Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Cutter
csendes tag
Hello mindenki!
**Szirty** segítséget szeretnék kérni!
Kb 1-2 hónapja volt, hogy érdeklődtem a RS232-n küldöm át az adatokat a PLC-re a számítógépről egy protokoll programon keresztül.
Ezeket az adatokat a PLC memóriájába küldöm, csak az a baj nekem van egy cx programom, amit nem tudom letesztelni.
Hajtásvezérlést kellene megvalósítanom, meg van határozva elfordulásjeladóval, hogy mennyit forduljon el, de én csak az utasításokat tudom és nem, hogy milyen mem területre írjak és a cx-en belül sem tudom megnézni a mem területeket.
Legfeljebb el tudom küldeni a cx-es progot, hátha tudsz nekem ötletet adni!
Nagyon nagyon köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest