Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Ha megnézzük én is az új hardveraprót rögtön elkezdtem vizsgálni, mennyire támadható. De ártó kódrészletet, azért nem futtattam volna. Ami észrevételem pedig volt, sebezhetőség szempontból azt meg is írtam az illetékeseknek, hogy segítsek.
Konkrét példát ne várj, se itt, se privátban.
A felsorolt könyveket nem ismerem, de biztos van az említettekkel kapcsolatos infó bennük.
Agyhullámos könyvről már volt vélemény [link]
Amit leírtam igazából már bőven elég, angol tudás és google segítségével utána tudsz járni a mikéntnek.Az, hogy te a kiskaput keresed, szép és jó, addig, amíg nem próbálod ki éles rendszeren és a célod, hogy a fejlesztőknek egy bugreportot küldj.
Ellenkező esetben, ez már jogi problémákat vethet fel. Szerintem nagyon nem éri meg, jóval többet veszíthetsz, mint nyerhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest