- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Klaus Duran: Marathon
Új hozzászólás Aktív témák
-
successful
csendes tag
Na, mégsem jön senki dumálni, ehh . . . .
Na akkor egy kis negatívum is a szeretett powerballunkról . . .
tegnap észrevettem, h süketülök, ez természetes? :-D szerintem nem! Tünet; fáj a fülem belül, vagyis nem fáj, hanem mint amikor az embernek víz megy a fülébe, és tompábban hall. Azon agyaltam, hogy mivel nagy sebességen pörget az ember, nem lehet-e káros a cucc a fülben lévő egyensúlyozó szervre?

Az egyensúly érzékelése a félkörös ívjáratok belsejében levő receptorsejtekkel történik. A három félkörös ívjárat (ampullák, belsejében folyadék - endolimfa) végében levő érzékelősejtek a fej gyorsuló illetve lassuló mozgást érzékelik. A receptorok felett kocsonyás állományú rétegbe ágyazva mészkristályok fekszenek, melyek ingerlik a receptorsejteket. A zsákocskák és tömlőcskék a fej statikus helyzetének érzékelésére alkalmasak (szintén kocsonyás burokban). A kiváltott ingerület rövid hossz után hozzákapcsolódik a hallóideghez, majd az agyi központba kerül. A belső fülön kívül még az izmok és inak nyújtásérzékelő receptorai is szállítanak információkat a test helyzetéről.
Persze mindez csak feltevés, de eddig ilyen problémám még nem volt . . .

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest