- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
proly01 #222927 üzenetére
+
NoOne1976
Tyler DurdenÉrtem, köszönöm. Igazából szombaton berendeltem egy qe65q80-t, de ma hívtak, hogy lehet nem lesz belőle semmi mert nincs annyi és rövid időn belül nem kapnak....
És mellette ami szimpi volt a 65c9pla oled-je, tudom más liga a kettő. Csak mivel sok ps menne majd rajta ezért félek, hogy olednél "beégne hamar", de lehet akkor átnyergelek megint és várok egy kicsit, hogy lejjebb menjen az ára. Jövő szempontjából is, jobb lenne a hdmi 2.1 miatt is. Csak míg előbbi 450k addíg másik 720-650k akciósan.Amúgy ti ilyenkor gondolom 3-4 órákat nem egy játékon játszotok le hanem váltogatjátok közbe azért nem? Bocs az offért de tv topikba nincs nagyon olyan aki ps-en is tolja rendesen.
markknight: ahha, na ettől félek én is ezért is nem tudtam dőnteni, hogy felső kategoriás qled lenne a jobb vagy a fent említett oled. Qlednél még hátrány lenne, hogy csak 2.0 hdmi van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest