- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp #10510 üzenetére
Hat, kit mi.
Altalaban az analizis, linearis algebra, formalis nyelvek nevu virusokhoz kotheto a halalos aldozatok minimum 70%-a. Talan meg az algoritmusok, bar az nagyon konnyu, ha jo a gyakvezed es ertelmes peldakat tud mondani a mikor-mit-miert-hogyan-mivel-miben kerdesekre.
Ezen felul mondjuk 10% siman a lustasag aldozata lesz, a maradek meg szepen eloszlik a kreten, soha-a-budos-eletben meg egyszer nem fogod latni tipusu targyak kozott.
Illetve van par szazalek, aki ugy jar, mint en, es ki se tudja deriteni, hogy el tudna-e vegezni ha akarna, mert ugy hozza az elet, hogy az egyetem vege elott el kell kezdenie dolgozni. Hala az egnek en nem (csak) az egyetemen oktatott dolgok tanulasaval, bulizassal es rezbaszassal toltottem az idomet, hanem programozni is megtanultam egy alap-kozepes junior szinten, amig ott voltam.Ja, es hogy a szazalekok melle konkret szamokat is kapj: Nalunk ha 500an kezdtek, es ebbol 30 a vegen kapott papirt max egy ev csuszassal, az mar egy eleg jo evfolyamnak szamitott. Ez konkretan 2005, ELTE, progmat (5eves, meg nem osztott kepzes). Ugyan az, mint a mostani proginf, csak kevesebb programozas, joval tobb es kemenyebb matek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest