- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Még tart a könyv kivégzése.
. Elég lassan haladok, még szoknom kell a PHP szintaktikát és gondolkodást.
Azt akarom kérdezni, hogy vannak ezek a frameworkok. Mint a Zend, CakePHP,Yii stb.
Na majd én szeretnék egy weboldalt (mi mást...
). Amit élesben akarok használni, üzemeltetni. Ahogy volt most a felhasználó kezelés/regisztrálás. Így eszembe jutott, hogy megkérdezem a dolgot tőletek.
A következő weblap tervhez, melyik framework-ot ajánljátok.
- Felhasználó kezelés / regisztrálás / authentikálás, az fontos, ha alapból már biztonságosan lehetne, felhasználókat regisztrálni, bejelentkeztetni (nem nekem kell kódolni benne sokat, úgy mélyen, hanem csak a kinézetre koncentrálni)
- MySQL-hez kapcsolódás az PDO példányokkal történjen. Nagyon szeretem, nagyon tetszik (még az elején járok, de ez jön be)
- HTML 5-ös elsősorban a CANVAS megjelenítését akarok használni a weblapon. Grafikon, statisztika adatok kirajzolása.
- JQuery pluginek is lennének alkalmazva.MIndegyik FrameWork-ról olvastam, és mindegyiket dicsérik itt-ott... nehéz a választás majd. De úgy tudom, hogy ezek jelentősen letudják rövidíteni a fejlesztési időt is.
Saját weblapokhoz melyiket ajánlanátok?
Illetve még egy apróhirdetés szerű oldalt is szeretnék majd fejleszteni. Olyan témájú apróhirdetős oldalt még nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest