-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Nagya21 #1469 üzenetére
Kösz! Próbáltam, nem változott a helyzet. Felvettem a kapcsolatot a support-tal. Bekérték a papírokat, videót a hibáról, majd pár perc múlva írták, hogy küldjem vissza, és kapok egy teljesen újat. Kb. 15-20 nap, míg intéződik. Hát majd megírom a tapasztalatokat.
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #1461 üzenetére
Nekem csak egy V8 Absolute van, használtan vettem hatvanezerért, idővel az akkuját cseréltem egy sokkal erősebbre, így már le sem tudom meríteni, úgyhogy azzal nincs gond, jó, de lehetne erősebb, ezért jobban szeretem a Rowenta porzsákost, az brutál erős. De lehet, hogy csak a szűrőit kéne tisztítanom, azt vízzel nem lehet? Meg még van egy Proscenic P11 Smart, de minek? Az a baj, hogy már annyi van, hogy összekeverem a tartozékaikat. Ja, meg még van egy nagy gőztisztító is, de azzal csak a jeget olvasztjuk le.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #1459 üzenetére
Na ezért is érdemesebb porzsákos porszívót venni, azzal nincs ilyen gond. A portartályt senki sem üríti ki, amíg teljesen meg nem telik, mert macerás. Ráadásul minden ürítéskor visszakerül a levegőbe vagy egyből a tüdőnkbe a por egy része.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Zedroxine
tag
válasz Nagya21 #1447 üzenetére
Az talán bajos, megbeszélem az asszonnyal hátha ki tudjuk ezt gazdálkodni.
Ha nem akkor milyen más lehetőségeink vannak?
V8-at néztem de ott a Med pwr hiánya ami engem speciel zavar. Mást eddig nemnagyon néztem mert őszintén szólva vakon vagyok.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
idegen lény
őstag
válasz Nagya21 #1443 üzenetére
Tisztában vagyok vele, pont ezért írtam, hogy így egymás után írva megtévesztő lehet azoknak, akik nem értenek hozzá. Ebből lesznek aztán a negatív értékelések, hogy szar az akkuja, mert csak húsz percig bírja, nem egy óráig, ahogy azt írják.
#1441-cobra-
Ezért tettem offba. Próbáltad már? Amúgy a Shark Stratos is 4,07 kg tartozékok nélkül, pedig az egy rúdporszívó, és mégis sokan imádják. Ennek meg az egész súlya a földön van, nem neked kell tartanod, mint egy rúdporszívót.[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
válasz Nagya21 #1398 üzenetére
Ok rendben. Még egy lehetőség ami tetszett Miele Triflex HX2 Cat & Dog.
Úgy látta a Dyson esetében, hogy a szőnyegen esetében cserélni kell a fejet mert a kemény padlós fejjel csak előre lehet használni, hátrafelé a fej ugrál a szőnyegen.
Mille esetében meg egy fej van ami ugyan olyan jól működik szőnyegen. -
veterán
válasz Nagya21 #1242 üzenetére
no ez az, hogy a v12 absolute és v15 absolute között 17e forint csak a különbség.
ahogy nézem a total clean és absolute közti különbséget, a hair screw annyira nem tűnik nekem érdekesnek, a matractisztító fej és a keménysörtés meg talán aliról is jó lehet. vagy nem tudomhanyas vagy, te disznó?
-
marositech
senior tag
-
borges7
aktív tag
válasz Nagya21 #1086 üzenetére
Nem nagyon macerás a tartály takarítása? Illetve a vizes takarításnál a folyadékcső rárakása, stb? Porzsák, illetve hozzávalók utánpótlása megoldott?
Nálunk most lett kicserélve a fürdőkád zuhanyfülkére, és elgondolkoztam, hogy hol tudom majd rendesen kitakarítani. Konyhai mosogatóba se biztos, hogy belefér.
-
Pityu.
nagyúr
-
Munkas
aktív tag
Igen. Azt olvastam. Fent van a listán a Samsung VS15T7031R1/GE (85 eFt), és az utóda (?) a VS20B7551BF/GE (90 eFt). Bár nem tudom mi a különbség a két modell között, a főbb paramétereik azonosak. Talán a VS20-on kicsit igazítottak a tapasztalok alapján?
Feleségem Aldi katalógusban látta a Philips XC3032/01-at (80 eFt).
Fórum alapján Dyson V8 2023 (130 eFt)
Ezek kb. egy kategóriás cuccok. Talán a Samuk egyszerűbbek, kisebb akkuval (43 Wh), a Philips és a Dysonéval szemben (60 és 65 Wh).
Persze nem ez számít, de a többi hókuszpókusz marketing szinten van. A "cyclone" szó pl. kötelező kifejezés mindegyik porszívó tech. specifikációjában, ahogy 99,9 után írt 9-esek száma is tetszőleges. (Talán a Dyson volt annyira korrekt, hogy az aeroszol mértfrakciót is odatette mellé.)[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
Szia!
Végül megvettem a Thomas Amfibia 788 596-ot.
Feleségem imádja, majdnem minden nap használja.
Szerinte egyszerű és gyors is tud lenni a használata (száraz por tartállyal).
Vízes módban használja, ez is egyszerű gyors szerinte, csak a végén a kitörölgetés és a szárítás a plusz macera vele.Szóval Köszönöm az információkat amiket adtál a vásárláshoz! Hasznos volt!
-
pjen
félisten
[kép]
Na, amit szuper szeretek még a V12 ben. Mint latható a tartály szinte még üres viszont a gumi gallér fölött mar ott az anyag ami sima ürítéssel nem jön ki. Le kell venni a tartályt és kézzel kiszedegetni. Hivtam a szervízt, válasz az is a tartály része. Lehet a Philips esetleg kevésbé szív, ds ott ilyen nincs. -
d.beni
aktív tag
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Kettő típust néztem ki! Melyiket érdemesebb venni?
- Thomas Amfibia 788 596 (kb. 150.000 Ft)
- Thomas Pet & Family Aqua + 788 568 (kb. 90.000 Ft)Nem nagyon értem mi a különbség a kettő között.
Érdemesebb a drágábbat megvenni? Mivel tud többet az olcsóbb modellnél? -
A_ScHuLcZ
addikt
Szia,
Őszintén örülök neki, hogy Ti mást tapasztaltok (ismerős is vett 2 évvel ezelőtt, egyelőre nincs vele problémája), de a nagy többség sajnos nincs ennyire jó véleménnyel ezekről a termékekről hosszútávon. A boltok oldalán olvasható vélemények többsége jellemzően a vásárlást követő néhány hétben (hónapban) születik, értelemszerűen olyankor nagyon kis százalékban szoktak a problémák előjönni. Ebből kifolyólag szerintem azokra a véleményekre célszerű alapozni, amik legalább 3-4 év használatot követően íródtak, itt feltehetőleg több releváns tapasztalat gyűlt már össze. (továbbá nagy igazság, hogy egy gyártó vagy termék megbízhatóságáról a szervizesek tapasztalatai árulnak el a legtöbbet) No és ez utóbbiak nem festenek túl jó képet a gyártóról, csak hogy néhány példát említsek.
Pl. reddit-en a keresőbe beírva a dyson szót első 3 találat:
link1
link2
link3
További témák, amik előző napról nyitva maradtak nálam a böngészőben:
link4
link5Engem nem győzött meg a gyártó, az egyik témában írt egy szervizes is, aki 10+ éve javít Dyson porszívókat: Dyson is a classic case of a company founded by engineers being taken over by marketing and bean-counters. They are resting on their laurels and have stooped to using flashy advertising, and gimmicks to sell machines.
Próbálom racionálisan nézni, tehát mivel élettartamot tekintve a prémium kategórás árcédulával árult termék sem jobb a piaci versenyzők legtöbbjénél, inkább veszek ~féláron más gyártótól egy középkategóriás terméket, és a végére ugyanott vagyok, csak több pénzem maradt.
Tehát a kérdés továbbra is nyitott, mit érdemes venni, ami nem Dyson?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pjen
félisten
Valóban nem sok, nem is érdekelne, ha nem az a reklám lenne. semmi nem jut át a szűrőn, viszont az űrítésnél bőven. Inkább kitalálnának egy légzáró űrítési megoldást. És akkor még nem is szóltam arról, hogy szedegetni kell esetleg a hajat. Úgy hogy nem az a lényeg mit fog meg a hepa, hanem, hogy mi repül szerte mikor tisztítod.
-
pjen
félisten
Mért írigykednék, nemreg vettem egy dyson V12 absolute detect porszivót. Nagyon jó, már a kapcsolója is. Viszont a por tartálya elég kicsi, elég sűrűn kell űríteni, többször a tartályt is le kell venni, hogy normálisan ki tudd takarítani. Nálam nem gond kertes ház, az udvaron szállhat a por. Viszont egy panelben kb annyira higénikus az űrítés mint egy 30K s vezetékes porzsák nélküliben. Ezt valahogy nem írják a reklámban.
-
Csaby25
őstag
Szia! Mivelhogy nem lehet bízni a termékleírásban, sanszos hogy nem fogom a megfelelőt választani. Esetleg nem tudnád időt szánni rá és konkrét modellt ajánlani?
Illetve megéri megvásárolni a Tudatos vásárló tesztet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sajna Romániában nincs Aldi
Viszont találtam kettő multiciklonosat 30k alatt (emagnál drágább...):
VITEK VT-8130
Beko VCO42701ARIlyenre gondoltál?
Melyiket választanád?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
HollywoodBoy
tag
Hali!
Megpróbáltam extra erős ragasztóval (hagytam száradni is 2 napot), de akkora nyomás van azon a pöckön egy rugós mechanika miatt, hogy egyszerűen nem bírta a ragasztás.
Mondjuk nem használtam szódabikarbónát az tény.
Most próbálkozom az Orczy-val, meg egy műanyag javító műhely van itt a közelembe, hátha tudnak valamit mondani. Ha nem akkor nekifutok még egyszer ragasztóval, de ezúttal teszek rá szódabikarbónát is. -
törölt tag
előtte szoktam elpakolni a dolgokat, hol mindenhol rendesen ki lehessen.
egyedül amit jó ötletnek látok az a lámpa... de ha kb ugyan azt vagy nagyon hasonlót tudja a többi is fele annyiért... akkor inkább csak marketing... annyit nem ér.
#508Nagya21
nem kell minden hsz végén elkösznni ez nem imél :
vagy csak ennyire udvarias vagy?Nekem a telefon még a rövidet is túl élte... másik meg nagy esőzést... pedig tokban volt, de totálisan átázott... és nem védett h2o ellen... mindkettő sony telefon
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Na ezért cseréltem le, egyfolytában szorítani kell mint egy fúrógépet. Feleségem a két év alatt egyfolytában útálta. Egy Philips lett helyette, kemény padlón csak fogni kell, hogy el ne dőljön. Már Dysonék is módosítottak, az újon már van kapcsoló. Mondjuk elég szerencsétlen helyen.
-
törölt tag
Nem mindenki él kádárkockában, ez már egy másik évezred...
Az meg a másik, hogy maxon... alapon meg kevésbé szív...Míg egy vezetékesnél nincs ilyen probléma "sietni kell stb mert lemerül", az kisebb takarításokra stb jó lehet, de nagy takarításhoz nem.
Azért írtam a vezetékeseket.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
+koxx + saen:
Láttam, hogy van ilyen utólagos mókolás de őszintén szólva valahogy nem szimpatikus. A ravasz meg eléggé egyén specifikus dolog szerintem. Párom használt rendszeresen egy régebbi Dysont korábban (nem tudom milyet talán V6 vagy V7) és ahogy ő fogalmazott “tud vele élni de attól még utálja” szóval ha már van belőle gombos akkor inkább az.De amúgy összességében a súly játszott nagy szerepet mert csuklóproblémákkal küzdünk mindketten. Ki volt rakva egymás mellé a boltban az összes modell és érezhetően sokkal könnyebb a V12 még a V8-nál is, a V11-et meg meg sem említem.
Lényeg a lényeg, remélhetőleg beválik.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
Végül kicsit túltoltam... Nézegettem mindenfelé de valahogy mindig a Dyson oldalán kötöttem ki. Már majdnem rávettem magam a V11-re de aztán megláttam, hogy a V12-n on/off gomb van és nem kell végig tartani azt a retkes ravaszt úgyhogy el is dőlt a dolog. Holnap próba, ma addig jutottam el, hogy bekapcsoltam gyorsan, hogy minden rendben van-e vele és felszereltem a fali tartót.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
félisten
Lehetne éppen, ipari megoldásokra van is rá példa, de a gyakorlatban kizárt.
A fogyasztói akkus eszközökben, és ezek a vezeték nélküli porszívók aztán különösen idetartoznak, minden egyes perc üzemidő hatalmas értékkel bír a gyártók számára -- az akku élettartamának viszont pont a lerövidítésében érdekeltek. Akkor hát miért csökkentenék az agyonreklámozott üzemidőt 20-40%-kal cserébe azért, hogy az élettartamot 2-4-szeresére növeljék?
Nekik az kell, hogy rá tudját írni a reklámanyagokra a terméket eladó üzemidőket, aztán pedig a termék élettartama alatt leglább egy akkut még eladni. Ha maga az eszköz megy tönkre két év alatt, az nagyon ciki, annak piaci híre megy -- az akku esetén viszont már természetesnek vesszük.
A jó hír az, hogy az üzemszerűen töltőn tartott eszközök esetén a jobb gyártók már olyan töltési mintát használnak, ami már jóval kisebb mértékben degradálja az akkumulátorokat, mint régen. Mondhatni eljutottunk egy élhető kompromisszumhoz.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Tiédetis
senior tag
-na bakker, ezen igazodjak ki...
sztem ez kamuÜdv. Amit szeretnék kérni: garipapírról fotó. Működés közbeni videó padlóról-szőnyegre és vissza és lehessen látni a kijelzőt (nyomatékváltás) . Töltőre is fel lehetne tenni, hogy láthassan a töltési időt? Megoldható?
Válasz:
Amit kérdezel, az már túl sok. A műtétről videót tudok küldeni.
Oké, de milyen műtétről tud videót?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
MM
őstag
Köszönöm.
Kicsit elmélyedves a Xiaomi vonalon, az alábbi versenyzőkre szűkítettem a kört:
*T10 ~ 55K
G9 ~65K
G10 ~90K
T20 ~100K
T30 ~135KIgazából a G9 is elég lenne, mivel leginkább járólap/laminált/hajópadló a célterület, de úgy látom, annak a gombját folyamatosan nyomni kell. (ez lenne az egyik szempont, hogy ne kelljen már...)
Itt jön képbe G10, ebben már auto funkció is van, kicsit nagyobb szívóerő. De onnan már csak 10K ugrás a T20, ami kb = V12-vel.(Az kicsit erősebb, de nem cserélhető az akksija.) Ez lenne leginkább a befutó. De!
A T30 pedig azért tetszik, mert van benne egy elem, amivel meg lehet törni a csövet 90 fokban. Van egy két hely, pl. ágy alatt, vagy szekrények alatt, aholvá csak így lehetne rendesen benyúlni.
Van esetleg hozzáértő, aki cáfolattal/plusz információkkal tudná fűszerezni a fentieket?
A T30-hoz csomagolt "összecsukó" elem beszerezhető külön a kisebb készülékekhez?A Xiaomi készülékeket egyéként hol szervízelik itthon?
Van esetleg infó a kisebb webshopok garanciájáról?*u.i.: most tűnt fel, hogy van T10 is, és azt nem kell nyomva tartani. Fentiek tükrében az is ajánlható?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával