Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliii
tag
Köszönöm mindannyiótok segítségét, a problémát nagy nehezen sikerült elhárítanom. Nagyrészt az adatbázis nyomogatásával pepecseltem, holott valószínűsíthetően nem jelenti bármi nemű probléma fő okát. Mivel a php szkripteket nem vettem igazán figyelembe, így nagyon sok időm elment az adatbázissal való szorakozásra; holott eleve abból kellett volna kiindulnom, hogy a szkript milyen utasítást ad ki a kapcsolat kezdetekor. És itt jött be az,, amit itt írtak nekem és nagyon köszönöm, hogy a csatlakozás után, be kell szúrni az az úgynevezett object oriented script et, amely meghatározza a karakterkészleteket. Találtam rá más utasítást is csak az nem volt php5 kompatibilis.
Ez a jelenség úgy néz ki csak átköltöztetéskor jelentkezik, mivel egy teljesen új telepítés semmilyen problémát nem okoz.
Tapasztalatom az, ha egy mód van rá akkor utf8 unicode ci t kell használni a kezdetektől fogva, és vigyázni kell arra, hogy azt még véletlenül se kapcsoljuk a latin2 hun nal.Köszönöm még1x
Oliii
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest