Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces

őstag

Még tart a könyv kivégzése. :D. Elég lassan haladok, még szoknom kell a PHP szintaktikát és gondolkodást.

Azt akarom kérdezni, hogy vannak ezek a frameworkok. Mint a Zend, CakePHP,Yii stb.

Na majd én szeretnék egy weboldalt (mi mást... :D). Amit élesben akarok használni, üzemeltetni. Ahogy volt most a felhasználó kezelés/regisztrálás. Így eszembe jutott, hogy megkérdezem a dolgot tőletek.

A következő weblap tervhez, melyik framework-ot ajánljátok.
    - Felhasználó kezelés / regisztrálás / authentikálás, az fontos, ha alapból már biztonságosan lehetne, felhasználókat regisztrálni, bejelentkeztetni (nem nekem kell kódolni benne sokat, úgy mélyen, hanem csak a kinézetre koncentrálni)
    - MySQL-hez kapcsolódás az PDO példányokkal történjen :D. Nagyon szeretem, nagyon tetszik (még az elején járok, de ez jön be)
    - HTML 5-ös elsősorban a CANVAS megjelenítését akarok használni a weblapon. Grafikon, statisztika adatok kirajzolása.
    - JQuery pluginek is lennének alkalmazva.

MIndegyik FrameWork-ról olvastam, és mindegyiket dicsérik itt-ott... nehéz a választás majd. De úgy tudom, hogy ezek jelentősen letudják rövidíteni a fejlesztési időt is.
    Saját weblapokhoz melyiket ajánlanátok?
    Illetve még egy apróhirdetés szerű oldalt is szeretnék majd fejleszteni. Olyan témájú apróhirdetős oldalt még nem találtam :D. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés