Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eSZeL
csendes tag
Szia!
Próbáld meg ezt a linket http://www.moeller.hu/binary/s40_bev.pdf végiglapoztam nagyjából valamira csak jó lesz
Köszönöm a segítséget meg az ötleteket a webserveres megoldáshoz. Sajnos már én is látom, h programozás nélkül nem nagyon fog menni így majd arra kell rárajtolnom ha lesz egy kis időn és energiám foglalkozni vele.
Én m90-t és jazz-t se használlok, eddig mind a kettőből 1-1 darabot volt szerencsém kipróbálni. Inkább a touch-os V290-t és a a most megjelent V570-t próbálgatom (ennek már színes a kijelzője és sokat gyorsult az előzőekhez képest). Még semmi problémám nem volt velük (kb 25 darabot helyeztem eddig üzembe) leszámítva amikor analog kimenet elkötés miatt 230v-t kapott de erről szegény plc nem tehetett
V570 még csak most jelent meg úgyhogy erről még nincsenek tapasztalataim de majd ha lesznek feltétlenül megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Crimson Desert
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mini PC
- alza vélemények - tapasztalatok
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest