- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
általában a programozás számomra új terület, autodidakta módon tanulom jelenleg a php, js kombót. igazából sok átfedést látok ami jó, de amit most meg szeretnék valósítani, nem vagyok benne biztos, hogy ezek megoldják. adott egy .dat file sok adattal. a sorok között előfordul belső sortörés amiket haladóbb text editorokkal helyre tudok hozni aztán csv stb mehet tovább kollégáknak. én viszont szeretnék létrehozni egy programot, amibe belehúzom a dat motyót majd a végén kiköpi a megfelelően konfigolt csv fájlt és a usernek csak azt kellene kiválasztania, hova mentse el. lehet, hogy ez nagyon nehéz egy teljesen kezdő számára, lehet hogy nem. azért szeretném ezt megvalósítani, mert egyrészt van rá motivációm másrészt egy számomra érdekes probléma megoldása lenne és talán ezen az adott nyelv is jobban menne. gondoltam excel makróra, valami php okosságra, nem tudom mi lenne az igazi. szóval ha az utat meg tudjátok mutatni onnantól talán már a google is segít. időlimit nincsen a projektre : )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest