Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bences
tag
Megjöttek ebayről rendelt powerballok, amit múlt kedden este 10kor rendeltem, gyorsabb volt mint miskolciak. Bele is tettem 10450 fordulatot egyikbe, még fejlődni kell.
Hogy kell szétszedni neont, mert öcsém sikeresen belegyűrte az behúzómadzagot?
[Szerkesztve] -
bences
tag
Miskolciak is Írországból rendelik. Néni azt mondta, h egy techno jött Írországból.
Én megrendeltem ebayen, összesen 4 dbot, 3 fajtát, az én technom, bőr tokkal csuklópánttal, postával lesz kb 10500 Ft, attól függően h font mennyi lesz amikor átváltják. Most ennyi lenne MNB szerint.
[Szerkesztve] -
bences
tag
Hi!
Én írtam a miskolci céget, és ha jót akartok nem rendeltek tőlük, max ha arra jártok személyesen! Én most mondtam le a rendelést.
május 2-án rendeltem, nekem kellett őket többszőr hívni h mi van, ők semmit nem tettek, még most is várhatnám szerintem. 3 hete azt mondták, h már feladták külföldről, pénteken felhívtam őket, h mi van, azt mondja nekem, h kollega nem bírt elérni, mondom ezen a számon ami az enyém, azt mondja igen. Mondom h engem biztos nem hívtak, mert annak nyoma van, nálam pedig semmi nyoma ennek, hát ez van nekem ideírva - mondja. Mondom mind1, akkor küldjék. Ok feladják, hétfőn itt van. Várom tegnap egész nap, nem jön. Ma megint felhívom őket, h mégis mi okból nem küldték, azt mondja h főnök nem találta a megrendelést, szóval nem jött meg a csomag? Mondom h ha nem adták fel akkor nem is jöhetett meg. Végére kiderült, h csak a néni gépén volt meg a rendelés, bácsién nem, biztos azért mert én amikor nem vettem fel akkor nem lett bevíve neki. Mondom h azt még most se tudom elképzelni, h engem ők hívtak, és én nem tudtam róla. Erre semmi reakció. Azt mondta néni h ő most becsomagolja és feladja (2 techno, 2 tok, 2 csuklópánt). Holnapra itt van. Köszönöm visszhall, telefonlerak. % perc mólva csörög teló, h azért nem lett feladva, mert csak 1 techno van raktáron. Kérdem, h ez mégis hogy, amikor már májusban megrendeltem.-> Hát ennyi jött Írországból, de van helyette neon. Felhívtam haverom, mert neki lett volna másik, h ez van. Aztán úgy döntöttünk, h inkább ebayről rendelek. Szóval felhívtam ezeket, és mondtam h lemondanám, mindkettőt, erre elhaló hanggal: ''Hát, köszönöm''. Várok h mond e vmit még, nagy kuss, várok 3 mpet, mondom visszhall, és letettem. Szóval ha mindezt el akarjátok kerülni, akkor ezt a céget hagyjátok ki szerintem. Ja és ami a leginkább zavart még, h akárhányszor hívtam őket, annyi volt a bejelentkezés, h Tessék! Semmi Tessék Digitall... Én nem tudom, h egy ilyen cég h tud megmaradndi, én türelmes voltam velük, meg normális mindig, de azért ez már egy határon túl van: ''Hát egyet kaptunk Írországból''. Ha vki nem ért az üzlethez, akkor az ne próbálkozzon ilyenekkel. Ebayen egy eladónak pár napja 2 db volt, most meg van neki 5, neki csak sikerült vhonnan előszedni min 3at, és nem 2,5 hónap alatt, hanem 4 nap alatt. Neki se a jézuska hozta így nyár közepén. Ez egy amatőr balf*sz csapat Miskolcon, mindenki nagy ívben kerülje őket. Na csak ennyit akartam
Csá -
-
Avanti_
csendes tag
Hali,
uj powerball-os vagyok, 3 napja vettem 1et, nem eredetites valahogy a hangja kezd megjonni szegenynek, kicsit mintha csapagyas lenne
szoval a nagy kerdes: BUDAPESTEN hol lehet eredetit venni??? max meg vonzaskorzet...
lattam azt a miskoci ceget amit itt irogattatok, de nincs nagy kedvem meg postakoltseget is kicsengetniminden 5let johet !!
mas:
fordulatszammeros, led-es verzioban gondolozok, van valami hatranya a ledesnek? pl hogy nehezebb vagy rosszabb a sulyelosztasa??? mert feltunt hogy a csucs porgetok szinte mind led nelkulivel nyomjak...
ByE!
elore is koszi -
bences
tag
A metal powerball az mitől jobb mint akármelyik másik, h 4szer annyiba kerül mint egy sima?
-
kexx
tag
válasz
Uncool Ben #73 üzenetére
igen, rendeltem!
es meg is erkezett! (mind a ketto!)
az a lenyeg, hogy en meg nem lattam, mert a szuleim cimere rendeltem en meg eleg messze vagyok onnan, de ha minden igaz holnap utan a kezembe lesz az egyik. az ENYEM!
[Szerkesztve] -
doc
nagyúr
azt esetleg nem tudja vki hogy Győrben hol lehet ilyet kapni? holnap megyek indexet leadni, és körülnéznék...
-
shev7
veterán
falat maszok, es elegge gyengenek erzem az alkaromat, illetve az ujjaimat. A videokbol, meg a hozzaszolasokbol azt szurtem le, hogy foleg az alkart erositi. De gondolom szoritani kell rendesen, es az ''ujjakat is erositi''
Hol lehet ''eredeti'' powerball-t kapni?
[Szerkesztve] -
bences
tag
Hi!
Én Magyarországról rendeltem, innen:
[link]
annyi a gondom velük, h május 2án rendeltem meg és még nem kaptam meg, azt mondták azért van ekkora csúszás mert nagyon sokan rendelnek, és ők is úgy hozatják külföldről, gondolom az anyacégtől. Állítólag múlthéten feladták külföldről, szóval kb max egy hét szerintem és itt lesz, ha meg most ti rendeltek, akkor gondolom lesz raktáron, szóval rendelés+2 nap kb és nálatok lesz, de azt tanácsolom, h aki rendelni akar az előbb hívja fel őket, és kérdezze meg h van e raktáron stb..
A bolt Miskolcon van, futárral kiviszik bárhova Magyaro-n, 1500 Ft-ért, én egy technot rendeltem, az 7900 Ft. -
Mindenképp az eredeti powerballt vegyétek meg, ha jól tudom nincs Mo-n hivatalos forgalmazója.
-
doc
nagyúr
hali! ez engem is érdekel...
esetleg többen összefogva nem olcsóbb?
sajna vidéki vagyok, így pesten nem nagyon tudok körülnézni. meg tartok attól is hogy rámsóznak valami gagyit jó drágán oszt' szétesik egy hét alatt... -
kexx
tag
hello mindenki!
akit erdekel olcson powerball es van ismerose Erdelyben (gyengebbek kedveert Romania), az vegye fel vele a kapcsolatot, mert eleg occson lehet ott venni. Eredeti, elettartamgarancias, az oldal, ahol lehet rendelni az a powerball.com-rol is be van linkelve, ez talan eleg meggyozo! a legoccsobb model 40 uj lej + 10 a postakoltseg+szallitas+miegymas (ez utobbi 2-3 eseten is ugyanannyi, legalabbis ugy tunik). 1 uj lej (RON) = 77.5 forint (HUF)
akit erdekel, az powerball.ro - persze az oldal csak romanul van, de itt lehet megnezni az aktualis arakat: http://www.powerball.ro/cumpara_powerball.php
azt, h mennyire megbizhato a szellitas, stb. nem tudom, mert most keszulok meg csak rendelni! de szerintem ocso! -
bences
tag
Hi!
Régen volt nekem egy ilyen bogyóm, csak eltört és el is felejtettem milyen jó dolog ez, szóval most vennék egyet, olyan kéne amin van számláló, tudjam mennyire vagyok fasza gyerek
Ugye az a pro változat, de láttam van ez a techno, ami a pörgetyűn írja ki az rpmet, ha jól láttam.
Ez kevesebbet tud mint a pro, v ugyaúgy vannak rajta ilyen tréningek v mik, h 30 60 90 mp, meg mittudomén mik.
Szóval leírná vki, h melyik típus mit tud, néztem az oldalukat is de nem minden tiszta, jó lenne ha vki pontosan leírná melyik mit tud.
Köszi -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ma hozta a postás az én Powerballomat, én egy Techno boldog tulajdonosa lettem. Nagyon jópofa, barátnőmmel együtt teljesen rá vagyunk kattanva a dologra. Egyedül a fordulatszám leolvasásával vannak még komoly problémáim, egyszerűen nem éreztem még rá, hogyan kell tartani, hogy ne pörögjön össze-vissza, és le lehessen olvasni, hogy mennyit pörgettem. Utánaolvasgattam powerballs.com fórumon meg a FAQ-ban is, és ott is írták, hogy elsőre gondok lehetnek a leolvasással.
Ezt leszámítva baromi jó! -
SupaCow
aktív tag
válasz
hummerdikk #67 üzenetére
A video EXtreme usereket mutatnak be
nem feltétlen kell így használni. Lehet folyamatosan egyenletesen pörgetni, mig ki nem fáradsz. Az én labdám programozható terheléses pörgetésre is 30 , 60 , 90 sec.
szóval nem rázza ki a beledésszel is lehet.
-
hummerdikk
őstag
Sziasztok!
Nagyon jonak tunik! Mivel en karatezom jo lenne ha erositenem a csuklomat is meg a tobbit. Csak anyanak volt az elso reakcioja a kisfilemkre, hogy URAM ISTEN!!!!!!!!!
Hogy lehetne meggyozni?
Mate: Gyorsan zerezzed befele utana meg hozzad befele a suliba es kiprobalom -
sharpapa
senior tag
Basszus de szar itt mindenki pörgeti bele a csúcsokat, csak nekem nem jött még meg a labdám...nembaaaj legközelebb pesten járok, rövid uton beszerzek eggyet.
-
válasz
oceanearth #64 üzenetére
#35, #41 -ben Integra említette a westendben lévő túraboltot, esetleg megnézheted nagyobb sportboltokban
-
oceanearth
őstag
Szaisztok!
Hol lehet olcsón ilyen Gyrotwistert kapni? én augusztusban próbáltam ki Németországban, 5-ből egyszer sikerült eltalálni a helyes mozgást, de akkor kb fél percig tudtam csinálni, mert majd leszakadt a karom, akkor még ne tudtam mi a rák ez és, hogy fél perc után miért haltam majndem mge, de mostmár tudom, ezek szerint 15 kilót rázogattam fél percigjó lenne egy ilyennel kicsit erősíteni. kérdésem, hogy hol lehet itthon kapni olcsón??
-
SupaCow
aktív tag
szétszedte már valaki?
én nem mertem még. egyes fórumokon írák h. néha szétszedik és megtisztítják.
Csak kiváncsi vagyok h. szétszedés után jobb lett e vagy rosszabb.
Más:
2 hete nem megy 12 500 felé. Koxx kollega technikáját nem tudom elsajátítani, szal ugynézki egy ideig maradok ezen a szinten. Koxx-nak meg drukkolok a 14k ért
valakinek egyéni rekord? -
DaSilva
senior tag
''[...]de ez a cikk, nem azért készült, hogy nobel díjat kapjanak érte, hanem hogy egy átlagember [...] megértse, nagyjából hoyg működik ez a micsoda.''
az átlagemberrel úgy is meg lehet értetni mégoly bonyolult dolgokat, hogy közben nem beszélünk fasságokat.
az ilyen cikkek zöme nem több puszta reklámnál, ennélfogva marketingesek keze nyomát viseli magán, ennélfogva tömve van zagyva hatásvadászattal.
ami igazán sajnálatos, hogy a jópofa holmik sem kerülik el ezt a sorsot. A Galaxis útikalauzban sem véletlenül lövik ki a marketingeseket is a világűrbe. -
SupaCow
aktív tag
azért irtam , hogy egy határon felül már nem az erősítés a lényeg
nekem egyenlőre mind a kettő. Mert kerózáshoz kell erősíteni de fordulatra is jo lenne gyúrni
a 30-60-90 sec tréning max fordulaton meg tényleg tud kegyetlen lenni -
SupaCow
aktív tag
megnéztem a videót amit belinkeltél.
Ha te azzal a technikával kipörgetsz monjuk csak 12500rpm -t, akkor tapsolok.
Elölre tartott kézzel eleve nem tudod ugy megpörgetni. Ahogyan te megfogtad a maximális fodrulat olyan 12700 lehet.De a magad elött tartással még annyi se. Fölötte már más technika kell. Koxx. jol csinálta ahogy ő fogja a golyót és pörget többet is ki lehet hozni mint 13k .
Akis megint máshogy fogja, de ha már láttál akis videót láthatod , hogy ő se csuklóbol pörget hanem vállból.
Egy bizononyos határ felett már nem alkar erősítés hanem max fordulat a cél -
brownus
veterán
hmm, sztem nem jól csinálod! itt nem az a lényeg, hogy felpörgeted aztán a végén kirepülsz az űrbe, hanem csuklóból mozgatod, majd tartod egyenesen, aztán megint pörgeted, mjad tartod egyenesen. Te meg mozgattad az egész karodat, szinte vállból mozogtál rá.
ez alkar erősítő nem fordulatszám mérő verseny, de bocs ha arra utaztok
valahogy így kellene:[link]
mod: legalábbis nekem így tűnik hatásosabbnak, de hát mindenki másképp kívánja
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
verem a fejem az asztalba, mert a nagybratyó tegnap hozott eggyet, és egész álló nap Besszarás ez a kis golyszli, a tenyerem egyszerüen borzasztóan fáj, alig birok markolni.
-
SupaCow
aktív tag
UP !
-
Integra
titán
westendben láttam gyro ball-t, de messze nem tűnt powerball minőségnek....
-
Pá
addikt
Jó, mondom hogy bele lehet kötni, de ez a cikk, nem azért készült, hogy nobel díjat kapjanak érte, hanem hogy egy átlagember(aki kapásból betiltaná a dihidrogénoxidot, ha megtudja, hogy tüdőbe jutva halált okoz...
) megértse, nagyjából hoyg működik ez a micsoda.
Ja, gondolom te amikor mérlegre állsz is azt nézed, hogy jelen körülmények között 732,5N erővel vonzzátok egymást a Föld középpontjával, de ez még csak egy erős becslés, egyrészt a mérleg pontatlansága másrészt a többi rád ható erő figyelmen kívül hagyása miatt... -
DaSilva
senior tag
hát probléma konkrétan ebben is van, mert a súly az egy erő, a kg meg a tömeg mértékegysége. a finomságoktól (pörgettyűerő, te meg ki vagy?) eltekintve.
de az igazán fájdalmas mondat, amit lentebb idéztem, rögtön a leírás első szekciójában van, minden ideológiai alapozást megelőzve.
nade mindegy, ez egy jó kis cucc, én is próbáltam.
a dihidrogénoxidot meg legfeljebb továbbra is be akarja majd tiltani tízből kilenc és fél ember az aluljáróban. -
Pá
addikt
Én a cikkben ezt találtam:
Az az energia, amit eközben a felhasználó kifejt, a forgó rész növekvõ fordulatszámában mutatkozik meg. Így lehetséges, hogy a forgórészt percenként 10.000 fordulatra gyorsítsuk, miközben a forgó rész körül pörgettyûerõ keletkezik, ami a forgórész saját súlyának 75-szörösét, tehát 15 (!) kg-t tesz ki.
Nem értem hol itt a probléma. Persze beleköti, mindenbe bele lehet. -
DaSilva
senior tag
''Az általa generált erõ 10.000 fordulat percenként, ami 15 (!) kg-nak felel meg.''
most akkor döntsük el, hogy az erő mértékegysége rpm, vagy kg. -
orkester
őstag
Itt is van valami ilyesmi: [link]
-
SupaCow
aktív tag
Uj egyéni rekord
12 093. ez már nagy erőfeszítésbe került. kéne egy pulzusmérő, hogy kiderüljön mennyire terhel
Januárba jön ki a fémgolyóval ellátott változat350hz
80€-s áron , ha valaki vesz feltétlen szóljon -
erdey_a
addikt
4-5 éve van egy ilyenem. Számláló nincs rajta, egyszerűbb kivitel.
Sokat szórakoztam vele, de már rég meguntam. Porosodik -
SupaCow
aktív tag
csinálok majd videót. webcam egész alkalmas rá normális fénynél.
Én ha hosszabb edzést csinálok vele beállok egy nagyobb fordulatra ami már terheli a karom, és olyan 3-4 percenként kezet váltok. Igy akár 20 percig is pörgethetem. -
brownus
veterán
aha, svédben a kijelzős az 250 sek kb. 7000huf, nekem elég a natúr
elég azt is pörgetni
nemtom, hogy vík vagyok-e, de még csak 3-4 percig bírom pörgetni és október közepétől van megde akkor már szenvedek és utána nem bírok megfogni semmit
utána szoktam még a marokerősítő gumival párat, na aztán akkor be van durranva rendesen az alkarom
-
brownus
veterán
én anyummal hozattam svédből pár db-ot, amit haveroknak adtam el, no haszonnal persze. aztán az egyik járt a kinai piacon és jött sírva, hogy átvágtam mert, hogy ott 800 meg 1500 huf volt (én 150sk=4000 párszáz ft-ért adtam). mondtam akkor BM, de ez minőségi kütyü!
poénból vett aztán 1et és pár pörgetés után már zörgött benne vmi... -
Pá
addikt
Nekem is jöhetne egy ilyen.
Nem tudtok valami helyet ahol be lehet szerezni? Gyorsan egyszerűen? -
Solad
addikt
En amikor megismertem ezt a dolgot uyg ismertem meg hogy a Spaceball az ''eredeti''[link], azt arulja a termeszetgyogyaszok szovetsege (2ev teljeskoru garanciaval).
Egyebkent en is szeretnek szerezni egyet csocsojatekos voltom miatt (az osztrak jatekosok mutattak amikor elkezdtek Tornadon jatszani), marcsak azt kellene tudni hol.. -
csudri
őstag
Már régóta gondolkozom egy ilyenen, de nem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet működés közben. Most, hogy láttam az első hsz-ben a videót már algi várom, hogy vegyek egyet. Nagyon nagy móka lesz egy görbe este közben elővenni a táslámból és a részeg haveroknak a kezébe adni.
-
Woodslave
félisten
hol lehet kapni, ahol nincs postaköltség?
-
SupaCow
aktív tag
van egyfajta mozgás amivel forgásban tudod tartani. Mintha köröznél a csuklóddal. Forgatod a csuklód. Ez elég olyan 8-9 ezres fordulatig felette már más technika kell. Majd rakjuk a videókat folyamatosan.
Az alkart nagyon erősíti. Egy. aktiv 20 perces pörgetés után örülsz ha meg tudod fogni a bögrét.
pár ''labda''
[link] -
SupaCow
aktív tag
koxx kollegával ma jutottunk hozzá 2 eredeti powerball.hoz.
az enyém ilyen [link]
Azért vettem mert kerózok, és néha bedurrant az alkarom ,verseny közbe.Miota megvan és rendszeresen pörgetek vele , nincs ilyen.
Akárhány ismerősnek megmutattam, a legtöbben akartak venni egyet. Vagy folyamatosan mondják h. vigyem magammal had játszon vele kicsit. Szal tényleg függőséget okoz.
szerk: ma 12020-as fordulatot pörgettem vele
[Szerkesztve] -
Ilyen topikot nem találtam, gondoltam hátha érdekel valakit, ha nem is lesz több ezer hsz. érdekességnek jó. Környezetemben az emberek nagy része nem hallott róla pedig elég hasznos kis szerkezet.
Itt egy rövid összefoglaló, hogy mi is ez valójában.
Mi a GyroTwister ill. Powerball?
A GyroTwister egy olyan erõsítõ eszköz, amit az USA-ban fejlesztettek ki, figyelembe véve a mozgásterápia legújabb tudományos eredményeit.
A GyroTwister nem súlyokkal vagy rugókkal dolgozik, mint más tréningezésre alkalmas eszközök, hanem a búgócsiga erejében rejlõ elméletre alapszik. Ezért a GyroTwister által kifejtett erõ variálható, tehát a felhasználó edzettségéhez bármikor képes alkalmazkodni.
Az általa generált erõ 10.000 fordulat percenként, ami 15 (!) kg-nak felel meg.
Hogy mûködik a GyroTwister?
A GyroTwister elem nélkül mûködik! A felhasználó pusztán izomerejével képes mozgásba hozni.
A szerkezet belsejében található egy kb. 200 grammos forgórész, ami a GyroTwister szíve. Ha ezt mozgásba hozzák, forgási impulzus keletkezik a tengely körül.
Az hogy egy ilyen forgási impulzus milyen hatást fejt ki, azt mindenki ismeri, aki tud biciklizni. Ha egy álló biciklire ülünk fel, az eldõl. Azonban minél gyorsabban biciklizünk, annál stabilabb lesz a kerékpár. Ahogy nõ a sebesség egyre nagyobb erõkifejtésre van szükség, hogy kormányozni tudjunk.
Ugyanígy alakítja ki a forgórész a GyroTwister belsejében a stabilitást, amit a tehetetlenségi nyomaték (a lendítõ tömeg kb. 2 cm-re helyezkedik el a tengelytõl), illetve a forgási sebesség eredményez. A felhasználó tehát megpróbálja a forgórészt és ezzel együtt a forgási tengelyt oldal irányba megbillenteni és ezzel forgató nyomatékot gyakorol a forgó részre. A búgócsiga/pörgettyû erre ellentétes mozgással reagál, szeretné magát egyenesbe hozni. Ezt a erõt hívjuk ''precessziónak''. (Meghatározás az Idegen szavak és kifejezések szótárában: ''pörgettyû forgástengelyének a rá ható külsõ forgatónyomaték hatása alóli merõleges kitérése'')
Az ellenmozgás lényegesen erõteljesebb, mint ahogyan azt elsõ pillantásra feltételezhetnénk.
A precesszió elmélete mindenkinek ismerõs lehet, aki valaha is egy bicikli- vagy autókereket gurított már az utcán. Kezdetben a kerék egyenes halad, majd elõször jobbra vagy balra leng ki és ezután azonnal felegyenesedik, végül néhány fordulat után eldõl.
Azzal a kerékkel ellentétben, amit az utcán gurítunk, a GyroTwisteren belül a forgórész egy kör alakú foglalatban/vezérmûben helyezkedik el. Ezért nem tud teljesen felegyenesedni, a presszeciót ez a foglalat irányítja. A forgórész számára így az egyetlen ''kiutat'' az jelenti, hogy a vezérmûvön belül ''elfut'', és eközben a forgórész sebességét növeli.
Mindeközben a felhasználó az eszközt már egy további negyeddel elfordította és a forgó részre hat a precesszió. Ez a folyamat folytatódik. Az az energia, amit eközben a felhasználó kifejt, a forgó rész növekvõ fordulatszámában mutatkozik meg. Így lehetséges, hogy a forgórészt percenként 10.000 fordulatra gyorsítsuk, miközben a forgó rész körül pörgettyûerõ keletkezik, ami a forgórész saját súlyának 75-szörösét, tehát 15 (!) kg-t tesz ki.
Ha a forgórészt a felhasználó már nem mozgatja, a forgásból adódó energia a súrlódás miatt felemésztõdik.
Mire hat a GyroTwister?
A GyroTwistert elvileg minden korcsoport számára alkalmas. Mindenki profitálhat rendkívül pozitív edzõ hatásából. (Erõsíti a szorítást, a csuklókat, az alsó- és felsõkart, felélénkíti a vérkeringést és finomítja a koordinációs képességet.)
Számítógép-felhasználóknak:
Akik minden nap a számítógép elõtt ülnek, vagy egyéb ismétlõdõ tevékenységet végeznek, azoknak a GyroTwister alkalmankénti rövid idejû használata (1-2 perc elegendõ) segíthet izmaik ellazításában.
A GyroTwister ellazít, javítja a vérkeringést, és segíthet megelõzni az izmok, idegek vagy az inak túlfeszülését, gyulladását, épp úgy mint a Carpal Tunnel vagy az RSI szindróma kialakulását.
A teljes cikk: [link]
Elérhetősége: [link] ill. nagyobb sport és hegymászó felszerelés boltban kapható
A hivatalos oldal: [link]
A jelenlegi világcsúcsot Akis Kritsinelis tartja. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest