- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok a figyelmetlen, és nem veszek észre valamit a kódban, amiből kiderülhetne az, amire kíváncsi vagyok.
menjünk sorba:index.php:
1) végigiterálsz az adatbázisból szedett favoritokon, mindegyikhez tartozik egy session változó, aminek az értéke true vagy false OK
1.1) kiíratod mindegyik favorithoz, hogy
"<form action='' method='post'>
<input class='fav_false' type='submit' name='add' value=' ' />" . " " . $row['item_name'] . "
</form>
...illetve a del párjátattól függően, hogy a sessionváltozóban true vagy false van-e OK
1.2) mindegyik favoritnál megnézed, hogy $_POST['add'] vagy $_POST['del'] kérés jött-e a fönti formból. NEM OK --> Honnan látod szerver oldalon, hogy az add vagy a del melyik favorit elemre vonatkozik? Hogy jobban megértsd, és nekem is választ tudj adni a kérdésemre, elmondom, hogy szerintem a következőképpen működik az index.php: add vagy del változó megjelenése esetén az összes favorit elemre beállítja a true-t vagy false-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Linux Mint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- CNC topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest