Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneszilo
tag
amúgy a 350hz-el magasabb fordulatszámot lehet elérni? vagy más különbség is van?
-
beneszilo
tag
elvileg élettartam garancia van rá, nem?
eredeti powerballod volt? -
Face50
csendes tag
Hmm..
Hát igen!
nekem nem volt 1 hónapos és már is iszonyatos hangokat ad ki!
mult héten visszaküldtem a megadott címre és most várok!
nagyon kiváncsi vok hogy mit fognak vele fezdeni... -
HAND78
újonc
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan ismerik és használják ezt a remek cuccot!
Én egy túrafelszerelés boltban vagyok üzletvezető, személyes kontaktom van a debreceni forgalmazó (yo-core) céggel és nekem azt mondták, hogy a garancia csak a gyártási, illetve anyaghibákra vonatkozik.
Tehát kíváncsi lennék, hogy aki visszavitte és kicserélték neki, az hogyan is csinálta, mert vannak nekem is problémás powerball-jaim (kettő saját).
Hiába vigyázok rá egy idő után iszonyatos hangokat ad ki és kotyog!
-
Face50
csendes tag
nos hát igen megvettem életem első ballját és hát mi tmondjak q..va jóó!
mindenkinek ajánlom már csak szórakozásból is!
első ránézésre könnyőnek tűnik, de én a 3. két után tudtam 11876-ot pörgetni....
még van mit gyakorolnom. -
NINJA_V
tag
Én kipróbáltam már cross kesztyűben...elég jó tapadt...viszont ha sokat csinálod akkor már úgy sem lesz vízhólyagos...
Nekem kb fél éve van meg (nsd pro), azért hangosodott nekem is, biztos a kezdeti bénázások...
én inkább alkar edzésre használom, mint top score döntögetésre...fél év alatt nekem jelentős alkar erősödés...kár hogy nem csináltam before/after képet : -
Face50
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is nagyon bejön ez a cucc!
szivesen vennék egy powerball-t ugyhogy akinek van egy feleslegesé vált eladó ball-ja az írjon privit...
köszi! -
Zsombe
senior tag
Ha esetleg érdekel valakit egy szinte teljesen új Powerball 250Hz Pro garanciával, akkor katt ide.
-
ktomci
újonc
Amúgy nekem van egy 250hz-pro meg egy sima 250hz screamer és ha a Pro-ban elkopik a gyűrű a másikból átlehet rakni? mert mivel ugyanaz csak fordulatszámmérő híjja van sztem megoldható lenne a dolog és elértem 11076-os rekordot és átlag 10500-at pörgetek
nem a legjobb de kezdetnek megteszi...
-
ktomci
újonc
Meg lehet csak azért mer rosszul csinálom de nekem állandóan vízhójagos lesz a kezem tőle ez másoknál is előfordult már?
-
ktomci
újonc
Hy mindenkinek. Aki már elég rég nyomja pls mondja meg mien módszerrel lehet nagyot pörgetni mert én néztem Youtube-on meg széthajtottam az agyam de csak 10800-at tudtam pörgetni
-
Nagyon durva ez a cucc. Én egy geocache versenyen próbáltam ki először. Annyira megtetszett, hogy vettünk is egyet!
-
balls
újonc
Sziasztok érdeklődnék hogy a reflexshoppon árulnak egy olcsóbb fajta (rollerball)nevezetű gyroscopot ....valakinek van ilyen ? Tapasztalat? mennyivel rosszabb az eredeti powerballhoz képes ? előre is köszi
-
Jazz
veterán
persze minden kopik, meg párolog....de nem azért kotyog neki mert kikopott úgy 3-4mm-t az anyag...direkt ez a lényege hogy egy vályúban körbe jár és a precisszió ellen dolgozol...
Amúgy NSD PowerBall élettartam garis.hitec: akkor vegyél súlyzót
(ez inkább csukló ujjak alkar szorítás...főleg mászáshoz meg ilyenekhez)
-
hitec
csendes tag
Hy all.
Most szeretnék venni én is egy powerball-t.
Azt akarom kérdezni hogy nektek már látni valami "izomnagyobbodást" vagy keményebbek lettetek?
mert igazából nekem csak erőnövelésre kellene...köszzz -
Jazz
veterán
Mint mondom, nem kopik ott semmi, ez a lényege.
Powerball működése -
Jazz
veterán
Igen....ez adja a lényegét....
Egy vályúban forog, és az excentritásból adódó állandó precisszió az amit te erőhatásnak érzékelsz (és minél szorosabban tartod, kisebbek a kitérések, annál nagyobb ez az erő+a fordulatszám ugye).
Ha normáli giroszkóp lenne, nem tudnád gyorsítani, csak forogna, és beállna egy adott irányba (nyomaték-erő) ami a giroszkóp igazi lényege, a precisszió.
(tudom ez nem volt kérdés)
Amúgy a kerületi sebessége ha jól számoltam, 16000rpm-nél 180km/h.Az én kérdésem: Akármennyit csinálnom, nem fáj az alkarom. Az elején fájt de most már nem. Pedig próbálom úgy is hogy csak csuklóból, kezem-karom alig mozog. Nagy sebességnél meg egy idő után kezem fáj ezerrel mert úgy meg nyomja a csontokat, hogy azért kell leállnom.
Mit csinálok rosszul? (nem vagyok egy izomállat, de azért gyenge se). Hogy lehet vele igazán edzeni? -
karybá
újonc
Szerintetek az normális,ha a rotor kb.másfél mm-t kotyog???
-
karybá
újonc
Üdv emberek! A rekordokat elnézve veszem csak észre,hogy mennyire amatőr vagyok még
-
Kompitomi
csendes tag
Nagyon jó dolog ez a powerball, én is imádom! Nagyon nagy találmány. Mindenkinek nagyon ajánlom....Aki szeretne egy ilyet vagy akár hasonló cuccokat: [link]
-
karybá
újonc
Szép napot mindenkinek
Én is vettem egy powerball-t. Egy napi pörgetés után azt vettem észre,hogy alacsony fordulaton nyiszorog:S Ez normális tulajdonság? Amúgy interneten rendeltem,a reflex shop-ban. Jelenlegi elért csúcsom:11500rpm
-
74. lennél a jelenlegi top 100-as nemzetközi listán
Egyik ismerősöm is felkerült még régebben, igaz akkoriban ez az eredmény a 11. helyre elég volt. Jelenleg 49. 14583 Attila Csomán (HU)
-
bences
tag
video nincs, mert csak telefonom van, azzal meg nem érdemes, meg powerballs.com-on nem is fogadják el, így nem is tudom feltölteni oda, amíg nincs vmi rendesebb kamera a közelemben, de kép az van.
Itt:
[link] -
bences
tag
Hello mindenki!
pár órája megpörgettem egy 14434es fordulatot
csak gondoltam szólokBence
-
m3tr0
őstag
szia
nekem november óta van powerballom,1 hét után elejtettem....
ezek után már nem 100%-os..annak ellenére,hogy sok magafordulatszámú pörgetés után szinte 100%-os an helyre lehet hozni...mind1én is egy prot vettem anno,bár utólag jobb lett volna egy olcsóbb darab,mert az embernek kell egy kis idő amíg megtanulja kezelni.milyen ritmusban pörgesse,ne össze-vissza mert abból vannak az igazán műanyag daráló akciók...
szerintem a második powerballja az embereknek sokkal tovább bírja(ha nem ejti le persze)
mint az első...pont a betanulási időszak miatt.. -
spuri
csendes tag
Precíz kis szerkezet! Finoman kell bánni vele, az enyém hibátlanül pörög de láttam már sok szétzúzott példányt is. Élettartam garancia van rá ha ésszel csinálod! Ha körbeadod a haverjaidnak akkor lehet hogy hamar hangosabb lesz mert mindenki lekoppantja a picit a tengelyt és akkor hamarosan berregő hangja lesz de napi használattal is lehet sokáig tökéletes, esetleg később kell venni bele tengelyt vagy egyéb kopó alkatrészt.
Kerüljetek fel a top10-be ;)
http://www.power-ball.hu/index.php?page=rekordok -
Zsombe
senior tag
Sziasztok,
Nekem is nagyon megtetszett ez a Powerball, ezért úgy döntöttem veszek én is egyet (a kiszemelt egy Powerball 250HZ Pro számlálóval). Viszont van egy kis fenntartásom a kütyüvel szemben, ugyanis ahogy végigolvastam a topicot (és más fórumot), meglepődtem a tapasztalatokon, hogy sajnos nem egy tartós darabról van szó. Tényleg igaz az, hogy hamar tönkremegy, kikopik a szerkezet? Valamint ha ez tényleg így van, akkor gariban javítják/cserélik-e, mert azért nem örülnék neki, ha 1-2 hónap után dobhatnám ki a majd' 9000 Ft-os Powerball-t.
-
occsebogyo
csendes tag
Ma vettem az aktívsportban egy sima mezei powerball-t, nem világít, nem zenél, nem számol, csak pörög. Igazából nem vagyok vele teljesen tisztában hogy hogyan kell szakszerűen pörgetni. Erősítés céljából használnám nem rekorddöntésre. Valaki tudna tanácsokat adni hogyan kezdjem, mennyi ideig nyomjam egyszerre?
-
degh
tag
én Debrecenben, a Reflex shopban vettem, nem láttam a power-ball.hu viszonteladói listájában, nem tudom miért, pedig eredeti nsd golyó.
elsőnek mikor vissza vittem, a kijelző is elromlott, azért volt csere, másodiknak akkor vittem vissza amikor már 9000! felé képtelenség volt pörgetni, most azért viszem vissza mert megint kezdi, most még 11ezer 4-5százig mondjuk lehet pörgetni, de az már csak kinlódás... -
degh
tag
Sziasztok! nem tudom ti hol vettétek, de én már a harmadik golyót fogom vissza vinni cserére mert elkopik...
mindig más szinűt hozok el -
Snoop-y
veterán
-
dokar
addikt
én most akarok venni egy kijelzős sikítósat. tényleg nagyon hamar elkopik? semmi gari nincs kopásra? nem unalmas? nem koptatja ki a csuklóizületet?
-
kew
senior tag
hali!
én kaptam egy ilyen bogyót pár hónapja, de nem kötött le
párszor használtam, azóta pihen a dobozában.
Feldobtam apróba, ha valakit érdekelne esetleg -
Snoop-y
veterán
Viszont akkor miért örökgaris? Vagy mi rajta az örök garanciás? A behúzózsinór?
Ennyi pénzért elvárnám, hogy ingyen vagy minimális összegért adjanak hozzá pótgyűrűt.Ez kb olyan mintha a 3 millás autódban fél év alatt tönkremenne egy 20K-s benzinpumpa aztán nem lehet megcsináltatni viszont vehetsz egy új autót -
tbs
addikt
Van a Mountexben..? No, veszek egyet megint...
Látom titeket is elért A kopás...
-
Snoop-y
veterán
Beküldtem egy eredményt a metal ligába világranglistán kb az 53. helyre lesz elég.
11825
Mondjuk a kezem kicsit szétszakadt
-
Snoop-y
veterán
Hát, hogy nehéz az nem teljesen pontos megfogalmazás.
qrv@ nehéz
Akisnak 14091 a rekordja metal-al
Van még hova fejlődni. Szerencsére nekem nagyon rááll a kezem.Nem csak a nyers erő számít. Van egy ismerősöm olyan a keze mint egy grizzly medvének és kb olyan erős is de egyszerűen nem bír 12K felett forgatni. -
Snoop-y
veterán
Kaptam ma egy metal powerball-t
Iszonyat durva 11393 vele a rekordom -
Snoop-y
veterán
Nyomattam egy pici rekordot
13931 -
burny
aktív tag
a pro modellekből ki lehet szedni a kijelzőt?
(jelszó: takarékosság)
-
Akis új pörgetési rekordja, no comment, mindenki nézze meg
-
tbs
addikt
Én is anyaghibára gondoltam, jóhiszeműen mindkét esetben, de lepasszolták a problémát. No mindegy túlragoztuk szerintem. Tőlük rendeltem, nekik küldtem vissza, nem foglalkoztak a javítással vagy a cserével, felejtem őket. Pedig tényleg jó cuccok lennének a kutyafáját..!
Lehet, hogy bénán tekergettem, de nem hiszem. Rokonnak is kb. ilyen hamar hullott el.
-
kovecses
aktív tag
HA valaki nem csak csuklóból használja akkor a rázkódástól jobban kopik és kukázhatod. Ilyenkor lehet is hallani hogy kopog. Na ettől megy tönkre nem a fordulattól, Haveromnak fél éve megvan (neon pro) 13k körül pörget és még nem ment tönkre.
Meg kell tanulni használni.
-
tbs
addikt
Nougye, hogy mindenkinek "megdöglik".
Nem bírja a fordulatot. Jó cucc lenne, ha nem enném meg 1 hónap alatt...
Így bizony drága mulatság...
Ja, garancia: eddig mind a kettőt visszapasszolták (.com), hogy nem anyag/konstrukciós hiba, hanem rendeltetésszerű használat során bekövetkező természetes kopás. Sem a szavatosság sem a garancia nem érvényesíthető rá... Nos, 3.-at nem rendeltem...Utánam: Aha, rizsa. Napi használatban, csuklóból ölöm meg 1 hónap alatt akármelyiket... Mint akárki, aki keményen nyomná...
-
kovecses
aktív tag
Én most jutottam hozzá egy Techno modellhez. Nagyon jó, egyenlőre küzködöm a leolvasással, egyszer már sikerült leolvasnom róla hogy powerball...
Ha valaki tud jó pörgetési technikákat, megdobhatna párral
kovecses@gmail.com
-
Snoop-y
veterán
Egyelőre nem. Megvárom míg valami értelmes eredményt pörgetek. Úgy 14-15K körül
Vigyáznom kell a csuklómra mert sportolok szóval kis lépésekben haladok.Küzdősport miatt nagyon laza a csuklóm meg a vállam. Egyelőre a technikákat próbálgatom amiket neten találni.Úgy saccolom egy másfél hónapon belül meglehet a 14K
Neked is nagyon melegszik a golyszli a kezedben 13K körül? mennyi most a csúcsod? Ahogy láttam valami 13,7 körül voltál legutóbb. Sikerült elérni a 14K -t? -
Snoop-y
veterán
válasz
Lakkbenzin #205 üzenetére
Móta van meg?
Nekem egy napja és 11694 -
Lakkbenzin
csendes tag
Na srácok, nemtudom ti hogy toljátok, nekem az imbolygok, és közben veszettül rázom a csuklómat technikával 12492 RPM a rekordom
. Nekem nem NSD cuccom van, illetve NSD csak nincs ráírva. (gyártó weblapja: http://www.power-ball.com/) ajánlom figyelmetekbe a fém cuccukat, kissé másképp néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest