Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű Blog oldal szerűségnél vagyok. Tervezési / kódolási mintához tudnátok adni egy igényes oldalt? Vagy személyes tippet.
Leírom itt:
Szóval rendben van, hogy vannak php fájlok, amiket az includes nevű könyvtárban tartunk. Itt amúgy úgy vettem észre, hogy segéd függvényeket, vagy segéd fájlokat / kiegészítőket tárolunk.
De amikor pl.: index.php, gallery.php fájlok vannak, akkor engem zavar a könyvek alapján, hogy úgy van benne a legtöbb helyen: A fájl elején a php kód, aztán utána html. Ez pedig nekem nem tetszik, nem tartom igényesnek.Esetleg az MVC patternt kövessem? De ez csak egy egyszerű blog oldal.
És esetleg még arra gondoltam, hogy a php kódokat, egy másik, külön php fájlban helyezem el. Az MVC még nekem egy picit összetett, hogy kisujjból kirázzam.
De írtam már ilyet, így azt "lemásolni" nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest