- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliii
tag
Köszönöm mindannyiótok segítségét, a problémát nagy nehezen sikerült elhárítanom. Nagyrészt az adatbázis nyomogatásával pepecseltem, holott valószínűsíthetően nem jelenti bármi nemű probléma fő okát. Mivel a php szkripteket nem vettem igazán figyelembe, így nagyon sok időm elment az adatbázissal való szorakozásra; holott eleve abból kellett volna kiindulnom, hogy a szkript milyen utasítást ad ki a kapcsolat kezdetekor. És itt jött be az,, amit itt írtak nekem és nagyon köszönöm, hogy a csatlakozás után, be kell szúrni az az úgynevezett object oriented script et, amely meghatározza a karakterkészleteket. Találtam rá más utasítást is csak az nem volt php5 kompatibilis.
Ez a jelenség úgy néz ki csak átköltöztetéskor jelentkezik, mivel egy teljesen új telepítés semmilyen problémát nem okoz.
Tapasztalatom az, ha egy mód van rá akkor utf8 unicode ci t kell használni a kezdetektől fogva, és vigyázni kell arra, hogy azt még véletlenül se kapcsoljuk a latin2 hun nal.Köszönöm még1x
Oliii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest