-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Viccesnek tűnik, pedig a PUBG-s áll legközelebb a valósághoz.
Persze lőszer meg kaliber válogatja, de kilövés után a lövedék először emelkedő pályára áll, majd miután 100-150m után elérte a csúcsot, utána kezd esni.
Mondjuk a végén már nincs emelkedés, mint a képen.* Most látom, már valaki megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
"Bocsi Saen, Scabinak a hsz-re akartam válaszolni. Nem a tiédre. "Szinte minden fegyver célzója 100 m-re van beállítva. Lőszertől függően mindegyik lövedék a röppálya elején emelkedik és kb a 100 m az az átlag távolság ahol megközelítőleg pontos a fegyver. A pubg-ban lényegében lövedékre ható erők közül szinte csak a gravitáció számít. Ha a barátod használ zeroing-et vagy sighting in-t és nem a "célkereszt" közepébe lő akkor lehet probléma, bár én nem vettem, hogy szignifikáns lenne az eltérés. Akkor lehet nagyon észrevenni a pontatlanságot, ha a skálát használja az ember főleg a 4x-en, ahol elég picik a jelek. Mégha a pubg nem a realizmus példaképe azért nem egy bf1 vagy bfv a lövészet szempontjából, ahol mindegy a távolság csak legyen a célpont feje középen.
[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Nem-nem, rosszul fogalmaztam Nyilván van esés a lövésnek, okés.
Kb. 50-100 méternél is volt, hogy a kar98 négyes távcsővel fölé lőtt és nem csak egyszer. 2 éve játszik a srác aki panaszkodott a pontatlanságra és jól tolja, tehát hiszek neki, hogy valami gáz van a szkópokkal, csak a kar98+4x-en kívül mást nem vettem észre, mert nem sznájperkedem, csak dmr jöhet szóba.Tiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Tegnap hívta fel egy srác a figyelmem arra, hogy ha scope-ba nézek, akkor nem csak a távcsőben lévő táj nagyítódik, hanem az egész képernyő. A nagyítón kívüli dolog is megnövekedik.
Két éve játszom a pubg-vel de nem vettem észre vagy nem zavart és most sem zavar, csak azért ez furcsa...Szintén az említett srác panaszkodik a szkópok pontatlanságára. Nem oda lő ahova a távcsőben látja a keresztet. Régen hallottam és tapasztaltam ilyet a kar98+4x kombóval, de azt hittem már javították. Ti hallottatok valami pontatlanságról?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
JanR
addikt
Nekem is ez a bajom, hogy szinte mindenhol stabilan 200 felett van az fps-em (persze nagy városokban azért 150-160-ra esik, de vikendin. Futok a mező közepén és egyszercsak 50-60, majd vissza 90 és a kettő között vacakol. Kis idő után pedig észhez tér. Nem is szeretek rajta játszani.
-
niof
addikt
Igen, Vikendin valami nagyon nincs rendben. Haverom gépén (i9 9900X, 2080Ti, 32GB) múltkor Volnova-ban olyan szinten leesett az FPS-e, hogy csak lesett. 2, nem vicc 2 FPS-e volt, kb. fél percig, miközben az Afterburner adatai szerint a procija nem ment 30%-on sem, meg a videókártya is kb 50%-on volt. Az én gépemen is leesett ugyanakkor az FPS, de nálam "csak" olyan 15-ig, aztán szépen visszakúszott 120 környékére. A másik két társunknál meg nem volt semmi drop. Annyi még, hogy mi elég közel voltunk egymáshoz a városon belül, a másik két társunk kicsit kijjebb, a város szélében. A többi pályán soha nem volt ilyesmi gondunk...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Csokishurka
őstag
Igen tényleg elég zavaró pedig nagyon jó lenne maga a pálya . Században kb mindig itt megyünk. Solo meg vagy csak sajgok vagy random. De ha mirámat akkor mindig hacienda aztán ha túlélem akkor folytatom ha nem akkor még következő.
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
Sanhok, Erangel, Miramar, Tesztpálya , Vikendi
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24882 üzenetére
Akkor egyből adja magát a kérdés, kinek mi a kedvenc pályasorrendje?
Nekem Erangel, Sanhok, Miramar.
Vikendi kizárólag squad-ban. Soloban instant leave.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24882 üzenetére
Én akkor látogatom meg a pályát amikor a Goroka-ra ugorj napi feladatot kapom Gyorsan egy ugrás aztán vissza Sanhok vagy ha nagyon healelős a feladat akkor Erangel-en Yasnaya
Bár mostanság bp pontért nem izgatnak a feladatok, így is annyi van...[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
vaki
aktív tag
válasz eLit-MiLan #24880 üzenetére
Azt tudom, hogy az elején volt, de én azt hittem az megszűnt már valamikor...
Mondjuk nem mintha gyakran játszanék Vikendin, csak tegnap odadobott az auto pályaválasztó.[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
vaki
aktív tag
Vikendin mióta vannak csak úgy a földön 3-as sisakok? Vagy megint valami félrecsúszott az update-ben??
A felhasználóbarát felhasználó
-
Demo07
aktív tag
Sziasztok!
Hosszú idő után megint lett időm és rendes gépem játszani, így játékos társakat keresek!
Nem vagyok egy shroud, utoljára még dec-január magasságában játszottam,illetve a napokban párszor, szóval elsőre csodák nem lesznek... nem vagyok profi, sőt, sok idő kimaradt, de szeretném jobban élvezni a gamet. Akinek van kedve ennek tudatában vegyen fel! Steam(Demo325),Discord(Gabesz325 #6697) -
scabi78
senior tag
Elegem van ebből a sok pro unknow játékosokból. Második lettem, mert az elő nagyon ügyes, 17 szóló körből 3 csirkéje van, 10 killes köre és tudta, hogy hol vagyok...
Ez bug vagy csalás, esetleg névváltás vagy csak simán most vett egy új játékot egy másik névre?Tiszta Windows, rendes ház!
-
Csokishurka
őstag
Hát persze, részükről kevesebb munka és jön be a pénz. Még mindig sokan játszák, jó közel sem annyian mint anno, de még mindig elég. Mondjuk az pofátlanság, hogy így felnyomták a skinek árait. De azért csinálják a dolgaikat, talán az erangel 2.0 fog visszahozni egy pár playert. De olyan változás ami a fizikát változtatná olyan már nem lesz szerintem, pubg 2 meg elvileg nem lesz, szóval ebből kell gazdálkodni ami van. Aztán reméljük rosszabb már nem lesz.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
válasz Running #24870 üzenetére
Mert skineket gyártani egyszerűbb és abból pénz is van.
-
Running
tag
Kb az egész el van baszva, egy teljes fizika revamp kéne ennek a sztorinak is, ahogy a teljes kézi és közel harc témának. Mindkettő borzasztó állapotban van.
Sokat gondolkodtunk azon, hogy a körön kívül miért nem csinálnak valami vihar effektet, pl esőnél erős záport, ködnél teljes ködöt, miramaron homokvihart, ilyesmiket, aztán rájöttünk, hogy valszeg azért, mert az fps-t így is alig tudják tartani.
Ezt a játékot én totál újraírnám a helyükbe és kidobnám két év múlva a piacra, mert a játék jó, de az alapból elcseszett kódokat kibogozni 5x annyi meló és hibaforrás, mint újraírni. Piaca lenne, a hibákat már ismerik, alá lehetne tenni az engine új verzióját rombolhatósággal, valami normálisabb fizikával, fegyveres harc maradhatna, 1-2 új pálya, átkonvertálni a régieket, ennyi.
Persze ez álom, de megoldható lenne.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Running #24867 üzenetére
Tudom csak annyira komolytalan és vicces hogy nem bírtam nem megírni...
Az a legjobb mikor kipördülsz a járművel, nyomod az előre gombot úgy hogy majd átszakad a billentyűzet, és még akkor vár 3-4 másodpercet az autó / motor (főleg a hármas motor) mire tényleg elindul előre a minimálisan hátrafelé gurulásból, addig meg gondolkodik vagy nem tudom, gyakorlatilag egyhelyben állsz, és ez elég kellemetlen ha pont olyankor következik be miközben többen is lőnek rád...
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24864 üzenetére
Hát, az teljesen más taktikát igényel. Én 2* hoztam le egyedül squad meccset (egyedül maradtam a teamből), de kb. bujkálás volt végig. Az én esetemben masszív rejtőzködés volt - a második ilyen meccsre emlékszem konkrétan - 3 team maradt a végére, 2 solo, és egy 3 fős csapat. Nekünk (a soloknak) baromi jó pozink volt szerencsére, szinte minden irányból volt fedezék. A másik solo 2 srácot kiütött m24-el, a harmadik ment segíteni, és hozzájuk vágott egy gránátot. 1v1-ben maradtunk, ráadásul a srácnak kedvezett a kör, nem kellett a poziját elhagynia. Próbált engem is m24-el ellőni, de azért futás, meg cikk-cakk közben nem olyan egyszerű, ezért átváltott m4-re és megsorozott. Közelebb értem, volt egy dombom, elbújtam, felhealeltem. Kinéztem a srácra, és akkor láttam a scopeban, hogy nincs sisakja. 2* fejbe lőttem m16-al. A másik már régebben volt, arra már nem emlékszem...
Szóval, a 1 man squad nem egyszerű történet, nekem is szerencse kellett hozzá bőven, mert hát skillről az én esetemben nem igazán lehet beszélni...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PeL
addikt
Kicsit vicces, hogy a BRDM-2 -t amiben négyen ültünk és elvileg a valóságban 7.7 tonnát nyom, egy 1,5 tonnás UAZ úgy kipördítette ma, mintha kartonból lenne...
-
vaki
aktív tag
válasz Csokishurka #24859 üzenetére
A passoknál ha sqados küldi van akkor igen. Mivelhogy nem vagyok egy shroud, ritkán sikerül jól.
Amúgy úgy vettem észre, hogy az átlag tudás alacsonyabban van, mint a csak solo playereknél - legalábbis 4-5* már előfordult hogy sikerült egyedül kinyírnom egy squadot.A felhasználóbarát felhasználó
-
Macka
veterán
válasz IgnisFatuus #24858 üzenetére
Hát nem tudom.
Megvettem, tetszik a játék, de ahogy a deathcam-okat visszanézem, egyeseknek röntgenszeme vagy 6. érzéke van rendesen. -
Csokishurka
őstag
Valaki szokott nyomni 1 man squadot?
-
IgnisFatuus
aktív tag
Új egyszerűen beszerezhető csítek jöttek ki, vagy mindenki megtanult hirtelen lőni a játékban? Mostanában elég gyakori az egygolyós fejes halálom az első golyóval rohantamban cikázva, szitálva loot közben....stb.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Csokishurka
őstag
válasz patakij #24853 üzenetére
Nálam is volt ilyen igaz az első kör erejéig. Futottam előre majd hirtelen egy 5 métert előre laggoltam és utána minden szépen ment a következő ilyen esetig.
De tudom mivel játszom szóval meg sem lepődöm...."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24849 üzenetére
Most nézegettem redditten július 24-et írnak.
-
patakij
tag
Vkinél nincs jelen a következő probléma? Pár napja tapasztalom, hogy óriási a packet lossom. 5-20% közötti, sokszor itemet nem tudok felvenni, ajtót nem tudok kinyitni, a lövésről már ne is beszéljünk Társaimnál nincs ilyen ugyanazon a szerveren, nálam sem jelentkezett eddig. Más játékban nincs jelen, a TS szerint is 0,00% a fel/le packet lossom, nem töltök se fel, se le, más se teszi. Tehát lefutott kör hogy az internetem lenne a ludas A beállításaimon sem változtattam. Valami olyasmi rejtélyes egyéni PUBG problem lehet, mint hogy valaki állandóan crash-el megmagyarázhatatlan okokból, én pedig soha.
-
JanR
addikt
válasz Csokishurka #24850 üzenetére
A pass-ra, vagy a season-ra gondolsz?
-
Csokishurka
őstag
válasz LendvaiFeri1 #24849 üzenetére
Nem tudom de már jó lenne...
-
LendvaiFeri1
addikt
Mikor jön az új pass?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Segal
veterán
Pedig jöhetett volna most a sale alatt valami 75%-os leárazással
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24843 üzenetére
Nekem pont olyan fegyver skinek vannak benne amikre nincs vagy ezeknél gyengébb van. Főleg a vectornak örülnék de sajna a beryl skint én is hiányolom
Ruhák közt 2-3 ami tetszetős. Mindent egybevetve jónak tűnik a dolog de nekem kicsit gyanús hogy ennyi skin érkezne... Már a hármas szezonnál is lényegesen kevesebb volt ennél.
Vajon mikor kezdődhet a négyes szezon?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24843 üzenetére
Van pár jó szerintem. De nem sok. 2 nadrág, 2 felső, 3 táska meg 1-2 fegyó skin, ami ki is néz valahogy. A többi ilyen ehhh...
-
Csokishurka
őstag
Fegyverek 4:35-től. (Ha gyorsan akarod végignézni --> pause és jobbra nyíllal tudod nézni mint kép mert pont úgy vannak a váltások)
Sem AKM sem M4 skin nincs (Berylről meg lecsúsztam, mostanában nagyon megkedveltem azt a fegyót )[PUBG Leaks: Season 4 Survivor Pass with 70+ new skins and emotes PROJECT AFTERMATH]
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Nektek is volt hogy teleportálgatott a játék? Futok aztán hirtelen 5 méterrel előbb lettem.
Nem vagyok egy ijedős fajta de most egy pár másodperc kellett, hogy magamhoz térjek..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Tegnap volt egy köröm, nah mondom ez tuti bukó nagyon a szélére estem, egyfolytában a körrel közdöttem boosterem meg healem is alig volt. Futok futok valahonnan mindig lőttek rám, akit én lehiteltem azt persze a másik riányból lelőtte más. Aztán annyira elbambultam hogy ránézek a kijelzőre és már csak 2-en vagyunk életben. Szerencsére megnyertem.
Érdekes azért, hogy mikor fullos a loot meg tele vagy minden földi jóval közel se biztos, hogy megnyered, amikor meg éppen hogy túléled még a kék kört is sz*r lootal lehet hogy pont akkor hozod le...
A DMR-ek nagyon kemények, lehet lassan jobban preferálom mint a bolt action puskákat.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz Tiszteletes #24837 üzenetére
Nekem ilyen jellegű gondom még nincs, de az fps úgy droppol meg vagy 30-40-el kevesebb, de azt ahogy olvasgatom globál probléma...
-
Nono76
tag
Nekem is sokáig akadozott a menü. Nem ennyire mint neked, hanem amikor rákattintottam valamire akkor döcögött. Nem foglalkoztam vele, mert annyira nem volt zavaró. Végül amikor a windows frissítette magát 1903-ra akkor oldódott meg magától a dolog. Szerintem is a windows miatt lesz.
-
Tressy
senior tag
Talán valami win 10 frissités lehet a ludas.Duo társnak is pont ezt csinálja már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Tiszteletes
aktív tag
Üdvözlet a kedves egybegyűlteknek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ezzel a pompás játékkal kapcsolatban. Kb az új pach óta tapasztalom, hogy a körök vége után a lobby valami iszonyat lassan akar visszatölteni. A back to the lobby gombra kattintás után 25-45 sec telik el, mire betölt. A játékot újraraktam. Nem segített. Kikapcsoltam a deathcam-et és a replay rögzítést is. Tegnap a komplett steamet és a PUBG-t is letöröltem, újra tettem. Most már nem csak a játék, de a steam is egy 960EVO-ról fut. És a probléma még mindig fenn áll. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Ha hamar halok még a kör elején akkor egy leheletnyivel gyorsabban visszatölt, de a top 10-ben halva valami katasztrófa. Kirenderel ez a szar egy MPEG4-et, és amíg fel nem töltötte egy kínai szerverre a tizenhatodrangú játékomat, addig semmit nem csinál, vagy mi a pék?
Előre is köszönném az építő jellegű segítséget/ötletelést.
Üdv,
T.Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
PeL
addikt
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24829 üzenetére
Ez már az early access óta így van, nem újdonság.
-
Csokishurka
őstag
Amit pár hete vettem észre és számomra érdekes volt, hogy ha valakin rajta van a sima hip fire célkereszt és utána ugyanoda rázoomolsz akármelyik scope-al vagy red dottal, máshova esik a ADS célkereszt közepe mint a hip fire célkereszt közepe, ahogy néztem jobbra csúszik el. Csináltam vidit is talán csak utána elfelejtettem feltölteni.
De ezt lehet tesztelni, hogy ha akár egy pontot nézel a falon, nem fontos playeren.Lehet beképzelem de mostanában mintha úgy látnám hogy fejbelövök valakit de közben meg mégsem, de lehet persze mindig fölé vagy mellé lövök.
-
-
norby91
tag
Tökmindegy, hogy kilépett -e vagy bent volt.
Már az első másodpercekben is látni, hogy "érdekesen mozog", illetve a későbbiekben is előjön ez a mozgás.
0,25-tel tisztán látni, hogy a lövés pillanatában megmozdul a "cél", ezért mellé megy... amikor nem mozog eltalálja.
Lőhetnéd 15x-szel is, ha megmozdul akkor bizony mellé megy.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Nem szoktam túlzottan Kar98-at 4x-el használni, így nem tudok nyilatkozni a dologról, de érdekességre bukkantam megint a hivatalos pubg fórumon. Találkozott már valaki olyannal hogy 4x-el bizonyos távolság fölött képtelen volt fejbe lőni valakit?
1:40-től kezdődik az érdekesebb rész
Azért kemény hogy mindig újabb és újabb sz*rság kerül elő a játékról...
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
[PUBG vs. Apex Legends! [SFM Animation]]
Jó kis videói vannak a csókának
-
Segal
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24820 üzenetére
Mert itt is bénának számítok
Próbáltam fpp-t is de ott végképp semmi esélyem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Egy Ryzen 2600@ 4Ghz egy GTX 1660 és 16 GB RAM társaságában elég FULL HD felbontáson maximum beállítások mellett?
-
PeL
addikt
-
Segal
veterán
-
PeL
addikt
Mostani update-el valamit nagyon elcsesztek, mindenkinél kb 30-40%-al rosszabbul fut általánosságban, nálam van mikor 40-45-ig ledroppol (ezelőtt 70 alá se nagyon ment), plusz nagyon ingadozik az fps folyamatosan. Állítólag memory leakes most az update, remélhetőleg csinálni fognak vele valamit...
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Ebbe a hulladákba létezik olyan beállítás ahol 1080 al 12Gb rammal és i5 overlock 4.5 ghz el (6600k) van fix fps és nem úgy néz ki mint a doom amit egy nyomtatóra port olva nyomnak ? xD
pls valaki tudna dobni egy ilyen screenshot ot a beállításról ? (régen volt egy elfogadható felállás de akármit csinálok csak rosszab lesz)
Akármi állítok ugyanúgy néz ki (egy szar) és soha se megy 110fps fölé (ami egy 144 hz monitoron = a halállal ugy szaggat rajta). Persze nem azt akarom hogy szó szoros értelembe vetten legyen szép, hanem ne egy pixelhalmaz legyen, legyen smooth valamennyire mert kb 10m után nem tudom hogy az egy enemy vagy egy darab pixel...
Ja és emellet a vga olyan 40% on proci 60 on megy, és 100fps en kullog ahelyett hogy kihasználná a 100% ot és lenne 200 körül mint minden más játékba amit valaha játszottam.Szeretem a pubg, de a kivitelezése kb bűncselekmény... régebben sokat" játszottunk (olyan 500h van benne) aztán átmentem r6 ra 2k óra után akarnék játszani ezzel pár kört de ki kell alt f4 ezni mert akkora egy szar hogy pl 3x ránézek a holo ra és megfájdul a fejem...
-
sagem
addikt
válasz Csokishurka #24807 üzenetére
nyári szünet+twitch..most ez lesz jó darabig mindenhol
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
PeL
addikt
válasz Csokishurka #24807 üzenetére
Intelligens ember lehet...
-
Dictator^
veterán
Visszajövök PUBG-zni pár nap-hét kihagyás után, és tele van megint a killfeed kínai nevekkel.. rohadt undorító már.
Viszont tegnap volt egy jó kör. Liveba a fejére lőttem, spectatebe olyan, mintha mellé löttem volna
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
PeL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia