Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Frissítés előtt még tudtam úgy eltolni időben a subtitle-t, hogy a videó állt és láttam a feliratot. Ez azért volt jó, mert néhány filmhez nem találtam olyan feliratot, ami a hanggal szinkronban volt. Most engedtem a Potplayer-nek, hogy frissítse magát és azóta nem jelennek meg a feliratok ahogy tolom el időben őket.
Ha nem érthető, akkor elmagyarázom. Tehát a videó megállítva, és folyamatosan nyomom a "?" billentyűt. Eltolom + 3 percet és nem látok szöveget, pedig több párbeszéd is történik annyi idő alatt a filmben. A videót megállítottam ott, ahol először beszélnek, tudom, mi az első mondat a feliratban, de nem bírom szinkronba hozni a feliratot, ha nem, tudom, melyik szövegnél tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest