- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
GeriSzán
üzenetére
Elszántság és pénztárca függő, de jó ötlet lehet az Óbudai egyetem levelezős Ipari robotintegrátor szakmérnök/szakember (előképzettségtől függő) képzése, továbbá egyes robotgyártóknak is van saját tréningje, több nelyven, több országban, több formában és szinten. A KUKA tréningekkel szemezgetek, azt a pár ezer eurót valahogy ki kellene húzni egy "szponzorból"

A szakmérnöki képzést csinálom közben, érdekes. Bár levelezős révén kissé nehezebb komoly szakmai tudást átadni, de csatornákat nyit meg, és azért ad betekintést bőven így is.
Robotika terén is elképesztő különbségek vannak gyártó és gyártó között a robot programozása terén. Például egy KUKA és egy Fanuc még csak nyomokban sem hasonlít egymásra, az UR-nek van némi hasonlósága mindkettőhöz, de még az is nagyon más. Hegesztőrobotokat nyomkodtam korábban én is, ahhoz meg igazából hegesztő tudás kell erősen, mert a robot mozgását körbeprogramozni elég egyszerű, de hogy úgy csináld meg, hogy a hegesztés jó is legyen, beolvadás, vastagság, szimmetria, stb, na ahhoz már kell tudni a hegesztéshez is hozzászólni.
iszont alapvetően mindkettőhöz (plc és robot) fontos az angol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest