Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Ez durva általánosítás. Rengeteg játékot nem kell 1-nél többször végigvinni a platinához. Nekem nincs sok, de azokat a platina után is játszottam. Itt volt most a God Of War. 1x játszod végig, és platina. Bármilyen nehézségen megadja, stbstbstb. HZD ugyanez. Nem kellenek beléjük 100 órák. És még megannyi játékra igaz ez. Vannak szopatós platinák igen, de nem minden platina ilyen. Sőt. Elég sok játéknak valójában nem játszod végig a sztoriját, csak a sztroijának a kötelező részét. Ha meg tényleg végigjátszod, onnan már semmiség a platina.
.LnB: én is Cloudot használok, nekem a tévé optikai kimenetébe van dugva, így mindig az aktuális forrás hangját hallgatom. A tévék füleskimenete jórészt hulladékok, így azt nem használom, a tévé toslinkjére egy DAC van kötve, az enyémnek csak vonalszintű kimenete van, az egy behringer ucontrolba megy, azt használom erősítőként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek