Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"Keress egy nagy adatbázist, és számoltasd meg valamilyen feltétel után, hány darab rekord van benne. Utáne tedd meg ugyanezt EXISTS-cel. Na, látod?! "
Ez nem tudom, hogy jön ide.
Ha van egy archívum, amiből csak az adott napra eső bejegyzéseket szeretnéd megjeleníttetni, ráküldesz egy SELECT-et. Akkor már megvan, hány bejegyzést is sikerült lekérni, ezt megtudni pedig nem egy erőforrásigényes feladat a lekérés után."Nyilván, ha kell neki minden post, és nem csak az, hogy van-e benne, akkor okés, csak nem nyálaztam vissza, mi volt a lényeg, csak odáig láttam, hogy true / false jön ki belőle."
Akkor indokolatlan a kötekedés.
"Egyébként, ha én ORM-et fejlesztek, akkor akár azt ics megcsinálhatom, hogy módosítom on-the-fly a query-t, hogy az adatbázis számolja össze az összes sort, ne pedig a memóriában történjen meg ugyanez."
Ezt kifejthetnéd bővebben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő