Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Seo ebben a kategóriában nem nagyon szokott lenni, inkább direkt marketing."
Ezt a megjegyzésedet most nem igazán értettem.
Az nem direkt marketing a szó szoros értelmében, ha javítanak a keresőoptimalizálási technikákkal a találati listán való megjelenésben. Mivel ebben még nincs semmi közvetlen kapcsolatfelvétel az értékesítés ösztönzésére...
Arra céloztam, hogy ha a teljesen különálló témák különböző domaineken vannak, az még javíthat is a Google-féle értékelésen, mert nem keverik a szezont a fazonnal azonos domain alatt.A Yii-t nem ismerem, de gondolom valami hasonló gondolatmenetet kéne követni, mint ahogy itt a többnyelvűsítésre különböző aldomaineket hoznak létre: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az nem direkt marketing a szó szoros értelmében, ha javítanak a keresőoptimalizálási technikákkal a találati listán való megjelenésben. Mivel ebben még nincs semmi közvetlen kapcsolatfelvétel az értékesítés ösztönzésére...