- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Első platina mióta megvan a konzol, azaz December óta.
Nem nagyon érdekelnek ezek, de mivel eleve kevés hiányzott a normál haladás mellett, csak befejeztem.
Mivel egyik korábbi TN játékot, vagy FS játékot sem játszottam, így mint műfaj szűz, 50-50% volt a pozitív - negatív élmény arányom.
~80 óra volt lenyomni magát a játékot, sztori, mellék, felfedezés, azóta lehet benne további 10 órám, trófea gyűjtés és midnight difficulty.
35 órát toltam easyn, majd a maradék medium, és most tolom ugye a legnehezebben.
Veszett nehéz játék, én őszintén nem tudom, miért gyártanak ilyen játékokat, de valamiért mégsem tudom letenni.
Vagy inkább ennyi órát töltve azt kérdezném költi módon, ezt biztos tesztelik megfelelően a készítők? Néha olyan lehetetlen helyzetbe kerülök, hogy gombot sincs idő nyomni.
Na mindegy, a midnight valószínűleg nem fog végig menni, mert a játék vége felé a medium nehézség is megizzasztott, de keményen.
Wo Longra szerintem jó edzés, még a sz*r parry arányommal is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox