-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerjoco
tag
válasz ribarszki #280 üzenetére
Most néztem ,hogy a V9P-t folyamatosan nyomni kell, ami nekem nem nyerő. Az lenne a kérdésem akkor viszont a dreame T10 vs roidmi F8S? A T10 multiciklonos, viszont nincs plüsshenger, az F8S viszont monociklonos, viszont ott van plüsshenger. Illetve szerintem a T10 erősebb. Melyik lenne a jobb?
-
Flowtation
őstag
válasz ribarszki #276 üzenetére
Szia!
Ezeknél a xiaomiknál típushiba a fogaskerék mögé tekeredő haj? Nekem egy jimmy jv85 van, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Viszont egy alkalommal volt ilyen problémám, annyira, hogy szerintem a súrlódástól megolvad a műanyag kerék. Szétszedtem, kiszedtem a koszt, most jó, de minden indításnál van egy elég erős hangja, mintha darálna. Pedig levakartam, csiszoltam a kereket, meg a mellette lévő ház részt is.Amúgy banggood-os vásárlás, alkatrésznek ilyen esetben hol lehet utána nézni, azt tudja valaki?
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
-
Louro
őstag
válasz ribarszki #255 üzenetére
Ejha, én még alá is gondoltam volna menni. Igaz a munka nagyját robotporszívó elintézi. Nálunk inkább a macskák kaparófáját és a kanapét terveznénk 99%-ban vele porszívózni. Inkább a kompaktsága miatt, semmint a professzionalitása miatt szemezünk ilyennel.
Van egy porzsák nélküli porszívónk, de azt ki a dobozból, összeszerelni nekem macera. A doboz is sok helyet igényel. Egy kis felturbózott morzsaporszívó viszont szimpatikusabb lenne
Mess with the best / Die like the rest
-
-cobra-
aktív tag
válasz ribarszki #170 üzenetére
@Nagya21: köszi a táblázatot.
Nem egyszerű választani. Van egy 2 éves F8S Roidmi itthon, amivel alapvetően meg vagyok elégedve, de ha egyszer a közeljövőben lecserélem, akkor szeretnék előre lépni. Dyson vonalon a V10 már megüti a szintjét, de nem érzem azt, hogy jelentősen jobb lenne teljesítményben, mondom ezt a youtube tesztek alapján. Elvileg a V11 sokkal használhatóbb az alsó fokozatokban, akksija is jobban bírja, illetve akkor ezek szerint 220AW a max teljesítménye (majdnem megegyezik a V15 230AW-jával), ami lehet jól jön szőnyegtakarítás esetén. Viszont árban már ott vagyunk, hogy 200k, attól már egy lépés a V12 aminek nagyon tetszik az alacsony lézeres feje, viszont csak 150AW-t tud és sokkal kisebb tartály. Ééés természetesen megint csak egy lépés a V15 ami ugye a csúcsok csúcsa, de az ára már nagyon nehezen emészthető... Ki van ez találva. -
senior tag
válasz ribarszki #154 üzenetére
Ezeket a fali dokkolókat gondolom fel kell fúrni.
A falon kívül esetleg vmi vaskosabb, stabil szekrény is szóba jöhet, vagy nem ajánlott?Nekünk most Electrolux Ergorapido van, és hatalmas pozitívum, hogy padlón álló dokkolója van, de sajnos már döglődik szegény. Viszont valahogy nem nagyon akarok falat fúrni 1 porszívó dokkolója miatt.
[ Szerkesztve ]
-
hchefi
csendes tag
válasz ribarszki #108 üzenetére
Köszi a választ. Igazából padlóra és szőnyegre is kell, de nem baj, ha csak a szőnyeg tetejéről szedi fel a cuccot és a szálai közül nem olyan alaposan.
Látom, hogy itt a fórumon főként a Xiaomi vs Dyson a téma. Mi a helyzet a megszokottabb európai márkákkal (Philips, Bosch, Rowenta)? Ezek ebben a 60-100-ezres árfekvésben mennyire remekelnek?
Dyson V8-at egyébként már nem nagyon láttam, hogy lehetne kapni. Szinte mindenhol kifutott. -
belashx
senior tag
válasz ribarszki #90 üzenetére
Bízom benne, hogy beválik. Ez volt az első kiszemeltem, aztán kb. eltűnt. Már majdnem megrendeltem Emagról 64e-ért aztán ma megláttam Alin.
Előtte napokig tipródtam, mi legyen, mert annyi féle van, és nem tudtam dönteni, tapasztalatom meg nincs. Hát hamarosan lesz."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
törölt tag
válasz ribarszki #83 üzenetére
Hát most akkor a fene tudja, már végképp össze vagyok kavarodva a sok edition láttán. Megnéztem a miénk szárát, a rudat, arra absolute van írva, nem total clean. Tehát akkor az a verzió van nekünk.
Az alkatrészek nagyobb része is megvan, de sokat közűlük nem használunk, a szekrényben vannak elpakolva, ráadásul én úgy emlékszem, azok külön lettek véve.
Az átváltható sörtés fejre egyáltalán nem emlékszem, hogy volna. Szerintem most látok ilyet először, valamint a rúdra pattintható fejtartó sem rémlik.Megnéztem pár használt szettet az ebayen, itt pl jár a fejtartó az V10 absolutehoz. Hmmm, érdekes. Plusz azok is, amikről eddig azt hittem, hogy meg sincsenek, vagy ha vannak, akkor külön vettem őket.
Nem ma volt, az tény, de lehet akkor az én emlékeim tévesek, ami a kiegészítők vásárlását illeti. Könyökcsövünk az biztosan nincs, és nem is volt a szettben, ez tuti. Valamint a gégecső sem volt benne, mert azt is külön vettem.De én emlékszem egy kartondobozra, amit liciten nyertem ebayen, és abban volt pár fej ... meg is találtam közben, már régi a vásárlás, így minden részlet nem visszakereshető, és sajna nem is nagyítható, de ebből talán látszik:
és ott van mellette a gégecső is, tehát valóban vettem egy szettet, de az viszont elképzelhető, hogy ebben az egyedüli újdonság, a középső/alsó picike sima szívófej volt, amit talán pont az autótakarítás miatt vettem, a másik kettő meg volt eredetiben is.
És így egyben olcsó volt, ha ideveszem, hogy a gégecső is kellett, meg a picike hagyományos fej (egyébként nem vált be) a másik kettő sörtésből pedig akkor lehet, hogy 2-2 darab van idehaza.A V15 viszont egyre jobban tetszik, még lehet, hogy piacra dobom a V10-et, és bevállalok egy újat a V15-ből. Elgondolkodtató. £200-250 körül szerintem ki tudnék szállni belőle, ha rendesen kitakarítom, dobozába visszacsomagolom, plusz vállalok rá 3 hónap garit az ebayen.
Sokkal kiforrottabnak tűnik, mint a V10 ... de ez mondjuk természetes. A lézeres fluffy fej illeszthető a V10-re vajon? -
törölt tag
válasz ribarszki #81 üzenetére
1. Na ezt az anti tangle fejet akkor kipróbálom én is alkalomadtán, bár asszonynak azóta rövid(ebb) a haja, főként egyébként ezen dolgok miatt, de hálisten jól is áll neki. Kösz az ajánlást.
Szerinted V10-hez érdemes megvenni az új szőnyegfejet? Kérdezem ezt úgy, hogy voltaképp én elégedett vagyok a régivel is, de ugye nincs referenciám, csak lefelé.2. Mi az a csőre pattintható fejtartó?
A könyökelemen gondolkodtam már én is, de főleg nem inkább bútorok tetejére lehet az jó? Alá be tudok nyúlni a gyári megoldással is, ha kicsit elcsavarom valamelyik irányba a rudat. (Ahová befér a fej, oda be tudom csavarni a rudat is)Ez amúgy mind gyári cucc, ami a képen van, és benne volt az alap dobozban? Mi annó a fullos verziót vettük (total clean azt hiszem) de az alsó sorból (a képeden) csak a 3. hosszanti mini fej volt a csomagban. A többit vagy külön vettük, vagy meg sincs.
Pl az előbb említett fejtől balra található egy fej (a résszívótól jobbra) az mi, vagy mire jó? A tőle jobbra található fehér négyzet alakú kis izét sem tudom felismerni.
-
kirkri
addikt
válasz ribarszki #55 üzenetére
Jogos, félreérthetően fogalmaztam, modellben értettem a "már" kifejezést. Ez kétségkívül így van, a technikai megoldásokban a Dyson adja az irányt, hirtelen nem emlékszem, hogy mit is olvastam, milyen hatalmas számú szabadalmat védettek le.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Gorenje Side by side hűtő