- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Ha megnézzük én is az új hardveraprót rögtön elkezdtem vizsgálni, mennyire támadható. De ártó kódrészletet, azért nem futtattam volna. Ami észrevételem pedig volt, sebezhetőség szempontból azt meg is írtam az illetékeseknek, hogy segítsek.
Konkrét példát ne várj, se itt, se privátban.
A felsorolt könyveket nem ismerem, de biztos van az említettekkel kapcsolatos infó bennük.
Agyhullámos könyvről már volt vélemény [link]
Amit leírtam igazából már bőven elég, angol tudás és google segítségével utána tudsz járni a mikéntnek.Az, hogy te a kiskaput keresed, szép és jó, addig, amíg nem próbálod ki éles rendszeren és a célod, hogy a fejlesztőknek egy bugreportot küldj.
Ellenkező esetben, ez már jogi problémákat vethet fel. Szerintem nagyon nem éri meg, jóval többet veszíthetsz, mint nyerhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Path of Exile 2
- Sweet.tv - internetes TV
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- HP Zbook G6 i7/ 32 GB/ 500GB SSD
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs