-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #24494 üzenetére
Szépnek szép, kérdés mennyivel fut majd szarabbul.
Van itt aki 2. - 3. gen I5-el játszik 8 giga memóriával és 1050/1050Ti - RX560 szintű kártyával?
Lehet downgradelek egy ~60 ezret érő vasra ha elég fix 60FPS-hez.Emlékeim szerint még az 1.0 előtt I5 6400, 8GB és 1050Ti-vel HIGH textúrával 60-80FPS-em volt.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Csokishurka #24492 üzenetére
Elég sok véletlennek kellett volna passzolni meg jó adag szerencse kellett volna hozzá. Picit én is küzdöttem a Beryl skinért, volt olyan, hogy leérkezve egy Beryl fogadott, két egymással harcolót le tudtam vele lőni majd egy 3. embert is még az elején, de mikor már nem kezdés után kellett puffogtatni, hanem felfegyverzett emberek ellen, távolabbról eltalálni valakit (ez legyen akár csak 20m) na az már meghaladta a képességeimet. Az AK is sokkal kontrollálhatóbb nekem. Bár biztos gripekkel meg kompenzátorral sokat javult volna a dolog de azok meg elég ritkák.
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
Hát sajnos bennem mostanában realizálódott, hogy ezt passt nélkül is megszerezhettem volna. De már mindegy...
Tényleg már nagyon kíváncsi vagyok mit tartogat a kövi season...meg remélem vissza jön pár bénább player, mert hogy mindig shroudokkal találkozok..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24492 üzenetére
Piszok jól nézett ki. El is jutottam vele az utolsó előtti feladathoz és az még majdnem sikerült is (ölj vele és szerezz csirkét a körbe) és nem tartom kizártnak hogy ha direkt erre mentem volna akkor esetleg megcsinálom, de utána néztem hogy az utolsó feladat az lett volna hogy ölj 5 embert 1 körbe beryl-el. Na azt tudtam hogy úgy sem tudom megcsinálni 3 vagy esetleg nagyon max 4 még lehozható lett volna de nekem az öthöz a tökéletes körre lett volna szükségem.
Ez van lesz még skin hozzá. Olyan ez mint a qbz skin. Nekem a season 2-es piros fehér jobban tetszik mint a season 3-as kékes de a piroshoz meg kellett volna venni a pass-t a kék meg kártyákból is nyitható volt pass nélkül. Jó lett ez is Majd lesz valamikor egyszerűbben szerezhető beryl skin is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csokishurka
őstag
Hát beryl skin most volt azt bánom hogy nem szereztem meg mert elég jól nézett ki csak még nehézen tartom meg a fegyót, de tegnap volt vele pár killem . Elég beteg fegyver aki tudja kezelni.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
saen
Topikgazda
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24485 üzenetére
Engem beryl vagy vector skin tudna lázba hozni. Én ugyan tpp-be játszom de a ruha mégsem igazán vonz mert egyszer hajlandó voltam erre a kék ruhára költeni és nincs tervbe a lecserélése. Mondjuk figyelembe véve hogy már többszörösen visszahozta a pubg az árát tulajdonképpen ingyen volt a ruha
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csokishurka
őstag
válasz LendvaiFeri1 #24488 üzenetére
Hát nem tudom de vicces lenne
Érdekes elképzelés az biztos.
Ha itt esnél ki másodiknak...instant altf4"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Csokishurka #24487 üzenetére
Tickrate milyen lenne? -1?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Csokishurka
őstag
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
BaLee
addikt
Hű én a vége felé nagyon megcsömörlöttem a sok játéktól. Főleg a végén, mert a G36 skint még meg akartam szerezni, bár Vikendin meg nem játszom, de talán majd bekerül más mapokra is.
Amúgy Sanhokon valamit nagyon balanszoltak, tegnap mindenhol SLR-ekbe botlottam, korábban örültem, ha 10 meccsenként láttam egyet.
-
Csokishurka
őstag
-
niof
addikt
Én is csak azért vettem pass-t és szintlépést, mert kellett a piros ruha. Amúgy se időm, se energiám nem lett volna annyi meccset játszani, hogy meglehessen. De neked nagy respect ezért a teljesítményért.
Amúgy értem én, hogy csökken a játékosbázis, és valahogy rá kell venni az arra fogékonyakat, hogy játsszanak többet, de ez kb. nonszensz, hogy ennyire rossz a balansz a pontszerzésben. Jó, legyen a vége felé nehezebb, de ezt kicsit túltolták...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
adakiller
senior tag
nekem vmiért az maradt meg, hogy júni 21-ig (vagy 26) fogják odaadni.
nekem level 86-ig sikerült feljutni, bár 70 után kb. semmi értelme nem volt. amit kaptam kulcsokat a ládákhoz kivétel nélkül értéktelen fegyverskineket adott amit ráadásul már nem is tudok azonnal eladni ,mint eddig:
Cserélhető és a Piacon értékesíthető 2019. 06. 10. 2:00:00 után.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24481 üzenetére
Ahhoz valami brutál skinnek kéne jönnie. Tehát a válasz nagy valószínűséggel a nem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Mégsem ma kapjuk meg a skineket Felnéztem és egyelőre sehol semmi
Viszont csináltam egy képet a teljesítményemről. Végül 56-os szintig jutottam fel pass nélkül. Ha meneteltem volna tovább akkor olyan 60-62 simán meglehetett volna tehát kijelenthető hogy pass-al simán elérhető volt a 70-es szint. Persze rengeteg játékkal az tény"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jozefgucci1
addikt
Ezek a nyomorultak , hogy kerülnek az EU szerverekre ?
Természetesen Huya TV és annyira jól lőnek és látnak mindent , hogy arra szavak nincsenekOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Segal
veterán
válasz adakiller #24477 üzenetére
Szerdán meg is kapjuk.
Felvettelek steamen majd egyeztetünk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz adakiller #24475 üzenetére
Én is makacs vagyok plusz úgy vagyok vele hogy ha majd más látja az ernyőskint akkor tudni fogja hogy ez nem pénzért vehető dolog volt ezért játszani kellett mert ugye pénzért bárkinek lehet
Na felmászok még kicsit megnézem mik a napi feladatok
Csinálhatnánk majd egy közös képet is amelyiken mindkettőnk ernyőskine látszik[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
nem merült fel bennem sose az irigység csak hát vagyok annyira makacs, ha valamit a fejembe veszek akkor csakazértis (lásd a gerendás sztrorit is) . ráadásul én nem is miattam akartam elsődlegesen, hanem egyik duo-s társam miatt. ha ő meglát egy "színes" ernyőt tiszta transzba esik, hogy azt azonnal le kell vadászni
én az elején a harcokat nem kerültem, mert szerettem volna a K/D-t 1.0 felett tartani, ami sikerült is, bár az 1.3 így is leromlott 1.1-re a sok kempelésnek köszönhetően.
amúgy lehet jobban jártunk volna ha 10 euróért megvesszük az ernyőskint, mert a ráfordított órák számából már egy nyelvvizsgát is lehetett volna csinálni. igaz az mégennyire se lett volna "izgalmas"
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz adakiller #24472 üzenetére
Én szóltam előre
Most már 100%-ig biztos lehetsz benne hogy nem irigységből szerettelek volna lebeszélni a dologról mert a saját bőrödön tapasztalhattad meg amit én már akkor is tudtam, hogy pokoli a vége. Nálam az csapta ki a biztosítékot időnként amikor már harmadszorra esetleg negyedszerre érkezés után azonnal haltam mert jött még valaki oda ahova én és vagy nem volt fegyver a házba és lerohant vagy valami használhatatlan volt, esetleg épp töltés közbe voltam... A végén én is láttam nyílik mellettem egy ernyő inkább mentem akár a semmibe aztán majd felszedem valahol a maradékot csak éljek legalább...
Mindegy túl vagyunk rajta Remélem a következő szezonba nem lesz semmi olyan ami megtetszik és sokat kéne játszani érte[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
igen, nekem "izgalamasabb" volt mert napi 40-50 pontot átlagban meg kellett csinálni az utolsó 3 hétben. ha meg nem tudtam, akkor másnap be kellett hozni. na ezek a "másnapok" voltak gusztustalanok néha . volt mikor megbújtam egy házban és jött az ellenfél akire már kedvem nem volt rálőni, az meg még animációt is nyomott a kill végén .
ha tehettem volna meg is tapsolom
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24470 üzenetére
Pedig kb 4800-ig repülni lehet felfelé utána kezdődik a sz*pató rész.
Nekem mondjuk annyiból jobb volt a helyzetem mint adakillernek hogy engem nem szorongatott az idő volt hogy ki is hagytam 1-1 napot amikor rá sem néztem a játékra de ugye ő már látta azt a csúnya piros figyelmeztetést hogy közeledik a vége
A lényeg hogy sikerült. Reméljük jól is fog kinézni a skin"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
PeL
addikt
Itt azzal volt a probléma hogy ha reportolja a srácot valszeg az is benne lett volna a demóban hogy Grave is megölte a csávót mikor felszedte. Mondjuk ez már csak rajtuk múlt volna hogy ettől eltekintettek volna vagy sem.
Grave444 (#24460):
Replayből is lehet reportolni ha megvannak, +/- 1 percet küldi elemzésre a report pillanatától számítva a játék.
-
Segal
veterán
válasz adakiller #24463 üzenetére
Hatalmas gratula a kitartasodert!
Szep volt.
En azota ha jol emlekszem 53 pontot raktam ossze... Kedvem sincs hosszan jatszani vele"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sagem
addikt
válasz Grave_444 #24460 üzenetére
Erre csináltak egy saját report kategóriát is pedig, érdemes az ilyen gyökereket jelenteni, ha másokkal is eljátssza ezt és jelentik, elég hamar kiteszik. Esc->Team managment->Report->Griefing ezt szerencsére bármikor meg lehet tenni a játék folyamán, akkor is, ha mondjuk már kilépett, s ugyanitt lehet mutolni is az üvöltöző, sikítozó, éneklő stb hülyéket is
Persze ők is jelenthettek téged, lehet, hogy meg is tették, ezzel nem tudsz mit kezdeni, ezért is érdemes őket is jelenteni mindig.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24464 üzenetére
Igaza volt Segalnak, a vége nagyon kínszenvedés volt.
-
Grave_444
nagyúr
Ma random squadban a pali megölte a csapattársunk, knockos volt aztán felszedtem.
Erre lelőtt engem is, de mindig felszedett aztán egyből kinyírt. Háttérben röhögtek a haverjai. Negyedszer elcseszte, mert előbb lelőttem és rendesen meglepődött a féreg. -
Dictator^
veterán
Pár hete eltörtem a kezem.. poénból bementem a többiekkel játszani két - három gamet.. a poén, hogy még úgy is öltem párat , hogy a kezem nem tudom rátenni az egérre... ebben a pár gameben 3 embert reportoltam, mindegyiket kitiltották
Egy pár hetet amúgy is kihagytam, de mintha több lenne a kínai mint ami előtte volt..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
PeL
addikt
válasz chrisnagy13 #24453 üzenetére
Előfordul olyan is. Ha nem lőnek le akkor se találkozunk ennyivel sose Amúgy te meg pecázzál ne írogass
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz ReFleXx #24448 üzenetére
Pont előbb volt hogy pochinkibe ugrás után 1 killel meghaltam a legelején és feldobott Spec. IV-be Úgy sz*r ez az egész rank rendszer ahogy van... Akármilyen eredményed van, tol felfelé a rendszer a lejátszott meccsek számának alapján.
(#24445) Grave444
GG, én FPP-ben 10-nél mindig megállok, még egyszer nem sikerült többet ölnöm, egyszerűen nem is találkozunk annyi emberrel, pedig minden körben Pochinkiben kezdünk[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
sose volt jo a pontozas, de valahol a beta 1 seasontol megjobban elbasztak, mert igazabol pontot nem tudsz bukni, minden meccs utan kapsz x pontot. elotte viszont ugy volt pl top 200ban, hogy nyertes meccs utan is pont levonast kaptal pl ha nem volt killed.
most keves jatekkal szinte eselytelen top100ba kerulnod.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
elprimo
tag
válasz Csokishurka #24443 üzenetére
-
Csokishurka
őstag
Nem a részvétel, hanem a fontos...
-
Grave_444
nagyúr
Te valamit nagyon félreértettél.
Vagy hol írtam bármit is magamról az előbb?
Baszki csak reagáltam más hozzászólására, akivel egyetértek.
Most az hogy te vagy valaki magára veszi már bocs nem az én hibám.
Az örül annak ami írtál igen, én meg nem. Nem vagyunk egyformák.
Neked lehet a csirke az öröm, nekem a kill az öröm. Az csak hab a tortán ha nyerek is.Nem mondtam hogy jobb vagyok, mint az átlag, ezt te mondod.
Ha nem lenne más örömöm az életben biztos ott verném magam én is, de nincsenek ilyen céljaim szerencsére.
Azt se tudom mi az pontosan.Én elfogadom, ti is fogadjátok el az én álláspontom, hangsúlyozom most nem én kezdtem, csak írtam egy hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Grave_444 #24437 üzenetére
Persze, valamilyen szinten igazad van, egy izgalmas, jó meccs, még win nélkül is nagyon jó tud lenni, de hiába vagy itt a legtöbbünknél sokkal jobb lövő, ha nem nyersz. Ha ezt lefordítod egy valós helyzetre, lehet, hogy rohadt intelligens vagy, és jól dolgozol, de mégsem te kapod a munkádért a prémiumot, hiába tekersz, akkor talán megérted. Lehet még túl fiatal vagy hozzá. Hiába van nagyobb tapasztalatod, hiába tudsz jobban lőni, mint az átlag. Ha nem nyersz, bármilyen f@sza kört mentél/mentetek, nem a tiéd a kör. Lehet bármennyire fun, nem számít.
Apropó, ha ennyivel jobb vagy, mint az átlag, és ilyen magas lóról nézel, miért nem látni téged FaceIt-en? Ott összemérhetnéd a tudásodat a jó játékosokkal.
Vagy egyszerűen fogadd el, hogy itt legtöbben casual playerek vagyunk, és nem kell mindig arra terelni, hogy jobb vagy, mint itt az átlag játékos. Tudjuk, épp elégszer nyomatékosítottad.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
válasz jozefgucci1 #24435 üzenetére
A 6000 pontnak pont semmi köze a passhoz. Az azért járó ernyőskint akkor is megkapod ha nem vetted meg a passt. Persze ahhoz hogy esetlegesen végigérj extra szintvásárlás nélkül a 70es szintig ha mégis megvetted ahhoz sokat kel játszani. A lényeg hogy nem feltétlen vett pass-t. Én sem vettem és az utóbbi 2 és fél hétbe összesen kb 50 pontot szereztem a játékba tehát nagyon durván visszavettem a játékból (elköltöttem más játékokra a 7,5 eurot steamen és inkább azokkal játszottam) és mégis 54-es szintű vagyok. Ha megvettem volna a passt tutira 10-15 szinttel előrébb lehetnék az azokért járó extra pontokkal.
Grave444: Amúgy meg a győzelem a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Csokishurka #24436 üzenetére
Mindjárt jönnek a lőni nem tudók és megmondják hogy a győzelem a lényeg és a top hely, nem kell ölni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz jozefgucci1 #24435 üzenetére
Hát de sokra megy vele, ha a tacskómnak jobb a K/D-ja...
-
jozefgucci1
addikt
Ebböl is jól látszik , hogy a pontrendszer nem tükrözi az adott játékos képességeit .Gondolom ő is megvehette a pass-t és kúszott-mászott botokra vadászott ,hogy aztán a megszerzett cucokkal és rangsorral fényesre polírozza a ..
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Csokishurka
őstag
Golyófogónak is lenni kell, valakinek
De 1600 meccsbőlk nulla win, én nem is értem hogy nem megy el a kedve, egy retkes ejtőernyőkinért vagy tudomis milyen skinért biztos nem csinálnám 0 sikerélménnyel."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
Ma gondoltam kicsit rákukkantok a 6000-es listára bent vagyok e még a 200-as listába (nem ) és láttam egy olyan játékost akit ha nem látok nem hiszem el hogy ilyen létezik...
Gyerekek ilyen a mesébe sincs 0.03-as K/D aránya van és mégis összerakta a 6000 pontot. Mi a fenét csinálhatott a játékba? Azon kívül hogy valószínűleg az összes meccsét végigkúszta (1607 kör ) a fűbe és nagy ritkán meg tudott ölni valakit?[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Ne lépj ki belőle
Viccet félretéve jövőhét szerdán úgyis frissül a pubg tehát kitartás.
Ennyire már régen vártam frissítést mert érkezik az ernyőskinem[ Szerkesztve ]
-
vaki
aktív tag
válasz Kiskukker #24420 üzenetére
A nem indul az azt takarja, hogy rákattint az ikonra és nem történik semmi?
Merthogy nálam hét eleje óta ezt csinálja, hogy elsőre nem hajlandó elindulni... Elindítom ikonnal, semmi, még a Windows feladatkezelőben se fut.
Utána elindítom Steamből és akkor meg működik. De ha először Steamből indítom akkor se hajlandó futni, csak utána meg a parancsikonnal kell indítani hogy elinduljon. Játékot már újratelepítettem, de nem oldotta meg, egyelőre megpróbálok együttélni vele.A felhasználóbarát felhasználó
-
adakiller
senior tag
egyszerű (nálam) a megoldás. Amikor indítom a játékot és kapásból feladja az anticheat szövegét, akkor már tudom, hogy megint "elfelejtette" a beállításokat. Hagyom, hogy betöltődjön a játék, majd kilépés és újra elindítom a játékot. és voálá minden beállítás megvan. olyan mintha nem látná azon fájlokat amikben a beállítások vannak. Nálam szerdától van megint ez a bug amikor leszedett vmi 85 megás updatet.
-
elprimo
tag
válasz Csokishurka #24424 üzenetére
2-3 nap szerintem egy frissítés keretében .
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24424 üzenetére
Nem
-
Csokishurka
őstag
Elvileg 5 nap van a season végéig, utána azonnal indul a másik?
-
Kiskukker
csendes tag
válasz Csokishurka #24422 üzenetére
Köszi meglesem! Akinél elmegy a beállítás azt elég sűrűn kibassza gameből a bateye frissítés óta. De a másiknál meg telpíteni nem enged.
"Aki fékez az veszít!"-Jobb láb a gázon,bal láb a jobb lábon :)
-
Csokishurka
őstag
válasz Kiskukker #24420 üzenetére
Go to %appdata%/../Local/TslGame/Saved/Config/WindowsNoEditor
Right-click and view properties of GameUserSettings.ini, make sure read-only isn't ticked. That file being read-only is the most common reason that settings don't save.
Ezt találtam csak, valami fájlról le kell venni az írásvédettséget. Nekem még nem volt ilyen hiba. De a battleeye néha engem is kibasz és nem is tudok visszacsatlakozni a meccsbe. Ilyenkor restart és fájlok épségének ellenőrzése.
-
Kiskukker
csendes tag
Nem nálam hanem haveromnál is újra elő jött ez a bug hogy elfelejt minden beállítást érzékenységet stb... Túrom a netet hogy mi a megoldás mert anno én mondtam neki mit kell csinálni de nem találom persze nem is emlékszem már rá...help pls.
Van itt más kérdésem is: egy másik havernál meg az van, nem indul a pubg. Letörölte ujratelepít semmi. Aztán mindent leszedet steam-et mindent, rendszergazdaként telepít, defender ki van kapcsolva és ugy sem jó a game. Bateye hiba van. Bateye uninstal majd ujra instal sem oldotta meg. Várom a tippeket 🤗"Aki fékez az veszít!"-Jobb láb a gázon,bal láb a jobb lábon :)
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24418 üzenetére
Lett is csirkevacsi csak nem neked
-
Csokishurka
őstag
Hát igen ezt csináltam, mozogtam körrel, figyeltem jobbra balra sehol senki, aztán ez meg csak egyszer megjelent mögöttem. De azt nem értettem hogy az én szemszögemből (azt is feltölthettem volna) hamarabb kezdtem el lőni. De ugye death cambe ez már máshogy mutatja gondolom, ez a mi csodálats delay effectünk.
Elég unlucky voltam...pedig nagyon éreztem ebben a körben hogy csirke vacsi lesz..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24411 üzenetére
Simán ki lehetett még telón is szúrni, hogy mozdultál a fa mellett. A távolság nem volt nagy, ő meg előnyben volt, mert eleve rád nézett, neked meg le kellett reagálni, ahogy meghallottad őt. Bőven elég volt neki az az 1-2 hit különbség, még a gyengébb gear-ben is. Meg Sanhok-on az utolsó köröknél célszerűbb, ha lehetőség szerint együtt haladsz a körrel, fedezékről fedezékre, mert szinte mindig akad valaki, aki ezt csinálja, hogy a szűkülés keskeny oldala felé kerül, és ha beljebb vagy, már jóval korábban, akkor hátba lő.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24411 üzenetére
Ez sima mázlifaktor. Ettől függetlenül bosszantó ez tény.
ReFleXx, LendvaiFeri1: köszi
[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
Nálatok is előjött a rég elfelejtett mindent elfeljtős bug, vagy csak nálam? Key bindek, grafika minden ment vissza alapra.
-
Csokishurka
őstag
Ilyentől már tényleg falra mászok, én 3as sisak + mellény ez meg 2-es mellény egyes sisak és túléli..
Meg nagyon jó lehet szeme...."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
válasz Grave_444 #24406 üzenetére
Akkor ne nézd
ReFleXx: Erősen közeledek a XXXX-hez
Winne: Remélem is hogy egyszer meglesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz MarioAna #24403 üzenetére
A mozgásért egy Corsair K95 Platinum meg egy Logitech G403 wireless felel meg persze én. Már többször írták hogy érdekes, meg a AR single használatom is de öreg vagyok már az "esport szinthez". Én már csak ilyen kocaszinten játszok a multi fps-ekkel. Többnyire a pubg-val
Elsődleges az autosim, utána jöhet a pubg meg a vr
Szóval a lényeg nálam a kikapcsolódás 2 melónap közt ha időm engedi"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24400 üzenetére
Most kicsit irigykedni fognak páran
- 8086K
- 1080TI
- 16 GB DDR4 G.SKILL
- Asus Hero X
- Acer Predator Z35P
A lényegesebbek ezek de itt egy kép a gépről. A G29 már cserélve lett Fanatecre"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24392 üzenetére
engem meg tegnap az EladoKokain. finoman szólva több mint érdekes volt a kill...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.