- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
Most veszek egy 280Hz-est, erről tapasztalatok esetleg?
-
doddencs
senior tag
Bár nem igazán pörög a topik, de hátha.
Elsősorban rehabra, gyulladásra vennék powerball-t, számlálóval. 280HZ-esez érdemes néznem, vagy 250-es is teljesen jó? Nem igazán értem, miben jön ki a különbség.
Esetleg valakinek eladó példánya lenne, keressen meg pm-ben.
-
lorcsi
veterán
-
cibere11
tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy powerball-t.Számlálóval.Az a gond hogy forgatom aztán egyszer csak kikapcsol a számláló.Ma reggel cseréltem elemeket benne direkt tartósat vettem.aztán úgy tűnt jó de most hogy pörgettem kétszer.harmadjáramire megnéztem kikapcsolt.Aztán nem tudom visszakapcsolni.Várok kicsit aztán megint megy egy ideig.Mitől van ez?Debrecenbe vettem elvileg eredeti 8k votl -
belidzs
csendes tag
Nekem van egy eladó 250hz Pro-m a számlálóval, szinte új, csomagolással, stb. 6.000ft-ért. Budapesten található a kütyü. Ha érdekel valakit, PM-ben megtalál!
-
abw6291
tag
Powerball: Hogyan indítsam be zsinórral?
Odáig jó, hogy meghúzom (lehet azt sem elég gyorsan/erősen? És gyorsan rotorral lefelé fordítom, majd lassan, nagyokat körözöm, de mindig leáll 10 másodpercen belül... Hogyan lehet mozgásba tartani, gyorsítani? :S -
madmike
őstag
Sziasztok!
Nincs valamelyikőtöknek egy jól árasított eladó powerballja?
Egyébként mennyire kell félni a használt powerballoktól? -
Eastman
addikt
Szerintetek 5.5-ért ez a Vortex Powerball milyen?

-
RAID 2
aktív tag
Eladó nagyon keveset használt Powerball Signature Pro!
-
danee992
tag
eredeti Powerball-t vennék, lehetőleg számlálósat! várom az ajánlatokat! BP-Szentendre-Gödöllő környékén
-
Breki
veterán
A Spartan Rollerball mennyiben különbözik a rendes powerball-tól?
-
törölt tag
Aki épp keresne Powerball-t nézzen utána:
[link] (sajátom)
Powerball 250Hz Pro Screamer tipusról van szó,5000 forintért elvihető,kép is van termékröl!

-
milan0714
újonc
Sziasztok! Pár hete vettem egy powerballt, és úgy gondoltam kitisztítom, szét is szedtem de a szilikongyűrűt nem tudtam levenni, mivel a modell egy autostart pro, megtisztítottam a szennyeződésektől, és ahol eltudtam érni, ott is megtisztítottam. Összeraktam, és nagy meglepetésemre 3-4 ezres fordulatnál gyorsabban nem pörög. Sok mindent megpróbáltam eredménytelenül, de semmi sem segített. Mi lehet a probléma?
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. Valakinek nincs elado?
-
engine88
aktív tag
Üdv, egy gondom van a lasztival, hogy hangos.
Van amelyik powerball csendes? -
kovee01
tag
Egy ilyet rendeltem tegnap este holnap elvileg ki is hozzák, kérdésem a következő. Hogyan kezdjem a használatát, Itt is vannak fokozatok, vagy hogy érdemes belevágni? Alkar, felkar és csukló edzésére rendeltem, mivel sokat ülök szgép előtt, de ettől még aktívan akarom eltölteni azt az időt is mikor van rá lehetőségem.
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
-
hodostamas
addikt
Szerintetek ez mennyire lehet jo?
[link]ki akarom probalni, es hat a tobbi 5K felett kezdodik... de ha minoseggel ezzel sincs gond, akkor bevallalnam

-
Kephamos
addikt
Erősen gondolkozom rajta, hogy a következő ösztöndíjamból veszek egy számlálós típust. Fejlődött valamit a technika az utóbbi pár évben? Tartósabb lett?
-
b4zsi-
őstag
én most vettem magamnak egy 250 Hz-es powerballt. Szerintem lassan visszamegyek akijelzőért is

-
nepszter1
addikt
Valakinek nincs eladó ilyen huzokája ?
-
pár napja én is beléptem a klubba egy kék nsd pro-val, nagyon tetszik
innen rendeltem, 7000 volt postaköltséggel együtt és 3 nap alatt megérkezettkíváncsiságból megpróbáltam szétszedni, de nem tudom sehogy sem szétpattintani, megnéztem vagy 5 féle videót, meg a hivatalos oldalon lévő leírást, de nem akarja az igazat
lehet, hogy nem kéne ennyire féltenem, hanem emberesen odacsapni?
-
HUNNIA1920
őstag
Nekem a héten jön meg a "visítós" verzió, majd írok, hogy milyen.

Azért egy kicsit elment a kedvem a használatától, mert az utolsó pár hsz. szerint elég hamar elhasználódik. Azért ennyi pénzért (bolti új, kijelzővel 9 - 10k) lehetne hosszabb élettartamú is.
-
successful
csendes tag
Kétoldalú ragasztó csodái :-D de azért húz rendesen, lehet kipróbálni :-)

-
successful
csendes tag
Nesztek!

-
successful
csendes tag
-
proof0000
csendes tag
Sziasztok!
Eladó POWERBALL NEON PRO + Bőrtok.
Ajándékba kaptam, de sajna nem használom. Használva volt, de monjuk 10x, hozzáértő szem látni fogja rajta, hogy végig dobozban volt (új állapotú).
Ahogy láttam, új ára 11.490, a hozzá tartozó bőrtok pedig 2.490.
Várom az ajánlatokat!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
successful
üzenetére
Alkohollal szépen megpucoltam. Nem kis darabok jöttek le belőle. Belefújtam, csak úgy szállt mindenfelé a műanyag. Kicsit szebben fut,de ugyanúgy vibrál. Ma visszaviszem a boltba, aztán remélem hamar visszajön.
Köszi a segítséget!
-
successful
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Szétkapod, és ahol a polikarbonát gyűrű fut, ott fülpiszkával megpuccantod, de nálam még a rotor belső vasmagján is nagyon finom por képződik, szóval pucolj át mindent ezerrel :-)
én most 13800 körül járok, lassacskán csak megy feljebb is, bár már igen a határon vagyok . . . . bár 12 ezernél is így éreztem :-D
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
successful
üzenetére
Erősen szorítom, mert különben elrepül
Magasabb fordulaton nem nagyon fordul elő. De ha hagyom, hogy végigmenjen magától leállás közben, akkor is sokszor vibrál. Nem folyamatosan ugyan.Akkor holnap megpróbálom megpucolni, aztán ha így sem, akkor lehet visszaviszem a boltba.
Köszönöm a választ!
Szerk.: Mit fontosabb tisztítani: a golyót, vagy a burok belső felületét?
-
Snoop-y
veterán
válasz
successful
üzenetére
Nem azt nem. De azt vágod ha ennyire kopik, hogy naponta tisztítani kell akkor már nem sok van hátra a golyónak? Én a műanyagot kb 4 hét alatt megeszem a 14K-s pörgetésekkel.
Nem rázom nem kotyog szorítva van mint az állat és csak kopik mint a franc.
Nem is nagyon használom már csak a metalt. Az valahogy jobban bírja a gyűrődést![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
successful
csendes tag
Aha, és a keletkezett polikarbonát leválló pikkelyeket is eltünteti?
mert nálam nem. átlag 13200-akat pörgetek, és kopik becsülettel, legalábbis por akad benne bőven. na ja, aki csak napi 2 percet pörget, tényleg ne szedje szét, de én melóhelyen is ezt tolom, de ez titok! 
-
Snoop-y
veterán
válasz
successful
üzenetére
Szerintem felesleges naponta szétszedni.
A 250-es golyókat simán lehet úgy tisztítani, hogy pár percig forgatod 10-12K fordulaton
-
successful
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Mindezt erős markolás mellett, vagy lazított fogással, mint mikor a techno változatot olvassák le? Erős fogásnál nem rezeghet, ha mégis, ott vmi bajság van. Mondanám, hogy pucold ki, de mivel most vetted, nem hinném, hogy ez a baj. Nagy sebességü pörgetés közben nem csinálja? Próbáld ki, hogy mikor leáll, akkor is erősen markolod, nem tudok jobbat. Mondjuk én fékezem a rotort ha lassul, nem várom meg míg magától leáll. Ja, és én napi szinten szétkapom, kipucolgatom fülpisszel, azért próbáld meg, ki tudja, lehet ment bele vmi, ha nem is önmagáról vált le valami benne. Egy próbát megér. Én multkor tiszta alkohol híján pálinkával pucolgattam a belsejét :-D

-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Múlt héten vettem egy alap Powerball-t (számlálós nélküli), és nem igazán ismertem még ki. Van egy jelenség, amit nem tudok hova tenni. Pl. sokszor van, hogy berezonál. Rázkódik, vibrál a kezemben. Ez természetes, vagy rosszul csinálok valamit, vagy gyári hibás, vagy megsérülhetett szállítás közben, vagy micsoda? Valaki tudna tanácsot adni?
Szerk.: Mikor leállítom, szépen tartom amíg meg nem áll, ahogy a leírásban van, olyankor is gyakran jelentkezik ez a vibrálás.
-
Snoop-y
veterán
válasz
successful
üzenetére
Alakul a molekula

-
successful
csendes tag

-
Snoop-y
veterán
válasz
successful
üzenetére
Áhh egy laza 12.200-t szeretnék forgatni. Nehogy az legyen, hogy éppen átléptem a Metallal a 12K-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)