-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Tudod minden is kinában készül, még a dysonok is.
A kinából vett szürők egyazegybe megegyeznek a gyárilag kapott szürővel.
A dysonnál a ciklon rész csinálja azt amit a porzsák a többi porszívón.
Ha a porzsák olyannyira nagyon jól szűr, akkor mivégre a pollen és egyéb szűrő a porszivóba +ba??
Dysonnál kritikus fontosságu a ciklonok miatt a levegő sebessége, ha telítődik a tartály akkor ez lecsökken, és mindjárt romlik a ciklon szürési hatékonyság.....emiatt mehet át neked a haj....
Én a családdal vérre menő vitákat folytattam, hogy minden szoba után üritsék ki a tartályt, mert saját magunkat szivatjuk meg(szószerint).
A Zasszonyt már megneveltem, a sógórnőmnél lyánygyermeknél szélmalomharcom van.....
Üüv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
-
Tehát aminek a tartályában körbe-körbe megy a levegő és úgy ki?
Amúgy is Euronicsba megyek, ott meg lehet nézni mindet élőben.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Pityu.
nagyúr
-
Azie
őstag
közben kitalálta, hogy csak 20k és nem akar porzsákost. úgyhogy elengedtem, vesz amit akar "mint ahogy a reklámban látta" ipari hulladékot
amúgy ezt néztem
https://www.electrolux.hu/vacuums-home-comfort/vacuum-cleaners/vacuum-cleaners/vacuum-cleaner/epf61rr2/
30-ra kuponozható és 7200-ért van hozzá 12 porzsák ami örök élet +2 évre elég"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
BioNiCMaN
addikt
Kinéztem ezt a Philips 6723/01-et, egész jó áron az MM-ben (60k) természetesen mire eljutottam a MM.be addigra "nem elérhetőre" váltott a státusza...
Kérdés 6724 vagy 6722-t nézzek helyette? Esetleg vérjak, hátha lesz újra jó áron?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
emitter
őstag
Köszi!
Árukeresőn a Philipsek közül ez a legnépszerűbb ebben az ársávban, Alzán most 36:
FC9330Azt írja, nincs Hepa szűrője. A Phiips oldalán Allergy H13 szűrőt ír. Jó lesz ez is?
Valszeg az Árukereső adatai a hibásak, a teljesítmény sem stimmel (650W vs. 900W a gyártó oldalán). Az Alzán már Hepa H13 szűrőt ír..Minden tiszta: "Allergy H13: A szűrési szint a HEPA 13** szűrőével egyenértékű."
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Végül a Philips-et vettem. A V8 drágább volt, nyeklett-nyaklott a szára mert műanyagból készült. A Philips-nek aluminiumból van a szára. Maga a Dyson V8 műszakilag jónak tűnt, erősen szívott.. de összességében a Philips-nél kevésbé éreztem, hogy "le vagyok húzva"
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
100 ezres kategóriában is nagy a választék. Alapvetően csak csempét és parkettát porszívoznék vele, de azt napi szinten. Ami nekem fontos a szívóerő, üzemidő és leginkább, hogy 1-2 év múlva ne kelljen kidobni gyenge akkumlátor/teljesítmény miatt.. Alza/emag top 5 nekem nem mond semmit és a vélemények is nagyon megoszlanak. Ha esetleg tudna valaki valamit javasolni, azt nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
AXisBOLD
addikt
sajnos próbálni sokat nem tudok, egy Euronics van a környéken, ezért utazni meg nem tudok most. de megnézem, hogy ott mi van.
Ha valaki magára ismer, pár hónapja volt bejegyzés, alap best buy vezetéske porszívóról, akkor kérem írjon rám, hogy mi a pontos típus thx
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
20-40k között.
nem tudom, melyik miben jobb, az ár az irányadó, kivéve, ha nyomós érv van egyik vagy másik mellett.
Vagy itt vagy a háztartási csoportban volt pár hónapja egy bejegyzés, ahol nagyon dicsértek egy belépő készüléket, az akkor nekem is szimpatikus volt, de nem mentettem és csak most jutottam el a vásárlásig, így sajnos az a gép nincs meg egyelőre.
Aurea mediocritas
-
Nagya21
addikt
Hali!
Vanish nagyon jó, meg a por alaku tisztítója is nagyon jó, de nagyon habzik, nemhasználom.
A Thomas tisztítószert veszem, az nem habzik fel, és jó is.
link
Anyámnál nyáron a nagynyomásuba meg karcher tisztítószert raktam mikor az udvaron a szőnyeget gyepáltam.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
-
marositech
senior tag
@Locutus sajnos vezetékes dysont nem nagyon árulnak, csak a régi bigball termékeket, ezeket megéri beszerezni? Nekem is az a problémám, hogy azt aksis gépek anyaga szinte papírból valóak.
@pjen Köszi a tippet erősen nézegetem a thomas márkát, főleg, hogy ott vannak 1400W-1600W motorok.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
mrlujoak
veterán
Vigyázz, nem azt írtam, hogy máson nincs, csak azt, hogy ezen szerkezeti megoldásnak köszönhető az akkus porszívók térnyerése!
Amúgy naná, hogy van! Egy vezetékes, amúgy bitang szívóerőt tudó porszívó még hatékonyabbá tehető forgófejjel. Pl szőnyeg.
Ha megnézel egy hagyományos fejet, és van rajta kapcsoló, akkor amikor szőnyegre érsz átbillented, máris leengedi a sörtét, és kvázi kefélheted a szőnyeget, hogy a bitang szívóerő felszívja a szőnyeg szálai közötti koszt.
A forgófej - főleg a sörtés ugye - az meg aztán igazán jól átkeféli a szálakat, és még több kosz kijön, még mélyebbről.
#708Locutus
Azért ne sértegess kérlek! Se a mechanikai tudásom, se a tapasztalatom nem internet bullshitekre, és wikipédiára alapozom!
Kapj már a fejedhez, hogy másokat hogyan illetsz![ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
HAli!
Igen van szűrő, mosható a dysonban, de a motor után, és nemsok por van benne, havonta berakom a tisztát, és elmosom a koszost, majd ráér megszáradni jeligére.
Nem tapasztaltam a koszossága miatt szívóerő csökkenést.
A tartály poros marad de kinemc@rja le, pár perc mulva ugyis olyan lesz ujból.
A havi nagytakarításnál, kifújom levegővel, kitörlöm nedves tisztítóval, és kész.
Dyson V11-es porszívó.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Locutus
veterán
A magyar dyson support meg se tudta mondani nekem a cinetic meg a nem cinetic közötti különbséget Ők azt egy és ugyanazon porszívóként kezelték, szóval nem csodálkozok ezen
"Dyson Cinetic (pronounced “kinetic”) technology means no bags to buy, no filters to wash or replace. The 35 Dyson Cinetic cyclones have oscillating tips, so dust can't build up and block them. The dust separation is so efficient that there's no need to maintain filters and that also means no loss of suction."
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Tigerclaw
nagyúr
Végül maradtam egy hagyományos vezetékes porszívónál. (Philips FC9745) Ennél legalább tudom, hogy mit kapok, ha elköltök rá egy komoly összeget. Az akkus álló porszívóknál, a teszteknél, visszajelzéseknél szinte mindig visszaköszönt a vegyes értékelés. Kicsit olyan mint a soundbar. Nagyon komoly a felára de mégis sokan úgy értékelik, tesztelik, mintha nem a hagyományos 2.0, 2.1, stb. megoldásokhoz kellene mérni, aztán sokan csalódnak egy-egy magasra értékelt soundbar megvásárlásakor.
Tudom az akkus állóporszívó trendi és sok esetben hasznos, ahogy a robotporszívók is, csak nagyon nehéz objektíven tesztelni az elődmegoldásokhoz képest. Gyakran komolyan kompromisszumos még horribilis árcédulák mellett is, miközben bőven van tagadhatatlan előnye is. Második porszívónak egyértelműen tökéletes, napi gyors takarításra, de első és egyetlen porszívónak nagyon kevés jó közülük és még komoly netes kutatás után sem biztos hogy elégedettek leszünk. Talán majd veszek én is egy olcsót a Lidl/Aldi kínálatból erre a célra, meg autós takarításra.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
mexel
veterán
Igen, csak azt szeretném minél kevesebb por jusson el odáig is, a zsák fogja meg a legtöbbet. Amikor ezek s zintetikusok megjelentek mindenhol azt írták hogy kb a zsákból sem jön már ki semmi, de azóta valahogy ezt nem annyira olvasom már, talán sok lett az olcsó rosszabb minőségű zsák?
-
Locutus
veterán
Én vettem anno az akkus philipsemhez autós készletet, de kb annyit ér mint trabantba a 100-as benzin
Viszont átalakítóval jók a dyson vezetékeshez, szóval problem solvedKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
HollywoodBoy
tag
Köszönöm, megkérdezem tőlük, hogy tudnak-e segíteni!
@farkas-j,
Próbáltam ennek utána nézni amit írsz, és igen régebben volt ilyen, de jelenleg ahogy látom a forgalmazókat nem kötelezi egyetlen hatályos jogszabály sem az alkatrészekkel való ellátás biztosítására. De ha ennek ellenkezőjéről valami infót tudsz, akkor köszönöm ha küldesz.@Nagya21,
Abszolút igaz amit írsz, de nem gondoltam vásárlás előtt, hogy ebből probléma lesz. Olyan sok helyen forgalmaznak Xiaomi készülékeket, gondoltam a szerviz és az alkatrész ellátottság is jó lehet. Nem néztem ennek utána... sajnálom persze utólag. -
-
törölt tag
-
Ármester
Köszi, megnézem azokat is.
Felmerült kérdés még, hogy megfelelő fejjel a szőnyeget mennyire tudják kitisztítani? (Rövid szálú, nem hosszú)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...