- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
discrate #164181 üzenetére
1) Mielőtt elindítod a versenyt (tehát már be van töltve a pálya), ott lehet kikapcsolni a mindenfajta rásegítést vagy gyengíteni. Én speciel a fékrásegítést és kanyarodást teljesen kikapcsoltam, csak a pálya ideális ív van berakva, meg a kipörgésgátló, de az is gyengítve.
2) Semmit nem kell találgatnod, mert ha tudsz autót delegálni akkor van olyan amivel mehetsz, ha a lista üres, akkor venned kell egyet. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Minden verseny előtt kiírja milyen erősségű kocsiosztály szükséges, az alapján meg tudod venni ha nincs. Napi kilométer után van ajcsi autó, ami jó eséllyel pont olyan lesz amire szükséged van.
3) Ebben nem vagyok járatos, mivel eddig egy alkalommal mentem ilyen versenyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest