Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Professzore
csendes tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ez elég érdekes kérdés. Én két irányból mennék neki. Egyrészt, irányítástechnikai "szakemberként" mindenkint próbálok lebeszélni arról, hogy komoly otthoni alap rendszereket automatizáljon. Világítás, fűtés, HMV. Hajmeresztő megoldásokat láttam (dugpaneles áramkör, Arduino UNO, mindebből kettő darab, ami mindenestül szabályoz egy ház fűtést, palletes, aktívan szellőztetett égésterű kazánnal). Egy Rievtech (vagy tetszőleges másik kvázi-ipari programozható relé) ennél már sok klasszissal jobb. Abban biztos vagyok, hogy maga a folyamat, hogy újdonságot fedezel fel, tanulsz és fejlődsz, önmagában baromi jó. Ha ezt módszeresen és átgondoltan teszed, a megfelelő pontokon meg segítséget kérsz (és nem az internet "szakértő" népétől), akkor még az eredmény is jó lesz. 5-6 év üzemet ezeknek illene kibírnia. S7-1200-nak 10-et legalább. Mondjuk az már más liga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest