Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
successful #459 üzenetére
Ez a teória számomra eléggé kimeríti a hipohonderséget.
Akkor lehetne ilyen bajod ha a fejeddel pörgetnéd a labdát nem pedig a kezeddel.
De ha mégis kihatással van a fülre is nem ártana szólni az NSD-nek mert akkor ráírhatnák hogy a fül erősítésére is alkalmas.
Viccen kívül, azt még el tudnám képzelni hogy egy screamer hosszas pörgetése után megfájdul a fejed vagy valami de ilyesmi amit leírtál elég valószínűtlen - szerintem.
De mint minden bajjal ezzel is az a helyzet - ha huzamosabban fenn áll a probléma fordulj orvoshoz ! -
CabalX
aktív tag
Ááá, 1*r - 2*r próbáltam, nem értem el kellő fordulatot, egyszerűbb a madzaggal beindítani.
Csak arra kell figyelni nehogy "bekapja" berántáskor.
Felesleges a hangosabb, pár nap és ettől is a falra tud mászni a környezet magasabb fordulaton (10k felett).
Én egy Techno-t illetve Metált néznék meg, előbbi tetszik, csak nem tudom mennyire tartós, utóbbi viszont olyan árban van amennyit tuti nem adnék meg érte. -
CabalX
aktív tag
Az alap csomag tartalma:
- maga a ball
- használati utasítás eredeti többnyelvű ill. magyar verzióban
- 2 db indító madzagTok nem tudom hogy jár-e bármelyikhez is.
A Signature Series modelhez jár csuklópánt és mini DVD.Ha nem vagy kiváncsi a teljesítményedre akkor elég az alap, engem érdekel mennyit tudok pörgetni ezért vettem egy számlálóst.
Ha esetleg tönkremenne amit használok akkor a számlálót leszedem és átrakom majd az újra. -
CabalX
aktív tag
válasz
menalcas #413 üzenetére
Azért az elején óvatossan vele, én elkövettem azt a hibát hogy amikor megvettem akkor finoman fogalmazva túlzásba vittem - ha rosszul fogja az ember és nagyon hosszasan használja úgy vagy nem fokozatosan kezdi el használni, hanem egyből "mindent bele" módon akkor lehetnek gondok pl. hólyagok.
De ha tényleg edzett a kezed a mászástól akkor talán nem lesz gond.
Amúgy tényleg nagyszerű kis eszköz - csak mint mondom, ésszel...
-
CabalX
aktív tag
No para !
Kezdésnek 10 perces "edzések" bőven elegendőek, ha többet használod hólyagos lehet a kezed tölle, idővel 10k felett fogsz teljesíteni, sokféleképpen nem lehet fogni.
Egy a fő hogy csak a csuklód használd !matibubu
Nézz szét a magyar és angol honlapon:
[link]
[link]
Van fenn pár kép/videó...Vegyél egyet és vidd be a szakdogád védésére !
Lehet hogy nem is kérdez semmit a vizsgabiztos csak hogy "Hol lehet kapni ?". -
CabalX
aktív tag
Én szombaton vettem meg az első Powerball-om (kezdésnek sikerült egy szép 9999-es eredményt produkálni az első napon).
De úgy érzem egy kevés lesz, ezt az elsőt hamar le fogom amortizálni...
Kezdésnek alig tudtam beindítani, nem éreztem rá, utánna meg le sem tudtam rakni. -
CabalX
aktív tag
válasz
beneszilo #301 üzenetére
Ha én azt tudnám !?
Én ha minden jól megy holnap veszem meg a saját 250Hz Pro-mat.
De kicsit visszaolvasva láthatod hogy normál használat mellett azért egész jól bírja - már ha nem ejted le és helyesen használod...Amúgy engem is a gari érdekelne hogy ha máshogy nem a "visszaküldéses" módszerrel érvényesíthető-e !?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Azonnali fotós kérdések órája
- Router gondok
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest