Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel
    nagyúr

Nem tudjátok az új verzióban milyen codec-et akar még letölteni a telepítés végén? Valami open codec. Korábban nem volt ilyen opció és évek alatt még sosem volt szükség semmire, mert magától is lejátszott minden formátumot.
    Ami még feltűnt, hogy eddig minden frissítés (új verzió rátelepítés) után a beállításokat alapra tette, de most maradt, ahogy volt.

Additional codec, de nem system codec, vagyis továbbra sem telepít a Windows rendszerébe, hanem csak a PotPlayer saját könyvtárába, 4 db fájlt.

Ha elvégzek egy-egy próbatelepítést, majd összehasonlítom a két könyvtár tartalmát, mindössze ennyi a különbség:

c:\Programok\PotPlayer\Module\FFmpeg\FFmpeg.dll
    c:\Programok\PotPlayer\Module\FFmpeg\FFmpegMininum.dll
    c:\Programok\PotPlayer\Module\OpenCodec\OpenCodecUnity.dll
    c:\Programok\PotPlayer\Module\Libav\Libav.dll

Gondolom, alapvetően ezek nélkül is használható a program (különben nem lenne opcionális), de ártani sem árt az a négy kis fájl, elfér. Bizonyára licenckorlátozás miatt kellett úgy megoldani, hogy program készítője nem integrálhatta a saját csomagjába, hanem csak külön letöltéssel Agree/OK stb.

Open Codec for PotPlayer néven fut a csomag, ha esetleg rá akarnál keresni egyéb információkra, én ebbe már nem mentem bele jobban.

Új hozzászólás Aktív témák