Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. 1TB Pro vásárlás előtt állok. A PS3 kimaradt, egy ideig pc-n játszottam, azonban most eljött az idő egy 4esre. Sok minden változott, nem is vagyok már fiatal, az összefoglalót átolvastam, de azért egyszerűnek nem mondanám... 1.Kell valamire figyelnem? 2. Ha magyar fiókot csinálok, később lehet csinálni US-t is? (Azt tudom hogy nincs átjárás, csak nem egyértelmű) 3. Kívánatos e kiterjesztett garit venni? Heti 3-4 óránál több nem megy bele, leszámítva az első heteket.4. olcsóbb online digitális játékot venni, mint lemezét? Köszönöm szépen.
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok! Végig olvastam ezt az egyébként kitűnő össze foglalót, gugliztam, minden, de nem tudom: hogyan lehet törölni a psn account-mat?
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Ezt meg szabad venni? Nem ismerem annyira ezt a webshopot.
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Ma jött meg a gépem, mivel a GT Sport még nincs, gondoltam kipróbálom a MGS letölthetővel. Ahogy elért 5giga-ig elindította, játszottam, stb. Most ezt [kép] látom. Értem hogy nem szabad kikapcsolni, mert telepít, de mivel instant dugtam össze, a lan kábel, meg a hdmi kábel keresztül van húzva a szobán, félig a levegőben lóg, (nem akart a routerrel menni), és nem kellene éjszakára így hagyni. A HDMI kábelt ki szabad húzni? Meg időnként kiírja hogy a ps4 kikapcsol 5 perc múlva energia takarékosság miatt, ezt nem írja felül a folyamatban lévő telepítés?
[ Szerkesztve ]
-
frankstork
aktív tag
Kormányhoz és üléshez. Tervben van a beszerzés.
-
frankstork
aktív tag
Helló. Érdemes vergődni a wifi-vel? Mennyire működőképes? Egy tp-link wdr-4300 van egy légtérben a ps4-el, kb 4 méterre egymástól. Mert beállítani nem tudom, nem azonos az ipari, és itt meg áll a tudomány egyenlőre...
-
frankstork
aktív tag
Nekem van kontaktom kormány állvány gyártáshoz, ha valakit érdekel.
-
frankstork
aktív tag
A joy-on lévő jack aljzatba nem lehet akármit dugni? Van egy Sony fejhallgatóm, gondoltam jó lesz, beszélni nem akarok. Nem szólt. Van egy Sony headsetem bedugtam, hátha előtte a mikrofon hiánya miatt nem működött, de azzal sem.. MH-750 sztereó headset, amit még a z1compact-hiz kaptam. Vagy valamit nem állítottam be?
-
frankstork
aktív tag
Ez a psnow ezt hol lehet megtalálni a gépen, vagy a storeban? Egy csomót kerestem, összefoglalót is elolvastam, de nem lelem...
-
-
frankstork
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #132128 üzenetére
Én 40 vagyok. De ismerek olyat aki tolja a GT-Sportot keményen, és 63ban született.
A párom megbékélt a hobbimal. Inkább ez mint a szesz, vagy a nőzés. 😎 -
frankstork
aktív tag
válasz neato3loco #133555 üzenetére
Mi?
-
frankstork
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #135275 üzenetére
Én sima telefontöltővel töltöm mindig. Szóval lehet.
-
frankstork
aktív tag
A Knack a havi játékok között 38Gb? Mi 38 ezen?
-
frankstork
aktív tag
Vélemény következik:
RIME
Már ezért az egy játékért érdemes volt éves ps-plust venni. Igazi nagybetűs JÁTÉK. Minden perce ajándék, és csodálatos élményt nyújt. A vége meg... Férfiasan bevallom, meghatódtam, és nem kicsit. A grafika ízlés dolga, szerintem passzol a játékhoz, ízlésen meg kár vitatkozni.
Mindenkinek azt mondom: ha csak egy játékot játszol végig, az ez legyen. Ez egy csoda. -
frankstork
aktív tag
Láma leszek, de ps4-pro-n hogy tudom futtatni a psnow-ot? PsPlus van.
-
frankstork
aktív tag
Az. Legalább mint az, hogy írni nincs kedve, ezért idebiggyeszti hogy "olvassátok el az összefoglalót"...
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Milyen vezeték nélküli billentyűzet egér kombóval kompatibilis a PS4 pro? Nem játékhoz kell, csak chathez. Pchez most akarok venni és gondoltam olyat veszek ami jó a ps4hez is. Összefoglalóban csak átalakítók vannak, keresés sem hozott eredményt. Köszi ha valaki tud segíteni
-
frankstork
aktív tag
Szevasztok. Nem tudom találkozott e már bárki az alábbi jelenséggel.
Vettem új HDMI kábeleket. HDMI 2.0, a legnagyobb sávszélességet biztosító szabványnak megfelelőt.
Picit furább volt a kép, benéztem a beállításokba, és azt írja, a HDR opcióban, hogy a tv-m nem támogatott. Eddig bekapcsolt HDR-el játszottam, csak a stream miatt volt kikapcsolva időnként. Vissza tettem a gyári kábelt, de ugyanaz. Természetesen kikapcsolt állapotban cserélgettem a kábeleket, a tv tudja a HDR-t, a gép pedig Pro CUH-7016B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 3
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest