- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Bizonyára licenckorlátozás miatt kellett úgy megoldani, hogy program készítője nem integrálhatta a saját csomagjába, hanem csak külön letöltéssel Agree/OK stb."
Mert a Potplayer fejlesztője (aki anno a KMPlayernek is a fő fejlesztője volt) gondosan ügyel a legalitásra.
Ezért is maradt licenszsértő a mai napig, mivel GPL-es mplayer-core alapon nyugszik (azért visz ilyen jól minden videót) miközben zárt a forráskód (ezért nincsen portolva se Linuxra, se OSX-re ami miatt ezekre nincs is ilyen tudású lejátszó).(#81) Krystal_s: Nem kellett volna az INI-t menteni, elég ha nem a "Default preset"-et módosítod, hanem valamelyik mást (pl. Built-in DXVA Decoder), vagy létrehozol egy sajátot.
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen, hogy megnézted.

Tegnap nem engedtem neki, hogy külön telepítse azt a pár codec-et, mert nem tudtam miért lenne szükséges, de most már értem. Közben én is találtam egy leírást, hogy szerzői jogok miatt vannak külön.
Nálam alapból a Module mappában benne van a FFmpeg / FFmpegMinimum64.dll is.Azt nem tudod véletlenül mitől függ, hogy a beállítások megmaradnak, vagy visszaáll minden alapra egy frissítés után ? Évek óta használom a PotPlayert és eddig minden frissítésnél elvesztek a beállításaim, tegnap viszont megmaradtak. A Beállításokban mindig be volt pipálva a Store settings to .ini file.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezért is maradt licenszsértő a mai napig, mivel GPL-es mplayer-core alapon nyugszik (azért visz ilyen jól minden videót) miközben zárt a forráskód (ezért nincsen portolva se Linuxra, se OSX-re ami miatt ezekre nincs is ilyen tudású lejátszó).