- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most kezdőként komolyan webáruház fejlesztésével akarsz kezdeni? Szerintem tegyél le róla. Nem azért, mert képtelen lennél megcsinálni, hanem mert olyan szinten komplex, és elképesztő időelkúró tevékenység, de legfőképp azért, mert nagyon jó webshopmotorok vannak készen, amiket folyamatosan foltozgatnak az esetleges felfedezett biztonsági vagy egyéb hibák miatt. Így egyre nehezebb feltörni és megborítani őket.
Ha PHP-t szeretnél tanulni, ne webshoppal kezdd, hanem előbb tanulgasd meg, hogy kell formokat validálni, feldolgozni, adatbázisba tölteni az adatait, onnan lekérni a feltöltött adatokat, aztán jöhetnek a komplikáltabb dolgok is.
Persze ahogy érzed, de én a helyedben tuti, hogy a meglévő igen széles ingyenes webshop-kínálat ismeretében NEM épp webshop kódolásával cseszném el az időt.
De ez igaz szerintem haladókra is, ha nem muszáj, akkor nem elejétől kezdve kellene megírni egy webshopmotort, hanem inkább továbbfejleszteni egy meglévőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest