- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kendek #207779 üzenetére
(#207779) Kendek, (#207782) hombre[EU]: Szóval a(z eddigi) konszenzus a vinyó felé mutat (amennyit reggel utánaolvasgattam, ott is talán ezt hozták fel leginkább, mint lehetséges fő kiváltó ok).
Szimplán csak kiveszem, rákötöm PC-re és ránézek HD Sentinellel?
Arra gondoltam, hogy kedden kicserélném egy 500 GB-os Crucial MX500-as SSD-vel a vinyót (addig meg minden este csinálnék egy mentést az FF XV save file-okról). Ez megoldaná a dolgot? Mármint, hogy ez nem melegedne-e ugyanúgy és nem produkálná ugyanezt? Vagy azért melegszik ennyire a mostani HDD, mert baja van (és ne adj Isten ezért volt csak ilyen rövid ideig az eredeti vásárló tulajdonában, az üzletben meg nem vették észre eladás előtt, mert idő kell neki, hogy előjöjjön)?
---------------------------------------------------------------------------------
(#207780) ProEvoFan, (#207774) erahurka: Akkor megnyugodtam, hogy nem egyedi, kirívó eset ez a forrófejűség. Thx.
---------------------------------------------------------------------------------
(#207786) RangerFox: Hú, akkor nem mondtam nagy hülyeséget. Legalább megvan a forrása annak a hangnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest