- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degh
tag
metálja van itt valakinek? még nem volt szerencsém hozzá, szívesen kipróbálnám
-
degh
tag
-
-
degh
tag
Számlálósakat kérdezném, ki hol jár? mennyi a rekordotok?
én most kihagytam egy félévet pörgetésből, 13007 ig tudtam felcsavarni. -
-
orkester
őstag
válasz
orkester
üzenetére
Szinte hihetetlen mennyire normálisak a gyártó cégnél. Ebayről vettem a powerballt és a bontatlan doboz ellenére is sérült volt az alsó rész. Mélyen bele volt marva az anyagba. Pár email váltás után, semmi számla vagy bármi kérése nélkül(egyedül azt kellett megírnom, hogy pontosan mi van a gumira írva), tegnap d.e. elsőbbségivel feladtam a számlálót Írországba, most kaptam egy levelet, hogy feladták a csomagot egy számlálóval és egy alsó résszel(amiről nem is volt szó, csak megemlítettem), szintén elsőbbséggel. Le a kalappal!

-
felod
csendes tag
Megosztanám tapasztalataimat, hátha okulnak belőle a többiek. Megrendeltem ezt. Egy ismerősöm lehozta Bp-ről, ezért csak itt szembesültem az eszközzel. Én eddig a pillanatig bíztam benne (tudom naív voltam), hogy ez egy eredeti PB (Gugó-ba beírva ezt dobja ki elsőként, a fotón a rotor közepén benne van a súly, ami az eredetik jellemzője, 5500 Ft-ról van "leértékelve") Ezzel szemben inkább így néz ki. Úgy voltam vele, hogy ha már lehozta akkor örülök neki, és használom, végülis "csak" 2000-t adtam érte. Amikor beindítottam nyikorgott
gondoltam, sebaj szétkapom, ahogy a youtube-on is láttam. Aha, csakhogy a másolatot nem lehet szétszedni, vagyis nem lehet utána összerakni
Mély levegő, 10-ig elszámol... Ha már szétszedtem megkentem teflonos zsírsprayvel, és egész jól sikerült utána összeragasztani kétkomponensű brutál ragasztóval. Most szépen megy. A különbség eddig (kezdőként) annyi, hogy hangosabb az eredetinél.
A lényeg: ha valaki ilyet szeretne számoljon vele, hogy jóval gyengébb a minősége. Szerintem arra teljesen jó, hogy az ember eldöntse kell-e neki egy ilyen kütyü. Miután megveszitek, kenjétek meg (vékony csöves zsírsprayvel vagy WD40-el be lehet nyúlni szétszedés nélkül is) Ja, és ne csapjátok szét, ahogy én tettem
Nekem nagyon megtetszett így pár nap alatt ez a foglalatosság, egyszerűen nem tudom letenni, pedig az alkarom már sztrájkol sokszor. A következő tuti eredeti lesz és fordulatszámmérős, de ahhoz még egy kicsit dolgozni kell.
Egyelőre kiváncsi vagyok ez meddig húzza, valakinek van tapasztalata ilyen téren? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
aimettirlz
üzenetére
írj egy árat nekem, mert én most keresek PB-t.
Bár egy sima alapmodell is jó lenne akár, de hát alig találok
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Végig olvasva a topikot én is rendeltem egy Pro-t. Már rég szerettem volna venni, most megkaptam az utolsó lökést.
A srác nagy mókamester máshol is: [link]
-
MmDorian
őstag
válasz
szabo_mate
üzenetére
Istenem...veszélyes vagy...óra közepén egy nagy röhögés...
Köszi 
-
válasz
szabo_mate
üzenetére
Igen mindenképpen tedd vissza, 10-15%-kal gyorsabban lehet majd pörgetni tőle. És nem is megy tönkre a PB.
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!
Szétszedtem a powerballom és volt a közepében egy bogár! Szerintetek ez normális? Visszategyem bele?
-
-
"Az elektromos indító elengedhetetlen kellék, egy fanatikus asztaláról sem hiányozhat" A fanatikus egy ujjal bepörgeti
Egyébként érdemes az eredeti PB-t megvenni, ezek az utánzatok sokkal rosszabb minőségűek és nem is lehet annyira megpörgetni. Nekem volt/van mindkettő. -
Mark001
tag
Pontosan onnan, hogy a gumi gyűrű csak fekete..Az eredetin nagy betűkkel virít a felírat:
nsd POWER BALLSzerintem ne vegyetek ilyet, még ha feleannyiba is kerül. Akkor spórolj még egy kicsit, de az eredeti jobban megéri
Én is kipróbáltam egy hamisítványt a boltban, de az már csak kínjában forgott 
-
z0d1AK
nagyúr
Ezek szerintetek eredetiek, vagy gagyi-k?/az Osramot kivéve
/ -
Integra
titán
ez az elektromos indító azért nem rossz, de ennyiért egy vicc... van valakinek amúgy?
-
-
felod
csendes tag
Üdvözlet!
Szeretnék beszerezni egy powerball-t, találtam is egy elég jó akciót http://www.sportszert.hu/detail/Fitness/Fitness_eszkozok/PowerBall_Karerosito?gclid=CKfXmtXD45kCFc6T3wodvh6CSQ
de majdnem annyiba kerül a kiszállítás, mint az eszköz. Ha valaki tervezi még ilyen cucc beszerzését Pécs környékén, akkor írjon, eloszthatnánk a futár költségét!
felod@vipmail.hu -
Face50
csendes tag
szabigabi07 ment PŰ!
-
Mark001
tag
válasz
The Host
üzenetére
Szerintem a surlódás a kopástól van..Múltkor szétszedtem, kifújogattam, akkor csendes volt, de rá 1 nappal megint előjött a hang. Nem annyira zavaró azért

A billegést úgyértem, hogyha felfelé tartom a labdát, és a rotort kicsit meglököm, és mondjuk fordul 10°-ot, akkor nem marad ott, hanem visszabillen oda, ahonnan ellöktem.. Viszont nem vibrál, szóval nincs vele gond

-
Mark001
tag
Hello!
Ma jött meg az alap powerballom. Eljátszok vele rendesen!
Viszont ha beinditom, akkor a morgó hang mellett van egy ilyen..surlódó hang is(nem tudom máshogy érzékeltetni). Ez normális?
Plussz, ha döntöm a labdát, vagy meglököm a rotort, akkor az nem marad ott, hanem néha visszabillen..elvileg ki van egyensúlyozva, nem? Akkor nem kéne billegnie
De ezt levonva meg vagyok vele elégedve
jó kis "játék", tényleg leköt. Csak most az zavar, hogy normális-e, vagy hibás :S -
degh
tag
válasz
szabigabi07
üzenetére
szerintem inkább privátot küldj neki
-
szabigabi07
újonc
válasz
szabo_mate
üzenetére
Szia! Gábor vagyok.
Érdeklődnék,hogy aktuális-e még a powerball neon-od.Ha igen akkor írjál 1 e-mailt az alábbi e-mailra: szabicsekgabicsek07@citromail.huKöszönöm!!!

-
Face50
csendes tag
megcsináltattam volna, el is küldtem, de azt mondták, hogy nem tudják megcsinálni,mert vmi mikro repedések vannak rajta....visszaküldték hibásan...de azt azért megkérdezték, h küldjenek-e másikat persze azt is ki kellett volna kesselnem..
-
golyani
addikt
kitekered a két csavart és leveszed a kupakot vagy számlálót. úgy állítod a tengelyt h merőleges legyen a két csavarra, azaz párhuzamos legyen a kupak beakasztó "vájatokkal". gumit visszarakod h ne karcolja és berakod egy satuba úgy, hogy a satu pofái a csavar lyukaknál nyomják meg cuccost. és ha szépen lassan tekered a satut egyszer csak szétpattan. összerakásnál meg csak összepattintod.
de a powerballs.com-on a FAQ-ba benne van illusztrációkkal.
-
-
golyani
addikt
normális is az h egy új powerball ami pár napos, pár órát használt, annak tengely irányban minimális játéka legyen? értem ez alatt ilyen max 0,5mm-t. tehát ha leveszem a kupakot és fény felé tartom látni egy picinyke rést a tengely végén a kis téglalap alakú mütyűr és a gyűrű között. majd azért még haverokéval összehasonlítom.
-
Face50
csendes tag
Üdv mindenkinek!
nekem lenne egy neon pro (zöld) ballom...csak az a gond hogy hibás..
ha valakit érdekel, vagy egyáltalán használható még valamire akkor szivesen megválnék tőle... -
beneszilo
tag
Sziasztok!
Egy zsír új powerballnak mennyit szabad így kotyognia mikor megrázom egy kicsit?(nem működés közben) -
10perc bemelegítés (ill 1év kihagyás) után sikerült 13354-et elérnem egy 3éves powerballal, pedig azt hittem már bedöglött, de úgy tűnik csak én voltam puhány

-
-
-
dokar
addikt
én naponta este 2x 15 percet tekerek aktívan, azóta olyan erős lettem, hogy puszta kézzel szét tudnék szakítani egy mamutot.

-
-
HAND78
újonc
Sziasztok!
Miskolci lakosok és környékbeliek figyelem!
Nemsokára nálunk is megrendezésre kerül az első Powerball bajnokság!
Bluetooth kapcsolaton számítógéppel összekötött PB-vel lebonyolított verseny.
Gépen nyomonkövethető teljesítmény mérés, grafikonos kimutatások és a legjobb három nyereményt is hazavihet!A bajnokság alatt akciósan Powerball-t vásárolni és egyéb érdekességek is lesznek!
Részletek hamarosan!
www.mormota.eu
-
matibubu
újonc
Köszi CabalX!
Igen, ez már nekem is eszembe jutott, tuti be fogok vinni egyet magammal! Ahogy ismerem a tanáraimat, biztos hogy annyira bele fognak feletkezni a "hogy is működik ez?"-be, hogy könnyű dolgom lesz
Azért majd írok h. mi volt (bár csak ápr.-ban esedékes)
Mégegyszer Köszi!
Azért szívesen fogadom a tapasztalatokat (esetleg ha vki vmilyen vállsérülés okán használja a Powerballt)
byebye -
-
-
CabalX
aktív tag
No para !
Kezdésnek 10 perces "edzések" bőven elegendőek, ha többet használod hólyagos lehet a kezed tölle, idővel 10k felett fogsz teljesíteni, sokféleképpen nem lehet fogni.
Egy a fő hogy csak a csuklód használd !matibubu
Nézz szét a magyar és angol honlapon:
[link]
[link]
Van fenn pár kép/videó...Vegyél egyet és vidd be a szakdogád védésére !
Lehet hogy nem is kérdez semmit a vizsgabiztos csak hogy "Hol lehet kapni ?".
-
no nekemis lett végre egy ilyen csodám.
még csak pár napja van meg nagyon nme is megy vele 6-7K-s fordulaton tudom csak huzamosabb ideig csinálni.
a legnagyobb baj mondjuk az hogy nem tudom hogy hogyan kéne fogni vagy mi mert -12 perc után elkezd tőle fájni a tenyerem ahogy fogom szóval nem kezem fárad el hanem inkább a tenyerem kezd fájni nagyon.
lehet hogy rosszúl fogom de sokféleképp próbáltam már... -
matibubu
újonc
Sziasztok!
Számomra még tök új dolog a Powerball, így a jártas (ill. profiktól
) kérdezném, hogy a váll környékére (izületre, izmokra) mégis milyen hatása van? Minden eddig olvasott cikk amit böngésztem, a csukló és könyök izületre tér ki.. Mert valójában a szakdolgozat témámon belül szánok egy oldalt a PB-nak
vagy vkinek esetleg feldolgozható anyag van-e a birtokában? Nagggggyon megköszönném
byebye -
Sky85
tag
Tegnap 2x is felkelltem alvás közben, olyan izomlázam volt!
De ma rágyurtam!
Mennyit használjátok naponta a PB-t? -
Sky85
tag
Sziasztok!
Ma kaptam az első powerballomat, elolvastam a leirást meg mindent, de mégse sikerül beinditanom, egyszerüen behuzom és pörgetem, de rögtön lelassul és megáll!
Vki vmi trükköt??? -
CabalX
aktív tag
Én szombaton vettem meg az első Powerball-om (kezdésnek sikerült egy szép 9999-es eredményt produkálni az első napon).
De úgy érzem egy kevés lesz, ezt az elsőt hamar le fogom amortizálni...
Kezdésnek alig tudtam beindítani, nem éreztem rá, utánna meg le sem tudtam rakni.
-
dokar
addikt
pénteken beléptem a klubba. vettem egy pro-t. 9935 a rekordom. vízhólyagos a kezem. az asszonyé is.
-
Face50
csendes tag
Nos hát igen!
ettől féltem:
elküldtem, egy hét múlva vissztelefonáltak, hogy nem e volt esetleg leejtve?
mindig dobozában tartottam, hiszen nagyon örültem neki hogy végre hozzájutottam szal nem dobáltam sehova, vigyáztam rá!
mégis közölték hogy ők nem tudnak vele mit kezdeni!
mondták hogy esetleg küldhetnek másikat persze 10K-ért cserébe, én meg közöltem velük hogy kösz de nem tartok rá igényt!
kár pedig jó kis ketyere volt amíg volt!

-
degh
tag
nem tudnám megmondani, nekem miért cserélték, de nekem már 2x volt rá példa. Debrecenben a Reflex shopban vettem. bevittem megmutattam mi a gond, és elküldték valahova ahonnan újat kaptam vissza. mondjuk én rendeltetés szerűen használom, és elég érdekes jelenségek miatt vittem vissza, hiába erőlködtem sose tudtam 10k felé menni, másik alkalommal hasonló eset, csak kijelző is megadta magát.
-
beneszilo
tag
Volt már valakinek Dyna Flex Powerball-ja?
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!!
Eladó egy NEON PRO (vagyis a világítós+számlálós) kék színben, kb 3 órát használt, Mountexben vásárolt. Tökéletesen új állapotban. Dobozban, papírokkal, blokkal. Ára: 5000 Ft.
Ajándékba kaptam, de nincs rá szükségem!
Érdeklődni emailben van priviben tudtok. -
CabalX
aktív tag
válasz
beneszilo
üzenetére
Ha én azt tudnám !?
Én ha minden jól megy holnap veszem meg a saját 250Hz Pro-mat.
De kicsit visszaolvasva láthatod hogy normál használat mellett azért egész jól bírja - már ha nem ejted le és helyesen használod...Amúgy engem is a gari érdekelne hogy ha máshogy nem a "visszaküldéses" módszerrel érvényesíthető-e !?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először működött, aztán már csak bekapcsolni lehetett, nem mérte a fordulatot.

gondoltam, sebaj szétkapom, ahogy a youtube-on is láttam. Aha, csakhogy a másolatot nem lehet szétszedni, vagyis nem lehet utána összerakni
Mély levegő, 10-ig elszámol... Ha már szétszedtem megkentem teflonos zsírsprayvel, és egész jól sikerült utána összeragasztani kétkomponensű brutál ragasztóval. Most szépen megy. A különbség eddig (kezdőként) annyi, hogy hangosabb az eredetinél.

/