- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Úr
tag
válasz
trickyy #8100 üzenetére
Én PHP-vel kezdtem pénzt keresni, sőt a diplomamunkám is ebben írtam, de ma már nem foglalkozok vele.
1: Alulfizetett, mivel rengetegen tudnak benne jobb-rosszabb kódot összetákolni.
2: Magyarországon egyelőre úgy tűnik, sok helyre keresnek PHP programozót, de pl. Ausztriában már egész más a helyzet. Szerintem 2 éven belül már itt is túlsúlyban lesz a Java (JSP) és C# (ASP.NET).
3: A PHP szorosan összekapcsolódik a gányolás, a "számítógépesember", a "honlapkészítő" stb. jelenségekkel, a megbecsülése lassan a nullával egyenlő. Hiszen a PHP-vel "csak honlapot lehet csinálni", amit meg a szomszéd gyerek is megcsinál néhány kakaós palacsintáért.Szóval ha jót akarsz magadnak, akkor inkább az alábbi kettő közül választasz:
a) Valami nagyon trendi és várhatóan 1-2 év múlva is jól menő területen képzed magad (Objective C, HTML5 + JavaScript + CSS3),
b) vagy egy univerzálisabb, nagy támogatottságú (ezáltal otthonról ingyen tanulható) nyelvre hasalasz rá (pl. C#, Java, esetleg C++).Van még egy c) lehetőség is, de ahhoz nagy mázlistának (vagy gazdagnak) kell lenni:
Kitanulod az SAP-t, és meggazdagszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest