- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belabatyo
csendes tag
Sziasztok!
Nyári szakmai gyakorlatomat töltöm egy cégnél, és abban kéne segítenem a PLC technikusoknak hogy Siemens S7-esekről lehet-e, és ha igen hogyan adatot gyűjteni, de OPC szerver nélkül. Olvasgattam és keresgéltem sokat a témában neten, de egy kicsit sötétben tapogatózom mivel PLC programozási alapismereteim akadnak de ilyen problémával eddig nem szembesültem.
Van esetleg butított (lehet az is elég lenne nekünk) de ingyenes verziója bármilyen OPC szervernek? (ebben az esetben így is jó a megoldás)
Illetve találtam protokoll konverterekről is leírást, amivel ha jól értelmeztem közvetlenül az alkalmazásom tud kommunikálni a PLC-vel interfészével, lehet ez is jó út?
De bármilyen további jó ötletet örömmel fogadonk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Filmvilág
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Mesterséges intelligencia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest