- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazioforever
tag
válasz
RangerFox #149723 üzenetére
Köszi a válaszokat. Nem tudtam dönteni, így aztán maradt az a megoldás, hogy megrendeltem neten az Uncharted Collection-t és a Tomb Raider Definitive Editiont is, hét közben majd hozza a futár. Megnézem mindkettőt, aztán eldöntöm, melyik a nekem jobban tetsző vonal. (bár van egy olyan érzésem, hogy mindkettő be fog találni
) A Batman Arkham játékok meg maradnak egyelőre listára írva.
Amúgy nekem kalandjáték szempontjából a ma már elég retro Indiana Jones and the Emperors Tomb a mérce, számomra az az etalon játék a műfajban (tudom, ez azért elég alacsony szint sokak szemében, de számomra az volt eddig a "nagy kaland"
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Nintendo Switch játékok+ kiegészítők eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged