Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
sulitól is függ
görögistennőegyetemre 280 pont volt a határ, tehát az állami minimum, felvettek 302 pontom volt, de asszem idén emelik már a ponthatárt 300-ra
szegedre is 280-tól be lehetett kerülni, a pesti sulikba a keményebbekbe ott azért 300 fölötti határok voltak
amúgy igen érdekes ez, mert ugye a PAE se tartozik az "él" egyetemek közé, az oktatás szerintem jó, még most, én ugye korhatár felett mentem már 24 évesen, és azt hittem én leszek a leghülyébb, kibukok, sajnos a fizika megfektetett, bár az is azért mert korán feladtam, viszont kb minden tárgyból legalább a fele bukott/nem mehetett vizsgára, ami meg is lepett, mert annyira nem teljesíthetetlenek, pláne ha nem azt csinálják mint én, h ZH előtti hétvégén próbálok 4 Zh-ra felkészülni, persze egyikre se sikerült, de a 2-es mindig meg volt

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SSD kibeszélő
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest