Új hozzászólás Aktív témák

• atom44

csendes tag

Sziasztok egy gyors kérdésem lenne amire még nem jöttem rá ,igaz nem teljesen ide vág de biztos vagyok benne ,hogy valaki tudja a megoldást. Csináltam egy olyat ,hogy készítettem pár Html -t amikbe be szúrtam egy csomo képet és linkel össze kötöttem öket.És pendrivon szeretném hordozni egyik helyről a másikra . Na már most a problémám az lenne hogy ( <A HREF="F:/cuccok/wer2.html"> <b>KANGOL</b></A>.) az F meghajtó ami nálam a pendrive,az nem biztos ,hogy mássnál is a pendrivot jelöli és igy nem találja meg a képeket se és a másik html-t se. Nincs valami megoldás arra hogy tudjam cipelni pendrivon ezt a végtelenségig egyszerű html-t úgy hogy ha másik gépbe bedugom akkor ott is müködjön rendesen? Bocsi ha off a téma de rendkivül érdekel ,és nem hagy nyugodni. A válaszokat elöre is köszönöm. JAj azt majd elfelejtettem ,hogy ha a tartalmazó mappát ki szeretném másolni más gépekre ,akkor jó lenne ha müködne azokon is. Szóval valami dinamikus megoldás kéne :S Köszi mindenkinek .Szép napot :D

Új hozzászólás Aktív témák