- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp #10524 üzenetére
Sajnos azért kellett dolgozni mennem, mert úgy alakult, nem voltam annyira pro.
Sőt, volt olyan srác, aki már akkor jobban tudott programozni, mint én most, amikor egyetemre ment. És még Őt se szedték ki, csak a legvégén. Szóval ez a kiszed egy nagy cég és mennybe mész dolog ez olyan, hogy kb el lehet felejteni, az abszolút top 1%nak sikerül, de nekik se mindig. Ettől függetlenül ne keseredj el, e nélkül is nagyon szép karriert lehet befutni.Az egyetemhez, melyiket válaszd, stb
Két részre bontanám:
- Tanulás szempontjából: Qrvára mindegy, úgysem az egyetemen fogsz megtanulni programozni, az csak ad hozzá alapot, az állásinterjún meg úgyse azt fogják nézni, hogy honnan van a papír, hanem hogy mit tudsz. Adaléknak talán annyit tennék hozzá, hogy az, hogy ha gondolkodsz később külföldi munkában, akkor a legteljesebb mértékben tojd le, hogy melyik magyar egyetem hol van a "rangsorban". Le se fogják szarni, konkrétan 99%, hogy sose hallottak még róla. Legalábbis az ELTE és a BME említésének a hatása egy bamba wtf nézés volt. Oxford, MIT, Hardvard, stb szint, az igen, az ismert, az számít.
- A tökéletesen ellentétes szempontból: Azt, hogy milyen egy koli, azt szerintem mindenkinek ki kell próbálnia egyszer. Igaz, tanulni közel lehetetlen, de meghatározó élmény, egész életedben mosolyogva fogsz visszaemlékezni azokra az időkre. Igazi, hosszantartó, mély barátságok, rengeteg ember, aki már tud programozni, és szívesen segít/tanít, punci töméntelen mennyiségben, bulik, a tolerancia képességed kitolódik az egekbe. Áh, minden nap hiányzik egy kicsit, akkor is, ha ma már max egy hétig bírnám.Részemről azt tanácsolnám, hogy próbálj rá egy kolira. Ha nem megy ott a tanulás, még mindig válthatsz egyetemet viszonylag fájdalommentesen és hazaköltözhetsz.
Jah, még annyi, hogy: Én az ELTE-n tanultam, asszony a Debreceni egyetemen proginf-et. Leginkább azt mondanám, hogy az ELTE-n jobb a matek meg az algo, meg a programozáselmélet, cserébe a debreceni egyetemen konkrétan megpróbálnak megtanítani programozni.
BME ponthatár közelében meg gyak tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest