-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Kicsit talán off, de végülis egy kis pubg oltás lehet on is.
Az Apex Legends azért nem semmi kezdéssel indított. Semmi bosszantó bug, nem úgy néz ki mint amit kész asset-ekből halásztak össze. Stabil teljesítmény, fluid játékmenet, remek animációk.
Persze nem baj hogy van a Pubg is, kell a változatosság, de az látszik, hogy sokkal hanyagabb fejlesztők készítik, mint az Apex-et.
Ami pubg-nél elfogadhatatlan (több ilyen is van, csak egyet említek), hogy akad a menü. A menü!!!! Ilyet én még másik játékban sosem láttam. Fillérekért megoldanám nekik a menüt normálisra, nem kell oda a 3d karaktermodell.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Mi a görcs van már megint ezzel a retek játékkal? Eddig semmi nem volt most meg befagy 2-3-4 másodpercekre és rendszerint az első 5 percben mikor lezuhanok?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
válasz patakij #22890 üzenetére
A napi küldetést le lehet cserélni ha nem tetszik vagy úgy érzed hogy nem fogod tudni megcsinálni. Nálam pl az ölj shotival 3 embert küldetés az egyből cserélős
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
patakij
tag
válasz Dictator^ #22884 üzenetére
Csak akkor számít ha nem lépsz ki, inkább halj meg, de ne leavelj soha. Illetve le kell játszani legalább 5 percet. A melee-s küldit néha nekem se számolja, ami bosszantó, pláne hogy egyszer one man squad-ban top 3-ban csapkodtam valaki knockolt testét egy serpenyővel A kedvencem a lőjj szét 7 vestet napi küldi, amit szerintem 1 hét alatt sem tudnék megcsinálni. Pár hete 100%-al megnövelték a durability-jét is, az már nem jutott eszükbe hogy a küldit is nerfelni kéne? Én se vennék többet passt, ezt még végigtolom ha már megvettem, de állítom hogy nagyon nem érte meg az árát.
-
lkristóf
senior tag
Ez a Kövesd a többieket és figyelj ez jó, ma olyan jó csapatot kaptam, hogy meglett az első két csirkém squadba, kommunikáltak, és még jól is játszottak, sőt még én is öltem egyet.
Vikendi passal lvl51 körül járok, már ezzel a teljesítménnyel is elégedett vagyok, a prémium küldetéseket gyors megcsináltam, hogy legalább azok meglegyenek és ne pénzkidobás legyen, ha már megvettem a játékkal együtt. Ha tudom, hogy ennyire idő rabló akkor tuti nem veszem meg.
-
vaki
aktív tag
válasz llacee #22886 üzenetére
Nincs kezdő szerver, max gyakorló pálya van. Ha egyedül indulsz neki, akkor az első 4-5 meccsben ugorj messzebb a gép útvonalától és tanulj meg gyorsan lootolni, utána jöhetnek a zsúfolt helyek, hogy harcolni is megtanulj. Ha meg többen vagytok, akkor kövesd a többieket és figyelj
A felhasználóbarát felhasználó
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Kicsit megkésve, de szeretnék kapcsolódni a játékba.
Kérdések:
Hol a legolcsóbb, instant-gaming.com-on egész jó áron van, ott megvehetem?
Van olyan. hogy kezdő szerver, vagy hogyan kell elképzelni egy 0 tapasztalatos indulást?
Utoljára COD2 és Wolfeinstein-el nyomtam online ilyen jellegű játékotKöszi!
-
Dictator^
veterán
válasz syler123 #22866 üzenetére
Olvasd vissza az előző kommenteimet, ugyanezek a problémák voltak nálam is, mint nálad..
Csak én az 1080 Ti-ra gyanakodtam.. Gyakorlatilag majdnem csak az maradt az "új gépbe".[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Mitől függ, hogy beszámolja e a küldetést, vagy sem?
Miramaron mentünk, csak akkor léptem ki amikor már mindenki meghalt. A napi küldetésemből 0/5 a szétrobbantott autók száma, holott szétlöttem vagy 5 autót..
A társamnak melee kill kellett, neki sem számolta fel..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Pugb alá milyen gépet érdekemes összehozni 200k-ig Full HD-ra?ryzen 5 2600 vagy i5 8400, 1060 vagy rx580?esetleg más?
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Csokishurka #22872 üzenetére
Én szinte mindig, szeretek futva közlekedni.
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #22872 üzenetére
Nyugi nem vagy egyedül én sem szoktam
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
VGNGR
senior tag
-
Csokishurka
őstag
Skacok ti a Shift-et mennyire használjátok? Én abszolút nem...nagy hiba?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
addikt
Amennyiben ilyen jelegű a problémád, mint nekem volt a BF V-ben [link] , akkor az a megoldás, hogy az itt elérhető videóban lévő dolgokat megléped, így az általad beállított időközönként automatikusan kiürül a készenléti memória, és no problem. [link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Segal
veterán
Nálam az a taktika hogy ez a 3 hely közül ugrok valamelyikre mert 80-90%-ban mindig jön még legalább 1 játékos de van amikor akár 3-4 is (erősen függ a repülő útvonalától) és ha én győztem akkor megyek át a többi háztömbre "játszadozni " és ha végeztem a környéken akkor utána be szoktam nézni bootcamp-be mert addigra már nekem megfelelő létszám marad csak viszont a loot még akkor is bőven jobb mint a házaknál és összeszedem a hiányzó dolgokat. Időm van rá mert annyira a map közepén vagyok hogy általában a második szűkülésig nem kell foglalkoznom a körrel mert tutira benne leszek. Utána meg loottól és a kőrtől függően indulás többnyire a lövések irányába
-
niof
addikt
Mostanában szólóban én is jobban kezdem kedvelni Sanhok-ot, pedig a fűben/házban/bokorban campelők elég idegesítőek. Amúgy kb. a leírásod alapján azt játszom, amit te. Mondjuk én valamelyik Camp-re ugrok kezdéskor általában.
BaLee
Sajnos ugyanez a tapasztalatunk. Miramar csak de. 10-11h-tól játszható, és akkor is inkább duoban vagy squadban. Solo kb. esélytelen, illetve igen ritkán jön össze...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
regener
veterán
Én ezt használom: Memory Cleaner
Pl. Division 2 bétában is azt írták újra kell indítani pár óránként mert beesik az fps és egyre kevesebb lesz, na ezt lefuttatva mindig visszajött és nem kellett újraindítgatni azt sem
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Nálam azért ment pihire Erangel mert 8x8km-es és piszok sok idő eltelik a semmivel aztán egy potya golyó elfektet. Nekem most Sanhok a kedvenc mert ott már az elejétől akció van.
Persze tudom ugorhatok a bázisra is vagy a sulira ha rögtön akcióra vágyom de nem olyan kell hanem ahol már az elején 2-3 játékos van és utána is ha átmész a szomszédos házcsoportra nagy valószínűséggel lesz még 1 játékos. Tehát hogy legyen kivel "játszani" de azért nem ilyen tucatnyi érkezett oda és majd lesz valami
Kezdem kicsit szokni Vikendi-t is de akkor is nekem a 4x4 a nyerő"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
BaLee
addikt
Elég régen nem játszottam (Vikendin mentem kb. 20 kört mióta kijött) most nosztalgiázni támadt kedvem. Anno Miramar volt a nagy kedvenc mikor még csak 2 map volt, most meg esélytelen azon játszani. Ha csak azt választom ki el sem indul, mindig pár embert ír csak a várakozók sorába, időt nem is ír. Quick matchnél meg 10ből 8x Erangel amit mondjuk pont nem csípek annyira, 1x Vikendi meg 1x Sanhok. Kb. ez a felosztás.
Erangelen olyan fos a loot, hogy mindig rohangálok 20 percet aztán lelőnek tök messziről mikor nekem max 2 scopeom van.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz sirszevenap #22805 üzenetére
Csak azt tudom írni, amit utoljára nekem válaszoltak.
A configom már párszor le volt írva, 4770król -> 9700k-ra váltottam, de a droppok maradtak.
Amióta az utolsó ilyen kérdésemben valaki berakta ezt a "memory cleanert", azóta egy fps droppom nem volt.
Volt, hogy 200-ról 80-ra esett, és BESZAGGATOTT a játék.. mióta bent van a memory cleaner task ami 5 mp-ként törli a standby memóriát, azóta jó.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Darabokra
senior tag
ha 4K TV-n játszom, mekkora a még elfogadható input lag a játéknál?
-
lkristóf
senior tag
Rányomtam a reportot mert ilyennel még nem találkoztam. videó
-
Segal
veterán
válasz chatran #22842 üzenetére
13
-
Darabokra
senior tag
válasz eLit-MiLan #22850 üzenetére
2 is
-
Darabokra
senior tag
valaki megtudja mondani miért vibrál a képen jobb oldalon minden felirat? meg egyszer csak elkezd sétálni magától az ember, és csak akkor tudok újra futni, ha megnyomom a ctrl-t.. valamint a menüben rendre eltűnik a kurzor. Ezek mitől lehetnek, hogy lehetne megoldani?
más nem tapasztalt ilyet? legfrisebb driverek vannak fenn.a konfig megvan, ultrán is hoz 90-100 fps-t.
Ryzen 5 2600
16 GB 3000 mhz
GTX 1070 8 GB -
Tressy
senior tag
-
iguana
őstag
válasz jozefgucci1 #22844 üzenetére
a játék maga jó, de a kód egy fospunpa.
...és soha nem is lesz jó. sajnos.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
niof
addikt
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, vagy kést a torkodhoz, hogy játssz vele...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
redingitell
senior tag
Ezzel mindent elmondtál
-
jozefgucci1
addikt
Azt hiszem hatos vagy hetes ,de én nem nézem a küldiket , nem érdekelnek a skinek .Gusztustalan ez a bagázs , hogy csak a skineket tolja és erre apellálva húz még le pénzt a játékosokrol a semmire. Egy normális játékot nem tudnak összerakni ezek nem programozók hanem divattervező majmok .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
vaki
aktív tag
Most 46-nál vagyok, de én megvettem Igaz nem rögtön az elején, az első 6-7 szintet anélkül toltamle. Gyakorlatilag csak a fegyverskinek miatt vettem, mivel ruhából a terepszínű híve vagyok, abból meg Vikendire megvan a fehér/szürke, többi mapra meg a sötétzöld.
[ Szerkesztve ]
-
vaki
aktív tag
Nem kell aggódni, a mostani heti küldik közt van olyan, hogy szerezz egy vacsit 3, vagy kevesebb killel
Nekem pont testhezálló lenne, de mostanság nem üldöz annyira a csirke - azért remélem meglesz.By the way: én is megvettem a passt, most úgy vagyok vele, ha 60-ig el tudok menni, akkor jó, minden afeletti csak plusz
-
niof
addikt
Én megvettem a pass-t, de nem igazán a cuccokra hajtok. Konkrétan 1 volt, ami érdekelt, azt már az elején behúztam, és néha felteszem a karakterre. De a többi mission annyira nem érdekel. Haverjaim mindig nézik a napi feladatot, de én pl. csak akkor nézek rá, ha ott a kék pötty, hogy valami van...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
Csak kattints a saját szintedre és láthatod hogy milyen skineket lehet megszerezni. Amibe a társam rohangál az a hetvennegyedik skin. Az enyém mondjuk elhanyagolható.
Na most ha megnézed ennek a 10 euros pass-nak csak akkor van értelme (akkor sincs ) ha éjjel nappal a feladatokra koncentrálsz mert ugye előre fizetsz és ha nem szerzed az xp-t akkor ki ugyan kifizetted a pénzt de alig kapsz pár darabot a skinekből.
Eleinte még vannak olyan hétköznapi feladatok mint hogy bandázsolj, ölj x fegyverrel x darabszámot meg ilyenek de aztán amikor elfogynak az ilyen feladatok de az xp még kéne mert ki szeretné szedni a magasabb szintű skint is a játékból akkor csak simán játékkal ez esélytelen még akkor is ha éjjel nappal ezt játszod marad az értelmetlen feladatok teljesítése is.
Ezért látni mostanság ilyeneket hogy nem a csirkére hajtanak a játékosok hanem az xp-re és robot módjára teljesíti a legértelmetlenebb feladatokat is csak hogy egy újabb skint szerezhessen.
Persze valahol érthető a gondolkodása az ilyen embereknek mert ha fizette akkor kapjon is érte valamit csak arra nem jöttek még rá hogy amint vége a szezonnak jönni fognak az újabb skinek ezek meg amikért vért izzadt egy eladhatatlan, elcserélhetetlen plusz tartalom lesz a steames raktárában. Mert utána úgyis az újabb skin fog jönni és persze az is kelleni fog"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Winne
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz Grave_444 #22835 üzenetére
-
Segal
veterán
Azt hogy mindketten vikendi pass-os cuccokban rohangálunk pedig egyikőnk sem vette meg a "dlc-t" hanem csak megöltünk olyanokat akik megvették és azokban a ruhákban játszottak.
Annyi volt előtte a téma hogy eleinte a csirke volt a lényeg a játékban de az utóbbi időben a játékosok elég nagy részének a napi "robotmunka" elvégzése csak hogy minél több skint szerezhessenek.
Gta-nál még én is elkövettem ezt a "hibát" hogy nem élvezni mentem a játékot hanem farmolni éjjel nappal hogy a 100+ autót is megvehessem de itt már nem a farmolás érdekel hanem a kikapcsolódás.
Ettől függetlenül ha már megvette 10 euroért a kiegészítőt érthető hogy ki szeretné farmolni a cuccokat. (na jó max részben )
Tehát összefoglalva hogy az utóbbi időben bizonyos szituációkban teljesen értelmetlenül támad a másik játékos mert nem az az elsődleges célja hogy megöljön és a meccs végén csirkét szerezzen hanem az hogy ma épp x fegyverrel kell ölnie hogy megkapja az xp-t és betegesen azzal próbálkozik. Amikor meg megölöd látod hogy volt nála sokkal alkalmasabb is de az a feladat már gondolom megvan..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
patakij
tag
TPP-ben Miramar repülő végén 20-an esnek ki, abból 1 afk, 19 meg csinálja a pan-es küldit
-
Segal
veterán
válasz ReFleXx #22827 üzenetére
Mivel többnyire knockolták egymást gondolom felszedéseket gyűjtögettek, bandázsolásokat stb ilyesmiket tud az ember csapattárssal is csinálni ha beáldozza a kört és egyre többször látni hogy nem is a csirkére mennek a többiek hanem értelmetlen módon támad mert épp az a napi feladata vagy csak az egyik vikendi pass feladatot csinálná...
Mi nem vettük meg haverral a pass-t mégis többször van hogy kiélvezzük az előnyeit mert lelőjük azokat akik megvették"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Ők is missionokat csinálhattak duoba mert elég sokszor kiírta a nevüket hogy egymással játszadoznak...
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz sirszevenap #22813 üzenetére
Ha Windows 10-ed van akkor nem clean install kellene, hanem downgrade. Ezt próbáld ki, hátha segít az FPS-en.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Land
veterán
Üdv!
Van/volt valamelyikőtöknek olyan "problémája", hogy a kisujja akaratlanul lelóg oldalt az egérről és néha kitámaszt vele, így nem tud az egérrel gördülékenyen csúsztatni? Sokszor veszem ezt észre magamon... Megoldás lenne egy ujjtartós egér?
Egerem: Razer Deathadder Chroma
Másik: 1600-1800 dpi-n játszom, de nem tudom beállítani úgy az egeret, hogy pl az AK spray ne az "égbe" menjen. Picit magas az asztalom és nem tudom kényelmesen konstans sebességgel az egeret lefele húzni hozzá. Az egérpadom sem túl nagy a művelethez (Steelseries Qck Mass). Videón a jobbaknak még közel távolra is annyi pontosan megy a spray... Mit tanácsoltok ehhez az egérpadhoz, hogy a kisebb csukló mozdulatokhoz szokott játékosnak ne kelljen "fél métert" lehúznia az egeret a sorozatlövés magtartásához?Bár lehet így 350 óra környékén inkább el kellene engednem a játékot, mert nem nekem való...
Talán az Apex Legends...Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Dictator^
veterán
-
JanR
addikt
Belefutottam egy olyan bugba (ha az egyaltalan), hogy a 7. heti Challenge kuldit nem tudom megcsinalni.
Ugye a feladat az, hogy nyomj el 5 paintkillert, lyukassz ki 16 kereket es legyel top10 squadban. Eddig 3x futottam neki Miramaron, mind a haromszor sikerult, de egyszer sem adta be. Eloszor kilovoldoztem a kerekeket, meg elnyomtam vagy 8 paintkillert. Masodjara pontosan 5 pai tkiller volt es pontosan 16 kereket lottem ki. Harmadjara is pontosan 5 paintkiller, csak itt a kerekeket kaszaval vagtam ki. Mind a harom esetben 2., 3., illetve 7. lettem, tehat top10 (squad).
Na mar most, igy sem adta be. Valakinek sikerult mar? Elegge bosszant, mert eddig csak ez az egy kuldetes hianyzik, de nem birok vele megbirkozni. Pontosan az van irva, hogy "pop 16 tires". Lehet okollel kene kilyukasztanom oket? Olvastam rola neten, masok is panaszkodnak ra, de nem volt ertelmes valasz. Sanhokon is nekifutottam, de a 16 kerekig ott nem jutottam el (mert persze mikor kene, sehol sincs egy jarmu).
Valakinek sikerult mar? Ha igen, hogyan?
-
-
-
addikt
válasz sirszevenap #22809 üzenetére
Ez az msi adterburner benchmarkja. Egy meccset mentem, másodikként végeztem, szóval végig ment a meccs és eközben mérte. Akkor indítottam a benchet, amikor már a repülőre számolt vissza. Igen, a gsync compatible miatt 140lockot raktam rivatunerrel.
Ja ez sanhok, de egyik pályán sem rosszabb (az új havason sose játszottam és nem is fogok).
[ Szerkesztve ]
-
patakij
tag
-
gbela
senior tag
válasz sirszevenap #22807 üzenetére
Illetve replay kikapcsolását mondták páran még, hogy segített ilyesmiben.
-
addikt
[kép] Nekem ilyen, bár nem 7700k.
-
Grave_444
nagyúr
Első körben DDU és egy friss WHQL driver, CCleaner tisztító, rendszerleíró és Malwarebytes free verzió futtatását próbálnám meg. Drop előfordul szerintem mindenkinél San Martinban, de nálad nem kéne hogy 60-ra leessen, nálam se szokott 1060-al. Virtuális memóriát kapcsold ki ha gondolod, nálam nincs mert fölösleges 16GB rammal.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Kicsit off.
Olyan emberek tapasztalatát kérdezném, akik 7700K, 1080Ti és 2x8GB 3200MHz-s rammal játszanak 1920x1080-ban. Undorító droppjaim vannak, akár 60 alá is. Pl:. Miramar > San Martin ugrásnál. A kérdésem csak szimplán az lenne, hogy ez mindenkinél hasonló akik ilyen configot használnak vagy csak nálam?
4,7 GHz-n ketyegett a proci fixen. Visszaállítottam default beállításokra, hátha csak nem stabil az OC. De a helyzet ugyanaz. 1080Ti is húzva van (2000MHz). Azt is próbáltam defaulton, semmi pozitív változás.
Valakinek esetleg sikerült tartania hellyel-közzel a 144 FPS-t, vagy felejtős?
Bankkártyával? Hát persze!
-
Winne
nagyúr
válasz Csokishurka #22802 üzenetére
A mai napig helyzetfüggő, valamikor én is körbelövöm, valamikor meg hal szépen, az enemy mozgásától/nem mozgásától is sok múlik. Ilyeneken ne legyél ideges, indíts új kört.
Addig szabad játszani egy játékkal, amíg szórakoztat, ha már idegesít, pihentesd.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Csokishurka
őstag
Hát nem tudom gyereke felbasz agyilag az a játék.
Van amikor úgy lövök mint atom, van amikor meg körbelövöm.
Ennyire szar a recoil controlom vagy nem tudom.
Ti hogy javítottatok a lövéseteken?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.