Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Nem fut valami jól Pro-n sem. Néha csak úgy bevág egy töltőképernyőt egy-egy ajtónál/kapunál. T-pózoló karakterbe is futottam már bele... Technikailag nem a legpolírozottabb játék amivel valaha játszottam, de a story és a világ érdekes, a zene meg egyenesen hátborzongató tud lenni. A hegedű megteszi a hatását. Ellenben a harc egy picit gagyesz és a fejlődési rendszer is hagy némi kívánnivalót, vagy inkább keserű szájízt. Azt tudtam hogy nagyon párbeszéd centrikus lesz a játék, de ennyire nem gondoltam volna. Kb egy nyomozó a karakter, aki a város összes lakójával leáll beszélgetni és ismerkedni. Néha fárasztó volt. Remélem megéri a sok szövegen keresztül rágni magam.
Szerintem rövidebb season-ökben fogok vele játszani, mert rengeteget kell olvasni és a szemüvegem még nincs kész, így hamar kinyúvad a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest