- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Pontos részleteket nem tudom mi volt a baj, valami kezelőpanel és s7-es kapcsolatával volt a baj, de nem kérdeztem meg a kollégát részletesen.
Az lehet hogy a neten meg lehet találni a dolgokat én is ott nézek elsőnek körül, nem szoktam rögtön véres szablyával a forgalmazóhoz rohanni...
Amit ez előttem levő ember is mondta szerintem a Siemens Mo. hozzáállásával van a gond. Ezen meg nem tudunk segíteni.A főnököm szerint drágábbak is mint pl az OMRON vagy Telemecanique. Meg ha valami beszarik akkor várjál 4 hétig míg hoznak új dolgot, addig meg megesz téged a beruházó. Nekem még nem kellett szívnom vele tehát nem mondok egyértelmű véleményt.
Meg szerintem te szépen belemásztál a Siemens S7-be legalábbis a honlapod alapján gondolom te jobban ismered mint egy átlag ember igy ismered a csinnyát-binnyát
kevesebb a szivás részedről!
Tetszik a honlapod első ránézésre, majd ha lesz időm megyek okulni hozzád és olvasgatom.
Hány éve foglalkozol ilyenekkkel?
Laci!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

kevesebb a szivás részedről!