Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az ötlet jó, egy ilyen jellegű megoldás pl. ehhez hasonló lehet: [link]
Ez a cikk írójának saját megoldásával korábbi Drupal-verzióhoz azt csinálta, hogy a request URI-t felbontotta, és eszerint futtatott le egy keresést. Ezt a keresést mondjuk be kellene helyettesíteni egy alias-kereséssel, ráadásul itt nem gondol az ékezetes karaktereket tartalmazó URL-ekre, amiből manapság már bőven van (lásd pl. drupal.hu).
Persze ez most a felvetésedre nem megoldás, szóval nem egy kész, hűdefasza kód, de legalább valaki próbált nyekeregni egy kicsit erőltetetten a témában, azért linkeltem.
Igazából én is csak most kerestem rá, eddig nem jutott eszembe alias szerint keresgélni és javaslatokat mutatni, de tényleg jó ötlet lehet, főleg, hogy az aliasok jobb helyeken adatbázisban, külön erre szentelt táblában találhatók, így normális indexeléssel egy ilyen táblában való kutakodás elég gyors lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest