Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Üdv Dezsi82!
"De ha megnézed az újakat, pont olyan mint egy átlagos laptop"
Hát igen. Nos Field PG-t nem használtam még. csak Power PG-t évekig, meg előtte PG740-et, meg azelőtt PG720-at.
CD és floppy meghajtókkal voltak bajaim bennük. Nem bírják a port
Meg egyszer elszállt a Power PG-ben a standby 5V-os táp. Szerencsére sikerült megjavítani, bár eléggé maga alá rondított ott belül. Más gond nem volt."Az aksit leszámítva tökéletesen működik. Pedig nagyon sok helyen jártam már vele, mostoha, ipari körülmények között."
Én Dell-t használok másfél éve. Azon is van egy db RS232 hálaégnek! Szerencsére aksi jó, négy (4!) órát bír, ami már-már hihetetlen.
"Márpedig áramszünetek voltak, vannak, lesznek..."
Igaz. De nem vetted figyelembe amit az és előtt írtam: "Gond akkor van, ha az elem kimerül és áramszünet van." Az elem kimerülését meg lehet előzni cserével, és akkor jöhet az áramszünet

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg egyszer elszállt a Power PG-ben a standby 5V-os táp. Szerencsére sikerült megjavítani, bár eléggé maga alá rondított ott belül. Más gond nem volt.