- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan cikket / fórumot / könyvet / kurzust (lehet fizetős is, majd eldöntöm, hogy megéri-e nekem az árát), amelyben kifejezetten való életbeli (fizikai, kézzel fogható, nem tudom hogy mondjam még) problémák leprogramozásával foglalkoznak OO szemlélettel?
Egy egyszerű példa: BME-n C++ oktatás, sorosan és párhuzamosan kapcsolt ellenállások eredőjének a kiszámolása.
Láttam ilyesmit egy JavaScript tutorialban is, abban egy labirintus játékot készít a srác. Az elején megcsinálják a labirintust egy karton dobozból, aztán két programozó megbeszéli, hogy milyen osztályok és funkciók lesznek benne, majd mikor már kész a modell elméletben, legfeljebb 1 óra alatt leprogramozza az egészet.Nagyon szépen köszönöm előre is, ha bármilyen infoval tudtok szolgálni!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Arc Raiders
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardcore café
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest