Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz Lacko66 #150815 üzenetére
Na ez most nagyon érdekes, ugyanis nekem már régebben meg volt az egész pack, és akkor én úgy tudtam leszedni őket, hogy rákerestem store-on a 'DriveClub' szóra, és úgy egyesével letöltögettem a dlcket. De most nekem is csak annyit ír a dlc-kre, hogy purchased, de nem engedi letölteni őket. Normális állapotban Download feliratú gombnak kellene megjelennie mellettük. Lehet valami gebasz van a rendszerükkel, vagy nem tudom. Ha kaptál számlát az email fiókodra, hogy megvásároltad a termékeket, akkor írj a supportnak szerintem. Bár mivel nekem sem engedi letölteni, így szerintem a Sonynál van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest