- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű Blog oldal szerűségnél vagyok. Tervezési / kódolási mintához tudnátok adni egy igényes oldalt? Vagy személyes tippet.
Leírom itt:
Szóval rendben van, hogy vannak php fájlok, amiket az includes nevű könyvtárban tartunk. Itt amúgy úgy vettem észre, hogy segéd függvényeket, vagy segéd fájlokat / kiegészítőket tárolunk.
De amikor pl.: index.php, gallery.php fájlok vannak, akkor engem zavar a könyvek alapján, hogy úgy van benne a legtöbb helyen: A fájl elején a php kód, aztán utána html. Ez pedig nekem nem tetszik, nem tartom igényesnek.Esetleg az MVC patternt kövessem? De ez csak egy egyszerű blog oldal.
És esetleg még arra gondoltam, hogy a php kódokat, egy másik, külön php fájlban helyezem el. Az MVC még nekem egy picit összetett, hogy kisujjból kirázzam.
De írtam már ilyet, így azt "lemásolni" nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest