Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali Szirty!
Persze, kicsit strapabíróbbak, mint a gagyi kategória, ezért írtam, hogy "normális"
De ha megnézed az újakat, pont olyan mint egy átlagos laptop, leszámítva a Siemens logót.
A Hp nc sorozatának pl van soros portja.
Nekem pl HP nx sorozatú van. Most már két éves. Az aksit leszámítva tökéletesen működik. Pedig nagyon sok helyen jártam már vele, mostoha, ipari körülmények között. Az aksi sajna már csak 10 percet bír. És valóban, én is hiányolom a soros portot. Persze vannak átalakítók, de tapasztalatom szerint se pont olyan, mint a beépített."Gond akkor van, ha az elem kimerül és áramszünet van. Induláskor az EPROM-ban tárol verzió visszatöltődik és aszerint működik tovább."
Márpedig áramszünetek voltak, vannak, lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest