- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök #8278 üzenetére
Milyen részoldalakra gondolsz?
Példa is jöhetne, hogy érthető legyen.(#8279) Lacces :
ja igen, a multiple statements támogatása valóban nincs meg jelenleg a PDO-nál, igaz, én fejlesztés során nem is nagyon szoktam érezni a hiányát, persze nyilván van olyan alkalmazás, ahol ez jól jönne. De fejlődik a PDO is, esélyes, hogy későbbi verziókban meglesz erre is a támogatás, hogy mikor, és tényleg lesz-e, azt nem tudom.Output buffering: pl. a Te példádban tuti, hogy felesleges. Van olyan eset, ahol elő lehet venni, mert jól jöhet, de mint mondtam, az esetek többségében csak ocsmány módszer. Mégis sajnos sokan alkalmazzák pl. arra, hogy már bármilyen output kiíratása után akárhol is tudjanak headereket küldeni, de nem jó gyakorlat. Headereket az output előtt kell kiküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Fehér
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest