Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
icemad #272533 üzenetére
Azt minden évben szidni fogják.. Lassan szokj hozzá.
A 10 éves gyerek azt szajkózza a cseten hogy cyberbug, azt sem tudja eszik e vagy isszák. Csak 'mer 'aszongya mindenki.
Helyesen írni nem tud, de már ilyen korban kezdi a toxikus viselkedést. Én legalább figyelem a gyerek mit csinál, és magyarázok neki amit csak tudok hogy ne legyen ilyen.
Mostanában játszottam végig pár triplaA kategóriás címet, mindegyikben volt hogy beakadtam a textúrába, nem tudtam kijönni, újrakezdés. Volt egyben game breaking bug, és megnyúló textúra stb, mégse vinnyogott érte senki. Ez sajna ilyen, én már rég elengedtem a témát, de kíváncsi leszek, hogy az Avatar játékra, amiért nem jelenik meg PS4-re, mekkora felháborodás lesz. Lehet ezt is kihisztizik az amerikaiak, és ugyanígy jár mint a CP.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest