- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10507 üzenetére
sulitól is függ
görögistennőegyetemre 280 pont volt a határ, tehát az állami minimum, felvettek 302 pontom volt, de asszem idén emelik már a ponthatárt 300-ra
szegedre is 280-tól be lehetett kerülni, a pesti sulikba a keményebbekbe ott azért 300 fölötti határok voltak
amúgy igen érdekes ez, mert ugye a PAE se tartozik az "él" egyetemek közé, az oktatás szerintem jó, még most, én ugye korhatár felett mentem már 24 évesen, és azt hittem én leszek a leghülyébb, kibukok, sajnos a fizika megfektetett, bár az is azért mert korán feladtam, viszont kb minden tárgyból legalább a fele bukott/nem mehetett vizsgára, ami meg is lepett, mert annyira nem teljesíthetetlenek, pláne ha nem azt csinálják mint én, h ZH előtti hétvégén próbálok 4 Zh-ra felkészülni, persze egyikre se sikerült, de a 2-es mindig meg volt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest